-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kirkri #34883 üzenetére
Oké megint változtattak a szövegen és az link helyén de megtalálható ha a Manage automatic payments-re kattintva megjelenő képernyő a bal szélén alul a Try the manage preapproved payments page. linkra kattintunk ez majdnem azonos a Manage pre-approved payments gombbal.
Illetve a Tippek röviden gyors linkje az használható.
Majd teszek új képet a leírásba.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kirkri #34883 üzenetére
Éppen ma csináltam meg, a képeden ott van a "Manage automatic payments", azon az oldalon bal oldalt van egy link, valami olyasmivel, hogy "nem találja amit keres?", arra katt és az a régi felületre visz, ott a "Set Available Funding Sources", majd pedig a kártya mellett a "Conversion options"
De azt hiszem tudok adni egy linket is, ami egyből oda visz, ha már be vagy jelentkezve: [link](#34877) V/: Ma már hiba nélkül beengedett simán a kódot használva, ki érti ezt (Zárójelben: mióta jelszót választottam, hátha kikerülöm vele a várakozást, már nem hozza fel az "another ways" oldalt, paypal.com bejelentkezéskor egyből kódot küld)
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Topikgazda
válasz kirkri #32430 üzenetére
Gondolom kártyával fizettél december 27-én, a vásárlások zárolása 30 nap, tehát január 27-én szabadul fel legkésőbb.
Ha már Erste, akkor legyen egy idézet az ÁSZF-ből:
A Bank a foglaláshoz egyértelműen hozzárendelhető terhelés beérkezéséig, de legfeljebb a Tranzakciódátumától számított 30 napig tartja foglalásban a tételt.
A PayPal mit ír: It may take up to 30 days for the card to be credited.Ha 23-át írtak, akkor a PP ma elküldi, az Erste csak 3-5 munkanap múlva könyveli. Úgy gondolom ezért nem látod már a PayPal-n mert ők már sztornózták.
Hányszor tudja vajon újra és újra meghosszabbítani a PayPal a zárolást? Nem hosszabbít.
A hosszabbítás és új terhelés az én logikámon kívüli dolog, az olyan Erstés móka. Az is hogy 2 hete nem válaszolnak arra az egyszerű kérdésre, hogy hol az új netkártyám.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz kirkri #23143 üzenetére
Ők is azt írták, hogy nem tudták ellenőrizni, de megosztják veled.
Írd vissza hogy egy olyan számsor ami így néz ki: unregistered airmail tracking # 888888, (tényleg mind 8-as?) valótlan, ezt a számsort szokta mindig megadni Geekbuying, nem valószínű, hogy minden reklamáló vásárlónak ugyanazon a számon küld csomagot. (Megnézted valahol van ilyen bejegyzés? )
Rákérdeztél a Magyar Postára ők sem tudnak semmiről és ezt amit írtál,
A csomagom továbbra sem érkezett meg, így sem lezárni nem akarom a case-t, sem módosítani.
Bár most nem látom, hogy miként tudsz hozzászólni.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
szerencsére igen, és az utolsó fillérig mindent.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ok, akkor várom türelemmel. köszi a segítséget!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
köszönöm, megnyugtattál
váltás nem volt, Mo-ról vásároltam, forintban, PP oldalán is mindenhol HUF szerepel a trnazakciókban.
-
kirkri
addikt
Lejárt az módosításra szánt 5 perc, így egy második hozzászólásban pontosítok.
Ez az árfolyam függőség attól függ, hogy a PayPal váltotta a pénzt a vásárláskor, vagy a bankod. Előbbi esetben fillérre pontosan annyit kapsz vissza, mint amit levontak, a második esetben függ az árfolyamtól. Ha a vásárlás óta gyengült a forint, akkor többet kapsz vissza, ha erősödött, akkor kevesebbet.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
anulu
félisten
pff... elég lassan őrölnek azok a malmok visszafele... :S
mindenesetre ez:
Subject:
Credit Card
Funding Type:
Credit Card
Transfer to:
MasterCard Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-szám
This transaction will appear on your bill as "PAYPAL".fixen azt jelenti, hogy visszautalták, és meg fog jönni, nem fog elveszni az éterben. nem 2 forintról van szó :S
[ Szerkesztve ]
-
fixi
csendes tag
Azt írtam a hirdetésembe hogy simapostát a saját felelősségre. Röviden. Hogyan tudom véglegesíteni az összeget, amit küldtek Úgyhogy ne tudjon visszahívni Természetesen becsületesen fel fogom adni a csomagot. Sőt képet is csinálok a csomagról és számlát is fogok kérni a feladásról.
-
Panthera
őstag
Nem adtam meg direkt bankkártya adatokat, hanem átutaltam a pp-re. Ott van a pénz, de nem tudok vele fizetni. Fizetéskor a bankkártya adatokat kéri, esze ágába sincs levonni közvetlen a paypal egyenlegről.
Vagy valamit nem jól csinálok, nem tudom, nem fizettem még sehogy pp-vel. -
kirkri
addikt
Nem tudom az OTP virtuális kártyája pontosan miként működik, az Erste virtuális kártyáján alapból napi 1 forint vásárlási limit van beállítva. Ha valamit venni szeretnéd, akkor a netbankba belépve (vagy telefonon) módosíthatod a limitet, hogy mennyi pénzt lehessen leemelni a kártyáról. Ezt a limitet max 48 órára tudod beállítani (értelemszerűen bármilyen rövidebb időre is lehet), majd a határidő lejártával a limit visszaáll 1 forintra. Gondolom valami hasonló lehet az OTP kártyája is.
Ezek a kártyák sem mágnescsíkot, sem pedig chip-et nem tartalmaznak, így csak netes vásárlásra lehet őket használni.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
applause
aktív tag
Hello xxx xxx,
Ecell Global LTD (sales@elcell.co.uk) has issued a full refund for your payment.
----------------------------------------------------------------
Original payment details:
----------------------------------------------------------------Amount: 3.45 GBP
Thanks,
PayPal
Ennyi az üzenet.
MacBook air m3 16/512, iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005
-
Đ10Đ4
aktív tag
Hát pedig én emlékszek olyanra hogy, mikor kérte a "400ft"-ot.
Akkor meg adtam a kártyán lévő dolgokat, és le emelte magának.
Jött is az SMS hogy, 400ft zárolási díj, Paypal-tól.Tehát lehet, ez biztos, csak hogy, hogyan, azt még nem tudom, keresgélek.
Dió
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
lostprophet
aktív tag
Jaj, hát valóban, csak úgy emlékszem, hogy régebben, amikor havernak adtuk hozzá a kártyáját, ott utána kérdezte meg a PP, hogy akarja-e, hogy levonja a 400 forintot. Sajátommal odáig nem jutottam el.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
alec.cs
tag
Szerencsére tud küldeni egy invoice-t a termékről a PayPal-en.
Gondot jelenthet az, hogy a paypal-os e-mail címem más, mint amiről én leveleztem velük?
A Paypal-on elméletileg meg van a Send Money lehetőség. Gondolom ott tudok majd küldeni pénzt a beérkezett invoice után, illetve arra hivatkozva (nem eBay, egyedi vásárlás lenne).
Még nem csináltam ilyet, ezért kérdezem.
-
Hintalow
senior tag
Ezt akkor vonják le, ha nem sikeres a withdraw, ergó ha nem jó adatokat ad meg a delikvens.
- a paypalon megadott név nem egyezik a szlatulaj nevével
- bank nevét rosszul adja meg (ezt vajon el lehet rontani )
- szlaszám roszHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
Ha a bankjával váltja az össeget, akkor a paypalon végig deviza (USD) fut keresztül, ilyenkor nem nyúl az ott lévő forinthoz.
Két lehetőség van, vagy átváltja az ott lévő forintot USD-re, vagy egy vásárlás erejéig visszaállítja, hogy a paypal váltson, és akkor automatikusan felhasználja az ott lévő forintot is.peter889 (végül is az előző is neked szólt)
az a pár zárolt 200 Ft nem fog lekerülni a számládról, csak kártyaellenőrzés miatt zárolódik. a zárolási idő magyar bankoknál 2 hét, automatikusan visszakerül majd az egyenlegedhez.
flash-
ha pénzt küldesz valakinek, tudtommal csak az ímélcímedet látja, paypalon az a "számlaszám".
viszont azt mindenképpen látni fogja, ezt nem tudod megkerülni.[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest