-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
válasz
ArthurShelby #110478 üzenetére
Maradjunk annyiban vannak jobb, kevésbé jó és rosszabb váltók. Van aminél elég a nagyobb olajcsere periódus, van aminál a kisebb is rizikós, pláne úgy, hogy gyárilag alultöltik olajjal a váltót.
Most hírtelen kerestem (saját autómra M32 váltó), de nem igen találtam előírást rá.
Szerk.: az a baj, más egy 15-20 éves technika, más egy 10-15 éves, más egy 10 év alatti technika karbantartási intervalluma....
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ncc1701
veterán
válasz
ArthurShelby #110478 üzenetére
Kézi váltósba belemegy 2L olaj, az saccra 10-15eft, automatáról (enyémről pláne) lejön a fele, azaz 3l, az 20eft. Azaz szumma az autó fenntartásához képest gombok kategória, amíg a motorolaj lefolyik, addig a váltó olaj is, és kb +10 perc a meló. Tudom, mert én csinálom szerelő havernál.
Az átmosós váltó csere automatánál az valóban matekos. De ha gyakran cserélsz hagyományosan olajat (azaz higítod a jóval), akkor az kb sosem kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest