-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
MY accunt----Withdraw---Withdraw funds to your bank account és ott beírod az összeget és continue.
De előtte nézd meg hogy arra a számlára utalja ami neked kell.
asturel : Én az OTP-s számlaszámomnál soha nem adom meg a nullákat és elfogadják úgy mindenhol.Én 3 ezer ft-ot utaltam vissza a számlámra az ingyenes volt.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
gondolom az ismerosodnek is sokkal dragabb a nemzetkozi utalas mint a paypal
a primarynek szerintem csak annyi a jelentosege, hogy abban a penznemben szamolja ki az osszesitett egyenleget
ha meg meg akarod kapni a szamladra, akkor a paypal eloszor forintra valtja a sajat arfolyaman, majd azt utaljak (sajnos Magyarorszagra csak forintban utalnak, hiaba van folyoszamlad ugyanolyan devizaban), ami eleg szar
szoval ha nagyon nagy osszeg, akkor erdemes lehet megis inkabb az utalas, kisebb osszegeknel csak dragabb lesz ugy -
Hintalow
senior tag
Az indexen írta valaki, aki képben van eladással:
"Csak akkor jutsz hozzá 21 napnál hamarabb a pénzedhez, ha trackingelhető csomagküldővel küldöd amit ők is elfogadnak (USPS,fedex,DHL...), de az annyiba fog kerülni, hogy belegebedsz.
Ez mindaddíg így megy amíg kezdő eladónak számítasz.
Kezdőnek akkor számítasz a .com-on ha: - 90 napnál nem régebben volt az első sikeres eladásod,
- 25-nél kevesebb eladásod volt,
- az eladásaid értéke nem érte el a 250 dollárt.
Mindhárom feltétel fennáll tehát nem és/vagy a korreláció."
Ezek a .com-ra érvényesek, nem tudom, hogy levélnél (ha azt küldenél) mit fogadnak el, gondolom olyat, ami végig követhető trackinggel.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
kirkri
addikt
Bár én nem adtam még el semmit az eBay-en, de vevői tapasztalataim alapján azt kell mondanom, hogy a pénzed egy jó ideig még zárolva lesz a PayPal által, mivel első termékedet adtad el. Ergo, bármikor vissza lehet utalni a vevőnek, ha bármi probléma lenne.
Illetve nekem az is gyanús, hogy egy esetleges eltűnt (ne adj Isten letagadott) küldemény esetén nem fogják elfogadni, hogy mit írtál a hirdetésbe, de ne legyen igazam.21 éve a Prohardveren! ™
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ANTMINER S21 Hydro 473 THS Magyarország egyetlen Hydro Hosting szolgáltatójától!!!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest