Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz DrDobos #56249 üzenetére
A T oldalán a címkereső viszonylag pontos. Az árak tekintetében inkább csak mérvadó, mert telefonos/személyes kötés esetén lehet kedvezményt kapni.
Érdemes a szomszédokat is megkérdezni, hogy kinek milyen szolgáltatása van.
Amit írtál, ahhoz akár egy jobb xDSL rezes előfizetés is elég, ha esetleg lenne koax vagy optika az utcában, akkor abból egy kisebb csomag (150-300 Mbps) is elegendő a leírt követelmények teljesítéséhez.
De ha pl a 300-as és 1000 Mbps csomag között van 1000 Ft különbség, akkor jobban megéri a nagyobb (az nem baj ha van tartalék a sávszélességben, felfelé mehet, lefelé ne!).Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
TGWH
őstag
válasz DrDobos #56247 üzenetére
Én ezen sohasem gondoltam... egyik 5 ezer 100Mbit/s, másik 5200 Ft a 150Mbit/s, akkor a második megéri
Mire kell? Mik közül lehet választani?
20MBit/s azt hiszem elég fullhd-ra, 20-50Mbit/s a 4k, 35 vagy 25 a Netflix.
Nem hinném, hogy olyan sok helyen lenne még 100Mbit/s alatti csomag, állítólag ebben kva jók vagyunk.[ Szerkesztve ]
Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
user12
őstag
válasz DrDobos #56247 üzenetére
Ez két dologtól függ
1. mi áll rendelkezésre
2. mire szeretnéd használniAz első pont nagyjából be is határolja a másodikat. Ha szerencséd van és több szolgáltató is jelen van a címen, akkor tudsz válogatni az ár és műszaki paraméterek alapján (ergo mennyibe kerül mekkora le/feltöltési sebesség). Ha nincs szerencséd, akkor pl csak 10Mbites ADSL-t tudsz beköttetni, nyilván ezzel nem fogsz tudni 4K-s videot online nézni.
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
jerry311
nagyúr
válasz DrDobos #35431 üzenetére
Azért érdekes a dolog, mert a telefonjaid működnek, márpedig azok is a UPC-s routertől kapnak IP-t DHCP-n.
Szerintem eressz meg egy telefont a UPC-nek, hátha mégis valami a routeren, mert az nem valószínű, hogy több gépen egyszerre "romlott el" valami.
Ha van UPC telefonod, akkor arról ingyenes. -
-
Topikgazda
-
DrDobos
őstag
válasz DrDobos #35422 üzenetére
Meg annyit tudok segiteni, bar lehet a hozzaertoknek ez nyilvanvalo, hogy a helyi kapcsolatra jobb gombbal kattolva az allapot menuben a felugro ablakban az elso ket sor az, hogy az ipv4nel es az ipv6nal is azt irja hogy nincs halozati hozzaferes.
Ami még segíthet, hogy az egesz probléma elott a nyomtatot akartam csatlaloztatni a halozathoz. Mivel uj 'dobozt' hozott a UPC, igy nekem ujra kellet konfiguralni. Csatlakozott is szepen a halozathoz, de valami olyasmit irt ki a gep(ugye a konfiguráció alatt usbvel volt a géphez csatlakoztatva a nyomtato) hogy minden oke, csatlakozott a halozathoz, de nem tud ip cimet lekerni. Parszor ramentem az újra gombra, de nem sikerult, ekkor maga a telepito ajanlotta, hogy inditsam ujra a routert. Megtettem, de ezutan sem működött, es attertem valami mas dologra. Kb ra fel orara, mikor kellett volna a gep, mar nem volt net. Es minden gépen/laptomon ugyanez a problema, higy csatlakozik a routerhez, de nincs halozati hozzaferes.
Samsung Galaxy A55 5G
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest