-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davver
csendes tag
Sziasztok!
Keresek PC2700 DDr1 333MHz 512MB vagy attól nagyobb Ram modult laptopba!!!
ha van valakinek eladó ne tartsa magába!
-
davver
csendes tag
-
davver
csendes tag
Helló
Én nem régen kerültem el Pécsről egy másik megye székhelyre és pár hét alatt belerázottam az itteni közlekedésbe és városi életbe pedig nem vagyok egy nagyon alkalmazkodó típus! Itt is mennek az építkezések, elég jelentős dolgok és megoldják! Az emberek a fórumokon ugyanolyan negatív képet állítanak be mindenről, holott én igazán érzem a változást Pécs után! Félre értés ne essék iszonyatosan hiányzik a város és a "szépsége" lényegében ott nőttem fel, de amint szokták mondani a jóba könnyű beleszokni, a "rosszabba" nehéz visszaszokni!
Visszatérve az emberek fórumozásában kitöltött negatív ítéleteik mögött sajnos azt vettem észre, hogy a Pécsi fórumokon az embereknek sokkal negatívabb tapasztalataik vannak mint máshol, más fórumokon és én azt gondolom, hogy ez nem lehet teljesen véletlen amikor a városatyák ilyen szinten kizsigerelik a városlakókat!
Máshol is vannak még sokkal nagyobb gondok de itt vannak próbálkozások jók-rosszak egyaránt, de sajnos ezt szeretett városunkba nem mondhatóak el, vagy csak erős megkötésekkel!
Sajnos a Mecsek szépségét a város hangulatát semmi sem tudja pótolni itt, ezért nagyon sokszor visszavágyok Pécsre, remélem-reménykedek benne, hogy idő után is de észbe kapnak a városatyáink és végre tenni is fognak majd az elherdált elkótyavetyélt értékekért, mert Pécs nagyon is megérdemelné, a figyelmet és a sikert!
Nincsenek illúzióim, nem szeretném ha megváltanák a világot, de meg kéne állítani végre a lavinát amit elindítottak és ehhez kellenek a civilek és a közösségek is. Az emberek éreznék egy picit is, hogy ő értük történnek a dolgok akkor talán jobb lenne a közhangulat is, de amíg az emberek ellen dolgoznak ez csak rosszabb lesz!Bocs hogy hosszú voltam, de ez nagyon kikívánkozott belőlem.
[ Szerkesztve ]
-
davver
csendes tag
Helló
Valakinek nincs szüksége 2gb M2-re? Cserélném MicroSD-re!
PÜ, email, vagy Telefonon elérhető vagyok!
-
davver
csendes tag
Eladó P4 konfig:
Socket 478 1.7Ghz, Intel alaplap,ház+táp,cdrom,vga
Írányár: 7kPécs és Szeged átvétel lehetséges! (Pécsiek előnyben)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BMW topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI Armor RX 570 8 Gb Tesztelt! Beszámitok!
- 2db gyári hütés eladó intel
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Mini ITX Gamer - I7 4790k + GTX 1080 vízhűtéssel, Z97 Wi-Fi, 16GB RAM, SSD, Fractal Design
- 2x Samsung DDR5 8GB 5600Mhz Sodimm memória