-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Tönkrement a kártya (fizikailag használhatatlan..), és a csere nem annyira triviális mint vártam, így lehet nem is ugyanolyan típusú kártyám lesz mint volt. Kicsit túlbonyolították a bankba, és a kártyát is le kell adni. A másik bankkártyám adom addig hozzá (másik intézet), hogy tudjak addig is vásárolni paypal-al, a régit pedig leválasztom.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Van egy paypal fiókom, amihez hozzá van rendelve egy bankkártya. Ezzel szoktam fizetni paypalon keresztül. Most a bankkártyát cseréltetnem kellene, és hozzáadnék egy új bankkártyát. A kérdés az, hogy ha közben kapok refundot (mert sajnos pont van elveszett csomag..), akkor az a paypal-on ragad? Vagy mi történik vele? Az eredeti kártyára nem tudják majd visszaküldeni, mert nyilván az meg fog szűnni. Vagy várjak inkább a cserével? Csak elhúzódhat mire lezárul minden nyitott tranzakció.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz aytukabozs #14392 üzenetére
Egy biztonsági eszközöket forgalmazó cégről van szó. Igazából a probléma annyi velük, hogy van express paypal is az oldalukon, de mikor arra megyek, és beírom a nevet-jelszót, ahogy szoktam fizetni, bejön utána még a cégnek egy összegző lapja, ahol kérik hogy nézzem át az adataim, és fogadjam el. Ezen az áttekintő oldalon a végösszeg 300 euroval több, mint amennyit a paypal írt, és amennyinek lennie kellene. Tartok tőle, hogy ha leokéznám, nem a korábban kalkulált összeget vonná le. Ezért olyankor mindig kilépek, így nem nyúl a pénzemhez. Ezt leírtam nekik hibajelentés formájában, és ekkor javasolta hogy megcsinálja kézzel a rendelést, és küld money request-et, mert nem tudják mi lehet a hiba.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Rendelni szerettem volna, egy külföldi webshopból, de volt egy kis gond a rendszerükkel. Az eladó felkínálta, hogy money request-et küld, és fizessek úgy. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben is véd a buyer protection? Mire kell ügyelnem?
Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy K&H számlával változik e valami a paypal esetén? Eddig otp-vel használtam, de a K&H esetén van ugye a 3d secure. Érdekelne hogy azt szokta kérni minden paypal fizetés esetén? Vagy csak egyszer, mikor a kártyát hozzáadom? Hogyan működik ez?
Illetve még az is érdekelne, hogy K&H esetén is érdemes e a pénzt bankkal váltatni fizetésnél?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Jelenleg nincs paypal accountom. Szeretnék rendelni minideal-ről, de úgy hogy védjen a buyer protection. Ezt a vásárlást hogy tudnám legolcsóbban megúszni úgy, hogy a védelem teljesüljön? Láttam kártya hozzákapcsolást, utalást, de fogalmam sincs, ha csak a védelem érdekel, akkor hogy jövök ki anyagilag a legjobban. Ha egy mód van rá, nem rendelném hozzá a bankkártya adataim a paypalhoz. De ha nincs más mód, akkor az is lehetséges.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Van egy eladói paypal számla, amire euroban, dollárban, és forintban megadott gombokkal fizetnek/fizethetnek be emberek pénzt. Jelenleg úgy van beállítva, hogy mindent forintba konvertáljon automatikusan. Gazdaságosabb lenne meghagyatni a saját pénznemében, és úgy lekérni egyben a pénzt? (fentebb írtátok, hogy olcsóbb, ha a bank vált)
-
qfm
őstag
Sziasztok. Paypal IPN kérdésem lenne.
A https://www.sandbox.paypal.com/cgi-bin/webscr - url-el teszteltem mindent, jól ment. Átírtam sima https://www.paypal.com -re, ami elvileg az éles címe, és nem kapok sem VERIFIED, sem INVALID választ tőlük. Itt https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr címet kellene használni? Kinek, milyen címmel megy?
Kérem csak olyan írjon, aki biztosan tudja, mert nincs lehetőségem éles felhasználókon tesztelgetni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -40% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- Cooler Master 700W-os tápegység