Új hozzászólás Aktív témák
-
karnokd
tag
Bocs, lehet hogy elcsépelt és ismétlődő kérdés, de a következőt szeretném csinálni otthon:
T-Online Maximum előfizetéssel rendelkezünk, és van egy sima ADSL modemem, amire az asztali gépem van kötve. A hugom most kapott wireless-es laptopot, és szeretnék megjátszani egy internet megosztást.
Sajnos még sosem csináltam wlan-os vagy routeres hálózatkezelést (irodai ethernethez vagyok szokva...), ezért kérek némi tanácsot.
1.) Kinéztem a ''D-Link 4 port WLAN ADSL router + USB DWL-924'' routert, de nekem nem mond túl sokat a specifikációja. Azt jelenti, hogy a mostani ADSL modem helyett lehet betenni, és 4 ethernet csatlakozó mellett rendelkezik egy wireless access pointtal is? Jó ez egyáltalán az én esetemben?
2.) Ha beépítek ilyen routert, akkor a P2P-nek annyi (vagyis kín szenvedés a routert beállítani olyanra, hogy menjen)?
3.) Ha az asztali géphez veszek USB-s wireless cuccot, akkor is működhet az internet megosztás (bár sajnos kifogytam az USB-s portokból)?
Minden választ előre köszönök!Cf550W + E6600 @ 2,4 + 4GB 800MHz Kingston 5-5-5-18 + Asus P5B Deluxe + 2 x 320GB + 1TB +SB Xtreme +Nec18x + GF250GTS 1 GB Twint Frozr
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Mini PC
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 7
- Projektor topic
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- PlayStation 5
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- SAMSUNG Odyssey G5 G50D 32" 2 hetes vásárlás
- -70% HP EliteBook 850 G7:i7 10610U,32GB RAM,512GB SSD,15.6" FHD,vil.MAGYAR numeri.bil.l,Win11Pro HU
- Gamer gép minőségi alkatrészekkel(2 hetes vásárlás)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.