Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz athomi #92316 üzenetére
Inkább képként/linkként illesztem be, mert a levélben volt kép is a használati útmutatóból. (ezt még eléggé felhúzott állapotban írtam, szóval van benne pár hiba, pl. a márkaszervizt hivatalos szerviznek nevezem, és hasonlóak )
szerk.: ja, és mindez április 11-én volt, utána még az egyik ügyintézőjükkel telefonos kapcsolatban is voltam, aki azt mondta, hogy nyitottak belőle incidenst, és hogy a német Opel válaszára várnak - de pár telefonbeszélgetés után ez az ügy is elhalt, mert semmi választ nem kaptak.
Most, az opel gombosos cikk után jutott eszembe, hogy megint rákérdezzek náluk, és most jött ez a fentebbi lepattintó levél.Ami igazán zavaró, hogy ezek szerint, ha a márkaszervizek gyakorlatával problémád van, akkor semmilyen felettük álló, a márkához kapcsolódó cég sincs, akihez fordulhatnál - márpedig ha nem megfelelő motorolajat használnak, akkor szerintem azt hiába próbálod megbeszélni velük, nekem annyi volt a standard válaszuk, hogy akkor a gép sem hozhatná, ha nem lenne belevaló - ezt még meg is értem, de akkor vagy updateljék a dokumentációt, hogy ok, mehet a Z16XEP-be a 10W40, és nem kell a Dexos2-t tudnia az olajnak, vagy javítsák ki a szoftverüket, hogy ne hozhasson ilyen motorkódhoz ilyen olajat, illetve a márkaszerviz ismerje be a hibáját, és cseréljék ki Dexos2-t tudó 5W30-ra a beletöltött olajat.
Szóval ennél szerintem lehetnének sokkal jobban kidolgozott folyamataik az ügyfelek panaszainak a kezelésére, mert így én pl. teljesen el fogok fordulni a márkától, és a következő autóm nem Opel lesz, illetve szolgáltatást sem fogok igénybe venni tőlük (pl. eddig sok mindent márkaszervizben csináltattam, most már semmit sem fogok). Igaz, hogy csak csepp vagyok a tengerbe, de ha többen is úgy gondolkoznak, hogy a pénzüket máshol költik el, akkor remélhetőleg vagy észbe kapnak, vagy lehúzzák a rolót majd (az opel gombosos cikk is egy PR katasztrófa nekik).
Szóval most már nem csak a márkaszervizt írtam le, hanem az opel magyarországot is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest