- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Battlefield 2042
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Path of Exile 2
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bark88
csendes tag
Ha valakinek szuksege van proci hutore, esetleg barkacsolashoz aluminium vagy rez bordara:
[link] -
-
chungee
addikt
LADA 2105 30k-ért eladó Ma járt le a műszakija
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés:
Ha pl. letrafipaxolnak a rendőrök, akkor mennyi időn belül kapok levelet?
1-2 hét?
Múltkor elképzelhető hogy belefutottam egybe de még nem kaptam semmit...(1hete.)"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
cserkész
tag
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
Bibby
addikt
Tud valaki biciklire lámpát?
A lényege hogy durvaolcsó legyen, mivel használni kb sosem fogom.Ελευθερια η θανατος
-
djSiku
csendes tag
Valószínűleg lesz egy 5ezer forintos Aquaworld ajándékutalványom, amitől 3ezer forintért megválnék, mivel nem tudok úszni, és nem mostanság járok Pesten.
Egy országos videópályázat által nyertem -
mchris13
csendes tag
Sziasztok, Eladó egy jó állapotú Sony MDR-XD100 füllhalgató, 3000 ft vagy cserélhető Verbatin dvd lemezekre.
Érdeklödni privátban, a fóumra ritkán nézrek fel.Kép, infó a termékről:
http://www.argep.hu/product_391201.html -
crabi
tag
sziasztok
Valaki tudna nekem kölcsön adni pár napra 1 amd x2 es noti procit?
köszi
D. -
-
TRob1
veterán
Nincs valakinek "feleslegbe" egy 4 pines tápkábel hosszabítója (A 2x2-es, tápból alaplapra csatlakozó kábelről van szó)? Ilyesmi: [link] (nincs kedvem 1000-1500Ft postát fizetni egy 200Ft-os kábelre )
¤ R'n'R ¤
-
RZozo
aktív tag
512 MB - 1GB méretű eladó SD kártyát keresek jó árban
esetleg kártyaolvasó érdekelne még -
Ferdzsoo
addikt
Nem tudja valaki pécsen hol lehet autó kárpittisztítót kölcsönözni?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
littlejohnny
aktív tag
Fenymasolo szerelesben/javitasban/karbantartasban jartas emberket keresnek, elso korben csak egy szkennelt kep "szakertesere".
Privatban irj, ha tudsz segiteni! Koszonom! -
csucsbicep
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #34356 üzenetére
Én belvárost tudom ajánlani. Árkád környéke vagy 400 ágyas/PTE TTK épület környéke. Ott max csak részeg egyetemistával találkoznak, az pedig az ártalmatlan kategória. Nem egyszer jöttem haza 3-4-5 órakor erre és szinte alig találkoztam vkivel.
-
Bigemperor
senior tag
micro sd-sd adapter [link]
-
nagyúr
Tele van rendőrökkel a belváros éjszaka, ezért ittasan ne vezessetek, mert biztos elkapnak.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Gergő_
őstag
Utoljára 4 éve láttam csordát péntekenként a főpályaudvar környékén, "csak" 20-30-an voltak és úgy mentek át a buszmegállón mint a bölények, majdnem elsodortak.
Nem tudom azóta létezik-e még a jelenség, szerintem nem...
A belvárosban, valamelyik templom környékén biztosan béke van, egy padon el lehet dumálgatni...de vannak olcsó helyek ahova szintén be lehet ülni. -
Webdesignert keres egy cimborám cége. Nem ingyen. Valaki bevállalja, vagy tud valaki jó alanyt egy ilyen megbízásra?
Én általános elhavazódás, és kevés tapasztalat miatt inkább nem vágok most bele egy oldal összerakásába[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz ErőVarázsló #34366 üzenetére
Engem a karcok érdekelnének a venti mellől
-
ErőVarázsló
aktív tag
eladó cuccok lassan megyek haza
Corsair Graphite 600T blackSSD 256GB samsung 250/220MB/sec féláron
Corsair H50 univerzlis low noise vízhűtés 12k [link]
Gigabyte Z68A-D3H-B3 új p67-ért kaptam cserébe mert az nem volt B3-as árban meg ez volt hozzá legközelebb 3év kisker gari
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Jadro
veterán
válasz Mr.Csizmás #34358 üzenetére
Nem jellemző, bár ha én éjfél után a városban járok, akkor többnyir nem vagyok józan. Meg alapból nem vagyok áldozat típus sem és nem is egyedül vagyok olyankor. Ökör iszik magában ugye.
Mondjuk idiótákba bele lehet futni véletlenszerűen szinte bárhol. Pécsen is előfordulhat.
Hogy ON is legyek: Van valakinek eladó videokártyája 25 rugó körül? Nvidia lenne a szívemhez közeli. i3-2100 -ás procihoz kellene kb. Nem ártana az sem, ha lenne rá még valami garancica. Egyelőre felmérés szintű a dolog.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
plaszy
őstag
WD10EADS 1TB vincsi eladó, 100/92%-os (5 hibás, 4 gyenge szektor.). 9k
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
Rém
tag
Azért kertváros Nevkó körüli részét ne nagyon nézzék meg éjjel!
Meg Mohácsi út felső része sem túristalátványosság.
A belváros viszont majdnem teljesen kihalt, ha csak magukban nem tesznek kárt akkor az biztonságos. -
Évek óta egyszer sem kötöttek még belénk.
Egyik haveromba egszer, tavaly.Még mindig keresek monitorszervízt...
-
a2d2
addikt
Attól függ, ha pesti, akkor nagyon biztonságos
Amúgy szerintem nincs gond, én nemigen láttam még nyilvános utcai csetepatét.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
lenne egy kérdésem: egy haverom a társával pécsen éjszakázna a városban. mennyire biztonságos?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Iginotus
addikt
Sziasztok, bárányában kéne valaki aki foglalkozik xbox360 okosítással
Ha valaki csinál, vagy tud valakit aki csinál ilyet és nem kókler írjon.
KösziiPlug and Pray... :)
-
a2d2
addikt
Köszi, ha Csepy nem jelentkezik, akkor megnézem.
Az a titka, hogy a noname-eket nem nagyon szabad 5 percnél tovább járatni, mert leégnek.
Nagybátyjám vett a tescoban 1900-ért, de most nem volt akciós.
Mondjuk le is égett neki, mert sokáig járatta.
Nekem poliszirol lemez sütögetésére kellene csak, nem akarok fémet izzítani veleA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
Mondjatok egy jó monitorszervízt...!
Asszony CRT-jét kellene gyógyítani, ahhoz én nem értek (illetve vettem hozzá egyet alkatrésznek, de az meg egyéb problémák miatt nem egyszerű, hogy a kettőből egy legyen, illetve az alkatrésznek való bekapcsol, csak egyéb baja van).
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Cseh nyelvere valaki lefordítaná?
TILOS a dohányzás a szobában és a teraszon is!
-
a2d2
addikt
Szia!
Hát 1-2 ezresnél nem szívesen adnék ki többet érte, nekem is csak alkalmi melóhoz kell (akvárium hátterezéshez).
De persze attól függ milyen fajta. Ha márkásabb akkor természetesen már más a helyzet.
Dobj egy pm-et, milyen fajta pontosan.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
plaszy
őstag
-
Inception
tag
Van pár megmaradt cucc,ami eladó
használt állapotú független lg ku990
pink samsung s5230 független szép
pannonos samsung corby szép
myaudio érintős mp4 lejátszó
14karátos 1db arany fülbevaló[ Szerkesztve ]
-
t0nhal
csendes tag
Eladó HTC Hero GSM (T-mobile G2 Touch) T függő, jelenleg CyanogenMod 6.1 van rajta (Android 2.2 Froyo). Jár hozzá MicroSD, autós szett, tok, fali töltő, USB kábel. A telefon hibátlanul működik. (Azt hiszem, hogy még van rá garancia is, de ez nem 100%.) Átvehető Pécsen.
Ha érdekel, pü.-ben írj!
Kikiáltási ár 40.000 FtTH
-
Bandeee
tag
Valaki remek TV-t? Most, hogy a sör már megvan!!!
-
a2d2
addikt
Nincs valakinek eladó hőlégfúvója?
Illetve érdekelne még kb 110cm hosszú alu hűtőborda is.
Na még valami: otthoni szódagéppel kapcsolatban van valakinek + vagy - tapasztalata?
Unom már, hogy naponta 4x kell szódát csinálnom.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dare2Live
félisten
Pécs Székesfehérvár között ha vki autóval szeretne közlekedni, vagy épp van neki egy fölös helye a kocsiban... esetleg buszozik... dobjon egy privátot kérem!
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
oyko
tag
Üdv mindenkinek!
Eladósorba került a párom laptopja:
Dell Vostro 1015 Piros notebook - Intel Core 2 Duo T6570 2.1GHz / 2MB / 800MHz, 2GB DDR2 800MHz (1*2GB), 15.6" WXGA TrueLife (1366x768 fényes) WLED TFT + integrált 2Mp webkamera, 320GB 5400rpm SATA HDD, integrált Intel GMA 4500MHD, 8x DVD+/-RW meghajtó, 6 cellás akkumulátor 48WHr, magyar billentyűzet, Gigabit LAN, Bluetooth, Dell WLAN 1397 802.11b/g, 5-1 kártyaolvasó, Firewire, 4x USB2.0, ExpressCard foglalat, AC adapter.
Még több, mint 1 év garanciával.
Irányár: 95.000.-Ft.
Pécsett
tel.: 06 30 223-6444
mail: oyko@freemail.huMárk
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
egy kis segitsegre volna szukseg a hw-szakiktol...
mar joideje nem kovetem a piacot es frissitenem a gepem.
Intel konfig kellene, proci cpu es ram a lenyeg durwan 80ezerebol jojjon ki a trio!milyen foglalat milyen deszka a jo vetel most?
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz zsolt19900 #34319 üzenetére
ibm x61 és t61 van
jó aksikkal
14"Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
csehe02
csendes tag
eladó kingston dt100 4gb pendrive (kicsit karcos de hibátlan): 1000ft
asus vw222u 22" monitor (hibátlan állapotban) várom az ajánlatokat! -
Bla82
tag
Van pár eladó dolgom, infók a linkekben.
Gigabyte GA-EP45-UD3LR
Intel Celeron D326
Nanya 512MB DDR2 667MHz notiramAkit valamelyik érdekel PÜ-ben jelezze!
-
TRob1
veterán
-
grimetime
tag
-
plaszy
őstag
5 db 12-es venti cserélhető 6 db Coronita Cerveza 0,33 l üveges söröcskére (ha már sörös a téma ) vagy két ezresre.
Jell.:
- 2 db AC F12 TC, a hőszenzoraikat levágtam, nem szabályozhatóak ~390RPM-esek, fekete keret, fehér lapát,
- 2 db AC F12 PRO, szabályozhatóak, fekete keret, fehér lapát,
- 1 db CM A12025-12CB-3BN-F1 (HAF-922 hátuljából), fekete keret, fekete lapát.Legközelebb csütörtökön járok Pécsen.
[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
2GB 667MHz DDR2 notebook ramot(esetleg 2-öt) vennék olcsón bővítés céljából
(ugyanitt 2x512MB 667 eladó lehet) -
zsolt19900
őstag
valakinek esetleg ocsó ócsó nagyon ócsó netezős lapija lenne eladó? 14 coll tól felfelé érdekelne, de meghallgatok mást is ha akad.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
Mateosz
aktív tag
nagyon finom és olcsó sör, kár, hogy csak tótországban kapni...
Aranyfácán
*** Be prepared! ***
-
rnrn
aktív tag
Bocs gyerekek ennyi volt.
holnap folyt köv. vagy majd valamikor, de nem hagyjuk cserben a férfiakat megcsináljuk.Van még 11 doboz különböző fajta sör.
Sziasztok.
-
rnrn
aktív tag
Gyerekek, ösztönzésre lenne szükség, mert mélyponton vagyunk, kicsit megzuhantunk, pedig egy 42 cm-es pizzát is benyomtunk már...
Mi legyen a köv. sör? Válasszatok egyet... -
nagyúr
válasz s7evcsenko #34307 üzenetére
Igen, de a 4,2% alattiak már másod lefőzésűek, tudod, mint amikor az egyszer már kiázott teafilterrel megpróbálsz még egy teát készíteni.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
TRob1
veterán
válasz Dluinet #34306 üzenetére
Az olyanok mellé iszol mindig 1 Argus Strong-ot (7,2%) (Lidl-be néha 130-140 körül lehet kifogni)
Én a héten a "lájtosabb" söröket (üdítőket) tesztelgettem: Soproni Narancsos, Soproni Citromos, Borsodi Grapefruitos, Radler Bodzás, illetve még a Borsodi Almást kell kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla