Hirdetés
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Én reggel f7 óta tolom pc-n. Tegnap már meguntam a várakozást. Ma instant beengedett és már lvl 10 vagyok a fagyis monk-al. Eddig egy röccenésem se volt, teljesen fluidul fut 130+ fps-es minden maxon 2K-n (D4-ről ezt közel sem tudom elmondani)
Sikerült már párszor meghalni, sima mobok is legyaknak hamar ha nem figyel az ember meg ratyi a gearje. Ez végre ad egy izgalmat a játéknak. Nem lehet mindent facetankolni. A hangulat, grafika hangok 10/10. Az az igazság, h a D4 ha szteroidozná magát és lefeküdne aludni akkor álmodhatná magáról, h ilyen jó mint ez. Már most többet adott nekem a játék mind a dio a kieggel együtt. Itt végre van kreativitás a fejlesztők részéről. Azt hiszem jó barátok leszünk és pár órácskát majd elrabol az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest