Új hozzászólás Aktív témák

  • zeee

    senior tag

    Sziasztok!

    Már van egy telekomos Sagemcom F@st 5655v2 dtAg routerem a hálószobában, ebbe megy az optikai kábel. Ebből megy egy utp kábel egy ASUS RT-AC58U, és a telekom smartboxba. Az asus-t használom Wifinek az egész házba, és ebből megy a PC-be egy utp kábel.

    A nappaliban van egy tv, egy xbox és Telekom TV SmartBox, ebbe a helyiségbe csak egy utp kábel jön, a hálószobai Sagecom 5655-ből a smartboxba, a többi eszköz pedig wifin csatlakozik a hálóban levő Asus RT-AC58U-ra. Húhh nekem ezt leírni is elég volt. :D

    Ma egy eszközvásárlás után kaptam egy Sagemcom F@st 5670 modemet vagy routert vagy nem is tudom mi ez. Ezt be fogom tenni a nappaliba. Nem szeretnék egy újabb kábelt végig vezetni a két helyiség között. Arra gondoltam hogy kihúzom a smartbox utp kábelét, bedugom az uj 5670 modembe. E modemből adok egy utp kábelt a Smartboxnak és a többi eszköznek. A kérdésem az hogy így fog-e menni a smartbox? A másik kérdés hogy ez az új modem vagy router wifije van-e olyan jó mint az Asusé, mert itt a nappali a ház közepén van kb, ergó még az udavorn is előrébb lennék wifi-jelben.

    Én nem sokat értek ezekhez, ezért szeretnék valakitől tanácsot kérni hogy ez így jó lehet-e?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák