Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Gyakran használok a tévén (LGB23) Tidalt és Spotit meg netrádiókat is hallgatok, sokszor hosszú órákon keresztül, ilyenkor a menüből le szoktam kapcsolni a képernyőt, viszont ma belefutottam egyik külföldi fórumon egy olyan hozzászólásba amely szerint ez a felhasználási mód valójában nem jó, mert a tévé állítólag nem veszi figyelembe azt hogy a képernyő ki van kapcsolva technikailag, csak a bekapcsolva töltött időt nézi, így a kompenzáció túl gyakran futhat le, amely ebben az esetben károsabb mint ha ehhez tartozna valós képernyő idő is. Erről mi a véleményetek? Én eddig azt gondoltam hogy a képernyő időt veszi figyelembe, és pont azért van a kikapcsolás lehetőség hogy ha nincs mit nézni akkor kikapcsolhassam, amivel védem a kijelzőt, és még szerintem elég jelentős energiát is megspórolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest