-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
7.1-es Macbook mid 2010-hez 13" keresek hdd kábelt, alsó burkolatot, töltőt.
-
kampobasszo
csendes tag
Üdv.
Felnőtt méretű törpe jelmezt keresek.http://500px.com/Illes-
-
Hunter2
addikt
Eladó komplett AM+-as konfig. [link]
Pécsieknek 5000Ft kedvezmény.
A huszár kolléga vga-jával játékra is alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
VGA valakinek? Pécsieknek 13000 csak
-
Exian
addikt
Kösz mindenkinek!
Elkezdem majd nézegetni ezeket.
-
Tegla80
addikt
Szia
Nekem ez ugrot be elsore "Ütközések"
Ha nem lattad es szereted a tobb szalon futo filmeket,akkor ez az amire vagysz.Mert a tortenet vegere tartogatja a meglepit. Sztem nagyon-nagy film.....
(Nincs gyilok meg el nem fogyo toltenytar,de helyette van egy atgondolt,jol megfilmesitett tortenet .Ami ....... Nah,de nezd meg inkabb )szerk:
air
Neked is ajanlott akkor,ha meg nem lattad....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
air
nagyúr
Napfény
Csodás álmok jönnek.
Hurrikán
Emlékezz a titánokra
Több, mint sport
és persze A szív bajnokaiEgyébként mostanában nem láttam igazán jó, elgondolkodtató filmet, amiben a mondani való nagyobb hangsúlyt kapott, mint a látvány.
Általában az életrajzi vagy valós eseményeken alapuló filmeket kedvelem.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
Ajánljatok filmeket
Valami izgalmas, krimire gondolnék, de jöhet más is. Nem kell olyan, ami csak a látványra kihegyezett valami. Inkább tartalmilag legyen értékes.
Amolyan "ezeket mindenképp látni kell" filmekre gondolok.
Lehet kaland, katasztrófa is, meg scifi is, ha jó.
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
-
air
nagyúr
válasz Smoker84 #59179 üzenetére
Feltéve, hogy van rajta valamilyen recovery, ami nem kínai "hieroglifákat" jelenít meg. Illetve a noname eszközökre jellemzően nem szokott rom frissítés lenni.
Bandus!
Nem ázott be véletlenül? Az ilyen hibajelenség általában nem szoftveres problémára utal.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
A PoE kérdés végül EZZEL a szettel lett megoldva és jelentem, tökéletesen műxik induló oldalon az injector dobozka felcuppantja az UTP kábelre a 48V-t, a végponton meg a splitter dobozka leválasztja az UTP-ről a megfelelő, előre beállított feszültséget. Így megy prímán vele a switch a távolban.
Hopp, most nézem, én bizony tegnap előtt még bruttó 4900 Ft-ért rendeltem ugyaninnen annyit is fizettem érte... mára meg bruttó 5700 lett. Nahát.
-
Exian
addikt
válasz M_AND_Ms #59173 üzenetére
Kösz az észrevételt. Ugyanakkor a ház nem az enyém, én pedig olyan minimális költségvetéssel készítettem az egész projektet (webolda+fotózás), hogy nekem ilyesmi aprólékosság már nem fért bele Pontosabban, nem volt igény rá, így hát ez lett. A tulajnak jó volt így, úgyhogy szóba sem került ilyesmi. Gyakorlatilag a fotók is csak azért készültek, mert amiket kaptam... használhatatlan volt, így tulajdonképpen saját költségemen mentem ki és fotóztam, mert amik voltak összevissza saját képei a tulajnak (telefonos meg gagyifényképezős), azokkal nem voltam hajlandó dolgozni és felrakni az oldalra... úgyhogy ezek a képek is csak azért lettek, mert megcsináltam "magamnak"
De ennek megfelelően a 100%-os precizitásra nem tudtam/nem akartam törekedni.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
Jól néz, de van egy észrevételem.
Több helyütt láttok én is olyan vendéglátásos hirdetéseket ahol a fotókon ott hagyják a felmosót, a lavórt, stb. Tudom, teljesen elvárt, hogy egy vendégházban ott legyenek a takarítóeszközök (mégsem hotelről van szó), azt is tudom, hogy ezeknek sokszor nincs külön helyük, mint a fürdőszoba sarka. De egy promóciós fotó készítésekor én elpakolnám onnét. Mint ahogy, az is természetes, hogy ha szakad az eső, akkor a ház előtt víz van és az ég borult, mégsem akkor készíted a képeket, hanem amikor szépen süt a nap és minden olyan gyönyörű.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Exian
addikt
válasz lorcsi #59170 üzenetére
Ha családias környezet, jó helyen, Jakab-hegy lábánál is belefér, akkor ajánlom ismerősömék vendégházát Kővágószőlősön:
(Vannak fotók a Fotógalériában, amiket én készítettem, meg amúgy magát a weboldalt is De ez persze mellékes.).
Az Ági szokott ráadásul jó kis házi sütiket csinálni, meg előfordul házi köszöntő pálinka is, ha van rá igény...
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
pécsen és környékén keresek jobb fajta szállást (3-4 napra)
miket érdemes megnézni?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Ismerosnek van vmi noname tabletje 4.2 es androiddal.
A hibajelenseg, ahogy bekapcsolja a wifit, rogton kikapcsol. Probalkozott gyari allapot visszaallitasaval, de nem valtozott semmi.
Valaki tudna neki segiteni?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
őstag
Korábban a toronyra irányíottam az antennát, valahogy nem volt jó a jel, aztán tanácsra átirányítottam a hegyoldalra, ahol a francia emlékmű van, azóta jobb. Aki tanácsolta azt mondta, hogy onnan a visszaverődő jel jön. Nem placebo, mert korábban kockásodott, most meg nem. Esetleg ha van rá lehetőség, akkor érdemes kipróbálni. Ja. Fullra nem értek hozzá, csak a tapasztalatom írtam le.
-
-
nagyúr
Hú de jó, hogy tökéletesen lehet fogni ahol van UPC, DIGI meg T-Home TV szolgáltatás is. Biztos rengetegen is előfizetnek kertvárosban és Uránban a MindigTV-re.
Ott kéne normálisan foghatónak lenni ahol nem érhetőek el más szolgáltatások, azért sugározzák.
De hát ez nem nagyon jön össze. T-Home SAT TV sokkal jobban működik, mint a MindigTV.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
Exian
addikt
Hááát oké, rendben, elfogadom az osztályzatot, de azért mégis csak na, eléggé kétértelmű volt a megfogalmazás, főleg, ha csúnya módon kiollózom ezt:
"...arra a címre tudnak-e szolgáltatni. A digi és az upc biztos."
Én ez alapján értettem úgy, hogy azok tudnak ott biztosan szolgáltatni
-
Bird
addikt
válasz M_AND_Ms #59156 üzenetére
14 év után jött elő. 1 hónap elmaradás után - amiről nem is tudtunk - kikapcsoltak minden szolgáltatást.... Tv-t, netet, telefont. Bementünk az üzletbe, 50 percig szívattak minket. Tele volt az ügyféltér elégedetlen ügyfelekkel, sorra mondta fel mindenki a szerződését. Lol egy banda.
Ance: Nyugi én értettem....
Exian: Egyébként tényleg nem volt egyértelmű.[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-
Bird
addikt
Panelban lakom a Maléteren. Szóval ott hasít a váltóáramú IP-vel ellátott net. Ha lefagy a gép vagy a router egyszerűen csak áthívom Vágási Ferit és Ő megcsinálja nekem. Janka néni sajnos nem tud segíteni.
A belvárosi lakás a szüleimé... Szóval azt mondod, hogy itt az ideje a csillagkapu projektnek? Pályázat nincs erre? )).:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Exian
addikt
Keress a közeli panelekben egy ismerőst és kérd meg, hogy hadd lőjed át tőle Nem vicc, egy ismerős mesélte, hogy úgy oldották meg családiházban a Digit, hogy a legközelebbi (kb. 1km-re lévő) tízemeletes ház tetejére rendelt Digit és onnan Wifivel lőtte át. Állítólag megvan a ~80/40Mbit. Persze ez egyedi eset, de működik. Persze ehhez kellett a ház engedélye is, mármint, hogy a tetőre antennát rakjon ki plusz kell valamennyi áram, gondolom azért fizet évente X pénzt a háznak, amennyit kb. zabál éves szinten egy Wifi AP. Nemsokat.
-
-
Exian
addikt
válasz Dluinet #59145 üzenetére
Esetleg MindigTV. Ha nem panelban laknánk, nekünk az lenne. Ahogyan volt is 2 évig, pedig akkor még csak a húrkább csomagjuk volt. Amit szerettem benne főleg, az az, hogy egyrészt jó minőségű HD adók vannak (már amelyik az), és mobilizálható: vittük ide-oda (kert, nyaralás, stb).
[ Szerkesztve ]
-
Sz7Cs
aktív tag
Sziasztok !
Érdekelne valakit egy Hitachi 2,5" 1TB HDD ?
2014.09.01-n vásárolt ( papiros garancia a pécsi notebook.hu-hoz )
Az ára a nettó ár alatt picivel: 13k[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Nem tudjátok szélessávú net + TV kombóra milyen szolgáltatók között válogatni Pécsett a belvárosban (Zsolnay- szobor)?
Én a tonlálnyt (amit ott akarok hagyni) és a vidanetet ismerem. Valakinek ötlete? Kössz előre is.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
őstag
Tud valaki olyan oldalt linkelni, ahol adott időpontban, adott városba lehet látni az összes repülőjáratot az aktuális árakkal? Egy ismerősömnek kéne, de nem találok ilyet. Bénán keresek valószínű. Köszi!
-
Hunter2
addikt
kezdjünk összeesküvés elméleteket gyártani hogy kinek állhatott érdekében az üzem szünet.
-
mufi
senior tag
Behalt a facbukk?
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
rnrn
aktív tag
Minden cucc INGYEN vihető el.
Ha esetleg kis csoki, sör van kéznél, természetesen elfogadom, de NEM FELTÉTEL!!!SonyEricsson füles alsó része - új
SonyEricsson füles/headset - használt
Dlink Switch tápegységgel - használt
Krómozott, széltében duplájára kihúzható cipőtartó - használt
Péntek délután 16-19 óra között, illetve szombaton 10-19 óra között lehet átvenni a cuccokat Kertvárosban a volt Lila ABC-től nem messze. Sajnos ha a fenti időpontok nem jók, nem tudok segíteni és ki kell dobnom azt, ami megmarad. Köszönöm a megértést!
-
Dr. Gonzο
senior tag
Valaki nem szeretne tápegységet?
-
Exian
addikt
válasz Hunter2 #59123 üzenetére
Nem ismerem őket, sosem csináltattam saját cuccot még náluk, de nagyon nyomatják magukat Android szerviz téren:
Ha még nem próbáltad, esetleg kérdezd meg tőlük. Olyan volt már, hogy munkatársam teljesen halottnak félt telefonját küldtem ide és megtudták csinálni. Én semmire sem jutottam vele, ők 1-2 óra alatt rendbetették.
De lehet, hogy ilyesmivel nem foglalkoznak, nem tudom.
A weblapjuk szerint van ilyen: "JTAG / JIG javítás + Rom telepítés (gyári, főzött rom): 8 000 Ft"
Hogy az ár mennyire jó, azt passzolom.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
tudtok olyan telefon szervizt ahol az alkatrész cserén és a függetlenítésen túl is tudnak javítani?
Konkrétan egy kanadai galaxy S3-at kéne JTAG-elni mert ledobta a szoftver a láncot.
Hogy világos legyen, minden otthon BOX nélkül kipróbálható módszert kipróbáltam és nem jött be.
Egy telefon miatt meg nincs kedvem venni egy boxot.[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
Sokat autózó Xperia Mini tulajoknak érdekes lehet ez a link!
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Kaics
aktív tag
endib-ről tud valaki valamit?
Pár hete eltűnt, mint szürke szamár a ködben és a telóját se veszi fel.
-
FuckeR19
senior tag
A környéken hol érdemes leadni rossz akkumulátort?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, pécsi minimum 40-50 fős multinacionális cégeket keresek. Csak listát állítanék össze, jó szándékkal a teljesség igénye nélkül. Priviben elmondom, hogy mihez kell, szóval ha van ötletetek, légyszi adjatok nekem tippet. Sokan ismertek, sejthetitek, hogy nem marhaságot szeretnék kihozni az ügyből (a cégek nevei ráadásul nyilvánosak, több pedig nem is kell).
Köszönettel! -
plaszy
őstag
Sziasztok!
WI-FI-s kérdésem lenne
Adott 2 darab TP-Link, WI-FI-s router. Egyik az emeleten, másik pedig itt a földszinten van. Összekötném a 2-t, hogy aki lent van az a lentit használja, aki az emeleten az pedig a fentit. A lenti lenne mondjuk a Down, a fenti meg az Up nevű. Jelszavaznám is őket. Mi lenne a teendőm a bekötéssel, illetve az IP cím kiosztásnál, hogy ne ütközzenek?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Szilofon
aktív tag
Lesz sportdirect.com rendelés
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Exian
addikt
Lehet, hogy tárgytalan lesz a dolog és nem kell görcsölnöm a megvalósítással. Úgy tűnik, hogy sikerül áramot kikönyörögni a kritikus ponton, ahol muszáj beraknunk egy aktív eszközt. Ez lenne a legjobb megoldás. Ettől függetlenül lehet, hogy megnézem, hogy mennyi tűnik el mondjuk 12V induló tápfeszből a végponton, ha már az a 4 érpár eleve nincs is a képletben, hiszen az eszköz, ami ott csatlakoztatva lesz, eleve csak 4 érpárral rendelkezik a csatlakozókban. Aztán ha kitudok hozni 9V-ot, lehet, hogy távtáplálva is lesz, mert a 230V, amit tudnánk ott könyörögni, az tényleg könyörgés és szívességkérés kategóriája, hosszú távon nem biztos, hogy működne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla