Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lortech

    addikt

    válasz FehérHolló #68040 üzenetére

    Jelen. Rozsdamentes wok tényleg nem annyira tuti. Bár a hőt azt jól vezeti és bírja is nyilván, de a wokban sütés lényege, hogy zsíradékon, hirtelen, nagyon forró serpenyővel dolgozunk, rozsdamentesben az étel ilyen körülmények között tuti ragad tapasztalataim szerint (igaz, sima serpenyővel, nem wokkal).
    Egy szénacélból készült wokot szépen ki lehet égetni gázon, ami odafigyeléssel megakadályozza, hogy leragadjon az étel benne. Azért még így is le tud ragadni valamennyire, de némi odafigyeléssel, kíméletes, de alapos tisztítással és megfelelő tárolással elég jól használható.
    De amúgy ja, ki kell próbálni, az első sütést bírni fogja, de nem biztos, hogy lesz kedved elmosni, ha rendesen odapörkölsz neki. :D

    [ Szerkesztve ]

    Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés