Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wellin9
tag
Sziasztok
Beégéssel kapcsolatban lenne két kérdésem felétek. Interneten elég felemás a megítélése a dolognak, illetve természetesen az idei modellekről ( LG CX) még annyi információ sincs, mindent szeretek eredeti hanggal nézni, így álltalában felirattal nézem őket, Netflixen tudtommal lehet a felirat színén változtatni, de például játékokban én még nem találkoztam ezzel, mekkora veszélynek teszem/tehetem ki a készüléket, viszonylag változatosan nézem ezeket a tartalmakat, naponta felváltva max 3-4 óra/per nap, bár egy játék több hónapig is megy nálam, az nem tudom, hogy kimeríti-e a változatos nézés fogalmát, amennyiben hosszú ideig , de egymás utáni nap nem megy az a tartalom.
A másik kérdés az a beégés miatti garancia, foglalkoznak-e ezzel vagy sem, erről van-e itt valakinek tapasztalata, neten ugyan úgy kering ilyen hír meg olyan hír is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Eladó Philips 70PUS6724/12 70 4K UHD Smart TV Ambilight-tal Csak 110.000 Ft!
- Marantz SR 7009 házimozi erősítő
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest