Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Már van egy telekomos Sagemcom F@st 5655v2 dtAg routerem a hálószobában, ebbe megy az optikai kábel. Ebből megy egy utp kábel egy ASUS RT-AC58U, és a telekom smartboxba. Az asus-t használom Wifinek az egész házba, és ebből megy a PC-be egy utp kábel.
A nappaliban van egy tv, egy xbox és Telekom TV SmartBox, ebbe a helyiségbe csak egy utp kábel jön, a hálószobai Sagecom 5655-ből a smartboxba, a többi eszköz pedig wifin csatlakozik a hálóban levő Asus RT-AC58U-ra. Húhh nekem ezt leírni is elég volt.
Ma egy eszközvásárlás után kaptam egy Sagemcom F@st 5670 modemet vagy routert vagy nem is tudom mi ez. Ezt be fogom tenni a nappaliba. Nem szeretnék egy újabb kábelt végig vezetni a két helyiség között. Arra gondoltam hogy kihúzom a smartbox utp kábelét, bedugom az uj 5670 modembe. E modemből adok egy utp kábelt a Smartboxnak és a többi eszköznek. A kérdésem az hogy így fog-e menni a smartbox? A másik kérdés hogy ez az új modem vagy router wifije van-e olyan jó mint az Asusé, mert itt a nappali a ház közepén van kb, ergó még az udavorn is előrébb lennék wifi-jelben.
Én nem sokat értek ezekhez, ezért szeretnék valakitől tanácsot kérni hogy ez így jó lehet-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest