-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bark88
csendes tag
Nekem úgy rémlett, hogy 30kg-ig 990Ft.
Most neztem 30kg-t 1690Ft-ert szallitanak.
Ez se olyan veszes. -
-
zsolt19900
őstag
válasz FuckeR19 #32196 üzenetére
oksi
más: hétfőn elvileg megyek Pécsre
eladó dolgaim -hátha érdekel valakit-
zalmann vf700 cu hűtő lefogatóival
diesel plus plus férfi 75ml parfümFaragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
FuckeR19
senior tag
válasz zsolt19900 #32195 üzenetére
Értem, én csak felhívtam a figyelmét hogy érdemes a GTR-t kerülni.
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
zsolt19900
őstag
válasz FuckeR19 #32189 üzenetére
nem is a gtrt ajánlottam hanem a ppst nekem eddig 10-20 csomag semmi gondom nem volt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Inception
tag
Független LG kp500 és Nokia E51 eladó
-
FuckeR19
senior tag
válasz zsolt19900 #32188 üzenetére
GTR-t nem ajánlom, egy megbízhatatlan cég....
-
zsolt19900
őstag
www.vaterafutar ala pps futár ez szerintem jó lesz
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
crabi
tag
Sziasztok!
légyszíves mondjatok nekem valami olcsó futár szolgálatot
(békéscsabárol kéne elhozni 4db 15" os alufelnit gumival)
vagy ha esetleg valaki arra jár....
köszi előre üdv -
-
-
-
Bandeee
tag
Hali emberek
Valakinek nincs véletlen sufniba egy mini usb-s Motorola V3-mashoz töltő? Enyém behalt, vmi kis pénzért meg venném ha működő képes!!! Dobj egy privit ha van!!!Üdv.
-
-
Macka
veterán
Mé nem tudok képet linkelni???
-
bostongeorge
tag
msn: bostongeorge@freemail.hu
-
FuckeR19
senior tag
-
FuckeR19
senior tag
-
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
keresek valakit aki vállal cpu cserét egy Hp550 notebook-ba ( én sajnos nem értek hozzá ) !
a jelenlegi T5470 helyett jövő héten lesz egy T7600 !
notebook store-ba 6ezret mondtak erre a munkadíjra, ezt sokallom, szóval ennek tükrébe várom az ajánlatokat !
nem pécsi vagyok, de be tudom vinni pécsre bárhová a notit, csak nem szeretném otthagyni tovább, mint szükséges !
gondolom aki ért hozzá az 1-2 óra alatt ki tudja cserélni, mert a notebook store-ba 5-6 órát mondtak, amit szintén sokallok ![ Szerkesztve ]
-
davver
csendes tag
Sziasztok!
Keresek PC2700 DDr1 333MHz 512MB vagy attól nagyobb Ram modult laptopba!!!
ha van valakinek eladó ne tartsa magába!
-
-
válasz FuckeR19 #32168 üzenetére
Sajnosssss!
Nincs valakinek egy 128-as SDRAM modulja? Van itt nálam egy Compaq mini PC, DjSiku venné meg elvileg, de az én két 128-as modulom közül csak az egyik hajlandó benne működni, amelyikkel összeveszik, azt elcserélném egy olyanra, amivel nem veszik...
Ha minden igaz, BX440 chipsetes a gépezet, a két ramom meg 133MHz-es.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz FuckeR19 #32163 üzenetére
(van mini lapom )
A tápteszter amúgy csak feszültségeket mér, nem? Szóval azt ugyanúgy nem tudod meg, mint egy régi lappal, hogy mennyire terhelhető a táp... Rakás ilyen van, ami régebbi lapokkal megy, ami meg már rendesen venne fel áramot, az el se indul vele, mert kapacitásszegények a 220-as pufferei... De az üresjárati feszek megvannak...
-
Mateosz
aktív tag
Megkímélt 1,5 éves HP Core2Duo 2 GB ram, WIFI, Bluetooth, 6 cellás 100%-os Noti Korrekt áron ELADÓ!
Ha nem kell postázni, lehet alkudni!
*** Be prepared! ***
-
-
goodboy007
senior tag
válasz littlejohnny #32135 üzenetére
fucker19 árul táptesztert a környéken. Bár nem tudom, hogy jó áron van-e, az eladó megbízható.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
-
Bandus99
őstag
válasz domesz #32155 üzenetére
Akkor miert eri meg toled megvenni a hasznaltat 4500ert
infolexben meg 4340Ft kiskerben szamlasan es van is raktaron?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
4sal3
aktív tag
senkinek sem pálya ez a jó kis pc?
-
plaszy
őstag
Jó kis P45-ös deszka továbbra is eladó!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
polip
addikt
ÁLLÁS LEHETŐSÉG!
Szevasztok, programozót keresünk főállásba!
Elvárások:
* PHP nyelv magas szintű ismerete
* MySQL magas szintű ismerete
* minimum 2 év szakmai tapasztalat
* Javascript, jQuery, Smarty ismerete
* Keresőoptimalizálás
* Objektum orientált szemlélet
* Angol nyelvtudás
* legalább 3 működő honlap referencia
* Precizitás, határidők betartása
* Csapatszellem, jó terhelhetőségFeladatok:
* meglévő weboldalak fejlesztése
* új projektek kivitelezése
* supportálásakit érdekel, jelezze...
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
domesz
aktív tag
Üdvözlet.
Van 2db 8gb Class4 MicroSDHC 4500/db
1db 4gb Class4 MicroSDHC 2500/dbMa Pécsen leszek az Árkádba 4-5-6 óra körül ott lehetne átvenni
üdv.: Domesz
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
zsolt19900
őstag
-
zsolt19900
őstag
eladó lehet a következő héten 1 intel x25-v 40gb os ssd akit érdekel jelezze! ára pécsi átvétellel 19k
-
Akad egy eladó mini PC
Compaq Deskpro mini gép, fém házzal, tök hangtalan az egész. Csak éppen Pentium II, 256Mb RAM, 30Gb HDD... Ha valakinek kell (méh-be leadni?) valami bagóért viheti.
(Kollegáé, neki hirdetem A tápot akartuk elsózni egy csókának, csak kiderült, hogy nem a táp rossz az övében. )Viszont a háza frankó, ha valaki atom mini PC-t épít, jó alap.
-
crabi
tag
hali nincs valakinek jó áron alufelnie? 13"-15" ig érdekel nyári gumival együtt!
4x100-as osztókörrel akinek van valamilye ne fogja vissza magát! -
Magnum_
nagyúr
csak ez maradt, lehet, hogy befér mellé egy vadiúj pót akku is
I humbly and respectfully decline™
-
válasz Palafi #32140 üzenetére
Ha leteszteled, akkor van SATA is, csak azt nem tudtam rendesen kipróbálni. Nem nagyon használok lemezeket, párat kipróbáltam benne, azt olvasta, de hosszabb távú tapasztalatom nincs vele.
Ha gondolod, odaadom, kipróbálod, és ha OK, akkor kifizeted.(Az IDE-s nem az enyém, csak árulom, onnan tudom, hogy jó, hogy használva volt, mielőtt a tulaja eladta az egész gépet.)
-
-
Palafi
aktív tag
válasz domesz #32134 üzenetére
Pokolian sok munka lehet velük, de ezek nekem már annyira nem tetszenek.
Szerintem nem annyira igényes munka, inkább "tömeggyártás".
Az első linken a 4.-5. képen láthatóak sokkal igényesebbek.
Persze gondolom az áruk sem 2 forint.Szerk.:
Esetleg ha valakinek lenne eladó:
-számítógépház (jobb minőség, de nem 20-30k-ért)
-táp (jobb minőség, preferált: Corsair VX-450)
-DVD író lehetőleg fekete
-HD5770 szintű drx11-es vidkari[ Szerkesztve ]
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Gaben360
senior tag
Valaki esetleg nem akar házimozi erősítőt venni??
Karcmentes,nem széthajtott példány!
Részleteket privátba!Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
4sal3
aktív tag
eladó az alábbi konfig:
e6320, msi p7n sli, gigabyte radeon hd 5670 1gb, 4gb ddr2 800, samsung 160sata2, wd 500gb sata2
részletekért püzzetek, jó ár esetén lcd monitort is adok. -
littlejohnny
aktív tag
Tovabbra is keresek:
- 400-as DDR RAMot 1GB meretben (nem elborult aron)
- USB-s hangkartyat (azonnal ne essen szet tipusut )
- USB HUB-ot (olcsot, gagyinal egyel jobb megfelel)
- taptesztert -
domesz
aktív tag
válasz Palafi #32132 üzenetére
Itt nagyüzembe készül
Jól is néz ki.domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
-
Palafi
aktív tag
Nemrég beszéltetek a fából készült számítógépházakról.
Itt már vannak képek is róluk.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne kb. 3 perc erejéig egy ASUS Eee PC 900 típusú netbook billentyűzetre. Pofon egyszerűen ki-be szerelhető a billentyűzet, ezért ha van valakinek ilyen netbookja és megszánna egy rövidke teszt erejéig, azt nagyon szépen megköszönném.Azért lenne szükségem a tesztre, mert nem tudom, hogy a billentyűzet, vagy annak egy alaplapi vezérlője sérült-e meg. Folyadék került ugyanis a gépbe, amit azóta már kitisztíttattam. Ez az egy hiba maradt... (nem megy minden gomb...)
Még egyszer, nagyon szépen köszönöm előre is a jó szándékú segítséget!
-
zsolt19900
őstag
válasz Dare2Live #32129 üzenetére
oksi köszönöm megfogom keresni őket neten nem igen találom az a baj Felsővámház utca 11 est találtam a neten de az is csak email címmel
-
Dare2Live
félisten
válasz zsolt19900 #32128 üzenetére
mártirok utján olajshop aszem.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zsolt19900
őstag
Egy kis segítséget kérhetnék autóhoz olajat jobban mondva váltó olajat keresnék Pécsett hol vannak jó áron és elég nagy választékban ilyen olajok? tudnátok mondani egy-két helyet
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 8910 és Nokia 8210 ELADÓ!
I humbly and respectfully decline™
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sima, írható CD-t ki árul mostanában?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
goodboy007
senior tag
Q6600-as procit vennék, tuningos E6750-es beszámításával. Májusig még garis giannihoz. Akinek van ilyenje, az dobjon meg egy püvel!
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Inception
tag
Találtam otthon még 2db fortis nyomtathatós dvd-r hengert,1500ft db-ja.Kell valakinek?
Független szép LG kp500 is eladó
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Sziasztok, ismét!
RD ram úgytűnik lesz, így most mást keresek
Ezúttal írható DVD kellene nekem, na nem őrült mennyiségben, csak olyan 50db kb. Elsősorban Verbatim. Tud valaki?
Persze, Pécsett kéne, legjobb, ha kertvárosban átvehető.
Üdv,
Exian / Csaba -
válasz Enszuke #32116 üzenetére
Terjednek. Az összes laptop abban van. Na jó, kivéve az aluházas Mac-eket.
Itt vn nálam egy Dell 500, aminek a belsején se metálfesték (az kb. annyit is érne, soknak a háza belülről ilyen), se alufólia nincs.
Némelyik gyártó mondjuk szeret fóliát ragasztgatni a belső oldalra, de nagyon nem mind.[ Szerkesztve ]
-
NovaBlue
aktív tag
Valakinek egy 700-as Hipro táp?
-
Sz7Cs
aktív tag
Keresem a következő noti procik valamelyikét, pécsi átvétellel, beszereléssel !
Intel® Core™2 Duo Processor T7600
(4M Cache, 2.33 GHz, 667 MHz FSB)Intel® Core™2 Duo Processor T7400
(4M Cache, 2.16 GHz, 667 MHz FSB)Intel® Core™2 Duo Processor T7200
(4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB)Intel® Core™2 Duo Processor T5750
(2M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB)KP-val fizetek, nem csereberélni akarok !
-
Inception
tag
Független szép állapotú LG KP500 eladó
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom, nézzetek rá, hátha érdekel valakit.
IBM Thinkpad R40, WD TV HD Player és egyéb apróság.
Továbbá keresek netbookot, Atom N450-455-tel, olcsón!
J&W Minix szóba jöhet, ez az ár körül érdekelne más márkából is.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
4sal3
aktív tag
eladó pcm riportja: [link]
-
littlejohnny
aktív tag
Keresek:
- USB-s hangkartyat (azonnal ne essen szet)
- USB HUB-ot (olcsot, gagyinal egyel jobb megfelel)
- taptesztert -
Bla82
tag
Keresek papiros garral rendelkező vga-t a héten.
Ezek közül keresek egyet:
GTS450 1GB
HD5750 1GB
HD5770 1GB
GTX460 768MB
Akinek lenne PÜ-ben jelezze.[ Szerkesztve ]
-
4sal3
aktív tag
pcm még mindig eladó, jó ár esetén lcd monitort adok ajándékba /bár jobb lenne anélkül
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Szeretnek kiprobalni egy Nikkor 35mm f/1.8 obit, ha lenne valakinek aki nelkulozni birna 1-2 napra azt megkoszonom
Az idore birok adni cserebe turhato E400 at bohockodni ISO50-10.000
-
-
zsolt19900
őstag
-
plaszy
őstag
EP45-DS3 eladó. Csütörtöki, Pécsi átvéttel 16k.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla