Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Loading fagyásra van még ötlet vulcanon kívül? Friss win11-el is csinálja nálam
Hc-ban annyira nem örülök neki, főleg, h az egész gépem megáll. Steamből indítom ha ez számít.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Gép fagyira van már vmi fix megoldás? Steam kliensből indítom.
Most már el se indul[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Mit csináljak ha már eladtam traden egy itemet de még mindig írogatnak az emberek? Gondolom vhogy bebugolt a rendszerbe vagy ilyesmi.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Érdekes, nekem meg a poe2 hangulata, látványa jön be sokkal jobban (minden maxon 2k-ban). A környezet és szörnydesign is kreatívabb. Az egész összhatás nálam sokkal epicebb a poeban. Az már csak hab a tortán, h sokkal jobban is fut mint a d4. Úgy tűnik sikerült megoldanom a loading screen fagyást. Aki még érint az nézzen el erre: [link]
A lényege ha jól tudom, h alapból mapváltásnál 100%-on eszi a procit a játék, amitől néha teljesen kifagy a gép. Ezzel a progival le lehet szabályozni a procit x%-al. Nálam már 5-el is működik.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én kb poe szűzként nem örülnék nerfnek mert nem akarom, h elvesszen az az izgalom, h bármikor jöhet vmi unique vagy miniboss ahol be kell kapcsolnom a táncoló talpakat vagy eldőlök mint egy krumpliszsák. Ha bekerítenek sima fehér pleb mobok még azok is simán megtudnak ölni. A gearemen van még mit csiszolni abban is biztos vagyok. Át kell szokjak wasd-re egér helyett mert állítólag az a meta. Sajnos nálam is van fagyás mapváltásnál néha és van olyan is ahol csak a gép resi segít mert semmire nem reagál a masinám. Nálam még mindig 10/10 a game. Egyedül ami zavar az ha megölök valamit és dob lootot, meghalok akkor buktam. Bár még lehet ez is jobb mint ha halálnál xp-t buknék
Eddig vmiért azt hittem, h elég "main" statra menni a karival. Pl monk-al dexre és akkor meg is vagyok. Most pakolhatok intre mert csak akkor nyílnak meg a táposabb skillek. Act2 közepén lehetek elsőre.
Poe veteránoktól jöhet nyugodtan bármilyen noobbarát tanács. Sztem most sok ember jött át dióból és itt (szerencsére) picit más a helyzet mint ott. Több dologra kell figyelni.
Eddig kb ezeket a fontos statokat szűrtem le streamerektől: hp, resi, ms cipőn, vmilyen védelem, castnak megfelelő sebzés típus, + xy skillre. Még az se tiszta mikor érdemes lecserélnem a sárga cuccomat kékre ha azon fontosabb statok vannak. Ismerkedünk még a játékkal. Találtam olyan miniboss-t is amit nem mutatott a map és adott statot, szóval sztem érdemes bejárni a map-ot.ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én reggel f7 óta tolom pc-n. Tegnap már meguntam a várakozást. Ma instant beengedett és már lvl 10 vagyok a fagyis monk-al. Eddig egy röccenésem se volt, teljesen fluidul fut 130+ fps-es minden maxon 2K-n (D4-ről ezt közel sem tudom elmondani)
Sikerült már párszor meghalni, sima mobok is legyaknak hamar ha nem figyel az ember meg ratyi a gearje. Ez végre ad egy izgalmat a játéknak. Nem lehet mindent facetankolni. A hangulat, grafika hangok 10/10. Az az igazság, h a D4 ha szteroidozná magát és lefeküdne aludni akkor álmodhatná magáról, h ilyen jó mint ez. Már most többet adott nekem a játék mind a dio a kieggel együtt. Itt végre van kreativitás a fejlesztők részéről. Azt hiszem jó barátok leszünk és pár órácskát majd elrabol az életembőlELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Én is beneveztem a 60eurós pakkra. D4-ből nagyon kiégtem és a poe2-től várom a megváltást. Nagyon drukkolok, h jó legyen. Biztos sokat kell majd olvasgassak mert a poe 1-el nem sokat játszottam. Pénteken monkot indítok. Nem is kérdés.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Eleg durva amit a sracok osszeraktak. Nagyon kivancsi vagyok ra. A monk brutalul nezett ki.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest