Hirdetés
-
GAMEPOD
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
tegnap már kaptam sok segítséget az ebay topicban, sínen is vagyok. a paypal-lal akadtam el. jó dolog ez a paypal, csak szopat. most már elég mérges vagyok. 3 éve nem használtam, elfelejtettem a jelszavam... nem gond, a kérdéseim tudtam, lett új jelszó, beléptem, hozzáadtam az új kártyám, ilyesmi, ment minden, ette a jelszavam.
ezután léptem be ebay-re, ahol hozzá akartam adni a paypal fiókom. katt után adom a paypal jelszavam, és azt írja nem helyes. három begépelés után biztos voltam benne, hogy nem csesztem el. ebay ki, paypal acc elővesz. most már oda se engedett bejelentkezni... remek. nem értettem, hogy foshatta el magát a jelszó, ilyen nincs. azért csak igényeltem újat, megjött a mail, csináltam egy frankó új paypal jelszót(immáron ez a harmadik). beléptem vele, kiléptem vele. működik. megyek ebay-re, hogy hozzáadjam, de a jelenség ugyanaz. ebayen belül azt írta, hogy a paypal acc jelszavam fos, és utána már a paypal-ra se tudtam bejelentkezni.
ez most mi a jó franc?
megköszönök minden tippet
ui.:
gondoltam, hogy valami rendszeren belüli átfutás miatt lehet(ami gondolom hülyeség), vagy fene tudja, szóval tegnap hagytam annyiban este. ma próbáltam újra, egyik jelszót sem fogadja el a paypal a két új közül.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest