Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Napok óta nem jut ezen túl az érintéses fizetés. [kép]
Csak úgy magától elromlott. Simple közben amúgy frissült, hiba maradt. HCE pénztárca, NFC On semmit nem állítottam el.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
_Petya_
őstag
válasz szabogabor10 #7368 üzenetére
Tényleg lehet valami központi hiba is, tegnap 4 helyen próbáltam fizetni, kettőnél elutasította az Apple Pay-t is, az egyiknél nem láttam a hibaüzenetet mert a szuper COVID plexi miatt nem láttam rá a terminálra, a másiknál "egyéb hiba" volt. Egy másik esetben sikerült az apple pay fizetés, és a negyedikben chippel próbáltam, az is ment.
Valaki tudja mi történik itt? Most már nem csak a kártyám rossz, hanem az Apple Pay sem megy rendesen?
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
vnorbi
aktív tag
válasz alakesh #7390 üzenetére
Csak Standard van, vagy az Online mellé kértél egy Standardot is? Az én olvasatomban második kártyaként lehet Standardot kérni (ha ez megéri), de az Online-t nem lehet visszaadni. Bár nem minden van úgy az OTP-nél, mint ahogy a szabályzatokban írják, úgyhogy lehet elintézhető a Standard egyedüli főkártyának.
Ha egy másik csomagról váltottál Smartra, és onnan maradt a kártya, akkor nem tudom, mi van.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
válasz Peter.70 #7387 üzenetére
A Betéti kártya hirdetmények közt a Forint alapú kártyákra vonatkozó dokumentumban van erről szó.
Eszerint a kártyák többségére a 300 ezres plafon az érvényes, meg van néhány (drágább) kártya, amire 500 ezerig fel lehet vinni. Nekem sima MasterCard Online-om van (Smarthoz talán nem is lehet mást kérni), amin most 300 ezer van beállítva, és nem próbáltam magasabb értéket beírni.
-
vnorbi
aktív tag
-
vnorbi
aktív tag
Aktiválod az 5 ATM kedvezménycsomagi elemet OTPdirekten, és a következő hónapban négy napon keresztűl járod az automatát, amíg összejön a pénz (napi 300 ezer fölé tudtommal nem lehet a limitet állítani).
Nemrég volt itt erre példa, azért írom, hogy ha ugyanerre a számlára meg van igényelve a havi 150 ezres ingyenes felvétel is, akkor azzal kezdődik az adminisztrálás, és ha nem figyelsz, akkor elvész miatta egy lehetőség (ha az első tranzakcióban 300-at kiveszel, az ellövi a 150-es ingyenes felvételt és az ATM csomagból is egyet).
Ha a következő hónapban már nincs rá szükség, akkor lemondod a csomagot.
-
MODERÁTOR
Üdv urak.
Egy millió forintot szeretnék kivenni OTP smart csomag alól. Mi a "legfájdalommentesebb"?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
tomp
félisten
válasz DrMorpheus #7380 üzenetére
Igen küldtek rendszerüzenetet.
Gondolom a jól üzemeltetett digitalizáló és token szerverüket bugfixálták.
Ne reméld, hogy rövid időn belül javítják... Ahhoz nem értenek... -
DrMorpheus
csendes tag
Az imént beszéltem az OTP Simple ügyfélszolgálattal, náluk van a hiba, ezért nem megy az OTP Simple NFC-s fizetés. Nem tudják megmondani, hogy mikorra tudják kijavítani, de napok még. Addig nem lehet használni az NFC alapú fizetést.
-
tomp
félisten
-
Golyo69
senior tag
Jaja szuper vélemények :)
Más opció egyébként nincs nfc fizetésre?Szeretnem használni ahogy eddig is
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Golyo69
senior tag
Akkor nem csak nekem nem működik? :)
Indiant: letoltottem amit küldtél nalam azzal sem megy sajna :(
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
tomp
félisten
válasz Indiant #7371 üzenetére
Simple eredeti elgondolása alapján akkor jelenik meg a még felhasználható tokenek száma az üzenet jelző ikon mellett ha offline vagy és már csak 3(vagy 5? nem tudom) van.
De jó pár embernél online állapotban is megjelenik mivel az app nem akarja letölteni a tokeneket.
A mostani hiba óta pedig teljesen megbízhatatlan lett... -
_Petya_
őstag
-
veterán
-
_Petya_
őstag
válasz szabogabor10 #7366 üzenetére
Ezt próbáltam, de mivel épp most központi hiba van, így az OTP-s logika szerint nem lehet rossz a kártyám. Ki sem próbálhattam a csávó terminálján. Biztos én vagyok a hülye
Ez a prémium ügyfél kezelés az OTP-nélFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
veterán
-
_Petya_
őstag
Sziasztok,
Mostanálban Apple Pay-el szoktam vásárolni, működik is rendesen, de kb 1 hete nem volt nálam telefon, próbáltam kártyával paypass-al, és észrevettem, hogy nem működik, nem is csipog amikor oda tartom, tehát úgy néz ki mintha a kártya romlott volna el, mintha megtört volna benne az NFC tekercse (korábban már jártam így, és mostanában többekkel előfordult)
Nem is nagyon foglalkoztam vele, nem is használtam, hiszen ott az Apple Pay, és nem is akartam szerencsétlenkedni a kártyámmal, hátha megint rossz, viszont ma voltam pénzt felvenni, új paypass-os OTP automata, nincs sor, gondoltam kipróbálom tényleg rossz-e a kártya, odaraktam, megint nem csipogott. Mindegy, bedugtam, vettem fel pénzt, aztán bementem az OTP fiókba jelezni hogy elromlott a paypass-om, kérek új kártyát.
Erre, azt modnja a csávó, hogy nem a kártyám rossz, hanem központi hiba van, épp most. Mondom de egy hete is rossz volt, erre az a válasz hogy igen, azóta, köszönik a jelzést, de már dolgoznak rajta...
Tehát, jól értem, egy hete sehol nem lehet OTP-s kártyával PayPass-t használni? Ez komoly?
Ilyenkor nem az szokott lenni, hogy leolvassa a terminál a kártyát, csipog, de aztán nem sikerül a tranzakció? Nekem gyanús hogy kamuzik a bankfiókban az ügyintéző, ha ilyen hiba lenne, ezzel lenne tele az összes híroldal.
üdv,
Petya[ Szerkesztve ]
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Golyo69
senior tag
válasz Indiant #7361 üzenetére
Honnan szedem az előző apk-t? :)
Egyébként kaptam rendszer uzit hogy jelentkezzek bki es be es működni fog. En megtettem es még mindig nem jo....
Ujra raktam az appot is es semmi.
Felismeri hogy van egy kártya regelve.. Próbálom aktiválni es azt irja hogy hiba....eddig tökéletesen működött... Szeretném is hasznalniXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Peter.70
addikt
-
vnorbi
aktív tag
-
Golyo69
senior tag
Annak is örülnék ha működne az NFC fizetés a simple appban.
Eddig hibátlan volt. A múltkori malőr ota nem tudom regisztrálni a kártyát érintéses fizetésre.Mar ujra raktam, írtam az ügyfélszolgalatnak de eddig semmi javulás.
Pedig napiszinten hasznaltam :(
-
vnorbi
aktív tag
Sokat váratott magára, de ha minden igaz, a jövő héten (július 2-án) jön az új világ, élesedik az Internetbank és a Mobilalkalmazás (a push üzenetekkel, amit sokan várnak).
Hirdetmény és Üzletszabályzat a központi helyen az OTPdirekt link mögötti oldalak végén a Digitális szolgáltatások alatt van.
A Hirdetményből kiderül az új szolgáltatás havi díja (akciósan 0 ft), az Üzletszabályzatból meg addig is ki lehet nyomozni a regisztráció/szerződéskötés menetét (ami leírva egész biztosan bonyolultabb, mint a tényleges folyamat lesz).
-
Ybron
senior tag
SZiasztok!
Szerettem volna chargeback-el élni, de az otp-nek írt levelemnek az lett az eredménye hogy adtak a tel. számot hogy ott intézzem. Nem is értem, 3 éve szintén csináltam ilyet és ott e-mailban el tudtam intézni.
Tehát, írták hogy hívjam ezt a 666 számot, csak marhára nem tudom melyik az én menüpontom, valaki help? -
borges7
aktív tag
Már a Google Store-ban is többen reklamáltak, ezt írta rá az OTP: "Technikai okokból az Internetbank, valamint az internetes fizetési szolgáltatások (beleértve a vámfizetést) és a mobilalkalmazások jelenleg nem elérhetőek. Dolgozunk a hiba kijavításán, köszönjük türelmét."
-
borges7
aktív tag
válasz r3dsnake #7344 üzenetére
Hm, én a PC-n böngészőből be tudtam lépni, viszont a mobilon a SmartBank kezdőoldala azt írja, hogy: "Hiba a kommunikációban! Kérjük, ellenőrizze az internet hozzáférését!" Holott tökéletesen működik a net a telón! Ha meg megpróbálok belépni, akkor ezt írja: "A kiválasztott WIFI hálózat a SmartBank használatához nem megfelelő."
-
F.E.K..
senior tag
Nekem se megy momentán...
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
veterán
válasz Mooka-Miki #7345 üzenetére
Ugyanez
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
r3dsnake
nagyúr
OTP Direkt felületre nem tudok belépni. Nálatok sem megy?
-
tomp
félisten
Simple alap szolgáltatása esetén azaz a Token letöltési hibánál ki kell jelentkezni majd vissza belépni és újra felkészíteni a kártyát az NFC fizetésre...
-
RBJ
addikt
Tegnap óta n3m működik a simple érintéses. Eddig hibátlan volt. Tokkenek letöltése üzenettel elszáll.
Másnak hasonló?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
veterán
Pénteken 2 különböző boltban is
pékf*sszalpaypasszal akartam fizetni, és nem sikerült, nem érzékelte. Megtört volna a chip a kártyában?https://tinyurl.com/rasoapro
-
Asbee
veterán
Bonus hitelkártyánál lehet, hogy még a friss kivonatom nem jött meg, és az elszámolási időszak sem indult el? Még mindig az előzőt látom és a 13-a utáni vásárlásokat is még oda számolta és számolja. Eddig mindig 13 volt a "forduló".
-
-
pube111
senior tag
A simple app nfc fizetés másnál is ilyen körülményesen működik?
Megnyitom az appot, hamburger menü, bankkártyáim, simple kártya kiválaszt. Nem lehet ezt egy widgettel helyettesíten? Azt hiszem, iphone on tök egyszerű. Home gomb hosszan nyomva, kártya kiválaszt, és kész. -
dptrsk
addikt
válasz Peter.70 #7323 üzenetére
Látom mit jelent a zárójelben levő ** rész, de jelenleg az nem érdekes, mert a díjmentes rész érvényes.
Ha egyszer nem tolják ki a díjmentességet, akkor valahogy így fog kinézni az a sor:
5 ATM csomag: havi 5 kedvezményes** készpénzfelvétel belföldi OTP ATM-ből (forintban és euróban)
Mivel eredetileg kedvezményes-re lett kitalálva a csomag, csak úgy gondolom a kutyának sem kellett, így bevezették a díjmentességet, amit évek óta tologatnak. -
dptrsk
addikt
válasz Peter.70 #7321 üzenetére
Ott van előtte a díjmentes* !!!
* A díjkedvezményt, mentességet a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2020. évi infláció közzétételét követő 2.hónap első napjáig biztosítja.
Tehát, ha a 2020 évi inflációt közzéteszik 2021-ben ÉS nem módosítják a hirdetményt, akkor a közzététel utáni 2. hónaptól lesz kedvezményes, addig díjmentes. -
dptrsk
addikt
Az biztos, hogy a jogszabályi levétel az első, mivel a havi első két levétel, maximum 150ezer forint, nem lehet a 6. Alkalom a jogszabályi.
Ha az első levételed 150ezer vagy az alatt volt, akkor arra csak a jogszabályi érvényesült volna, szerintem.
Ha 150ezret meghaladta, akkor 150ezer a jogszabályi ingyenes, a többi pedig az ingyenes felvétel első alkalma.a maradék 4 alkalom pedig a 4 következő felvétel.
A 6. Alkalom pedig fizetős.
-
vnorbi
aktív tag
Nem csináltam még ilyet, csak tipp, de szerintem az első pénzfelvételed 150 ezer forint fölött volt, amivel rögtön ellőtted a nyilatkozat miatt járó ingyenes lehetőséget és az 5 ATM-ből is egyet. Pl felvettél 200 ezret, amiből 150 a nyilatkozat miatt volt ingyen, 50 meg az ATM csomag miatt. Így már csak négy ingyenes felvétel maradt a hónapra...
-
Tyca
senior tag
Most kaptam sms-t, hogy levontak 2.343 Ft-ot kp felvétel díja címen. Ebben a hónapban előfizettem az 5 ATM csomagra, ki is vettem 5-ször nagyobb címletet, majd később kivettem 150 ezret, ami a törvény szerint ingyenes (a nyilatkozat be van adva az otp-s kártyámra, a direkten írja is, hogy "Ön már nyilatkozott a díjmentes készpénzfelvétel igénybevételéről."). Na ennek a díja pont 2343 Ft (108 Ft + 1,49%), akkor ezek szerint félreértem ezt az 5 ATM csomagot, de az nem az ingyenes kp felvételen felül kellene legyen?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz namenlos #7310 üzenetére
Nem ajánlott az semmit, csak a saját frissítését. Btw a képek alapján olyan hű de nagy változást nem látok, amitől ez új alkalmazás kéne legyen (felhasználói szemszögből, a programozóit nem ismerem).
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Valóban kettő van fent. Eszembe nem jutott volna, hogy így oldják meg, számomra valahogy a frissítéssel történő váltás tűnik logikusnak. Megnéztem az új app értékelését, azt hiszem egyelőre még várok a telepítésével.
Sok mindenre nem használható, felesleges irigykedni. Én is csak évi pár alkalommal nézek rá hogy lássam az egyenleget. De ha ez nem lenne akkor is megtudnám mennyi az annyi akár a vásárláskor kapott blokkról, akár a netbankból.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MrPeekaboo
senior tag
Ránéztem az új app-ra iOS-en és pár dolgot ki is szúrtam, amit majd lehet megírok nekik, mint javaslat. Push-ra utaló jelet sajnos nem találtam. Ha valaki fizet vele megírhatná, hogy kapott-e.
-
vnorbi
aktív tag
válasz canniball #7308 üzenetére
Most két OTP SZÉP kártya app van a play-en. Az újat (zöld ikonos) tegnap rakták fel. Gondolom, nem megy a frissítés automatikusan a régire, ki kell keresni az újat, és aztán telepíteni.
Amúgy irigyellek benneteket ezzel a bőséggel. Az én SZÉP kártyám az MKB-nél van, és az ő appjuk a bankba olvadással tönkrement, másfél éve senki nem tud belépni, új app nincs, a régit meg nem veszik le a play-ről, inkább gyűjtik az egy csillagos értékeléseket vele.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
Nem kell rá utalni, ez automatikus. Össze van kötve a folyószámlával, arról fogja levenni a pénzt ha veszel valamit, és oda fogja visszarakni, ha eladsz.
Az Értékpapír oldalon a kezdőlapon van "Pénzszámla egyenlegek" és ott van a "Kapcsolt
folyószámlák" közt az egyenleg, aminek a terhére lehet vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
szaki7
tag
Sziasztok!
Nyitottam az Otpbanknál egy összevont értékpapírszámlát.
Gondoltam, majd otthon átvezetek rá pénzt a folyószámlámról.
Internet bankban sima átutalás a folyószámlámról utalok az értékpapír számlámra. Nem hajtja végre, azt írja, hogy az értékpapír számlára nem lehet utalni.
De akkor hogyan tudok rá pénzt tenni???
Ha van egy hozzáértő, kérem segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Synology NAS