Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
-
Pepe78
őstag
válasz
pigmeus #69056 üzenetére
Szia.
Szereljük persze. Hivatalosan , a NKVH-nál regiszráltan.
Debrecen még nem a világ vége.
Hőszivattyú beüzemeléssel bővül a kínálatunk ez is teljesen hivatalos lesz. kb még 3 hét.
Partnerség van kialakulóban egy napelemes céggel. Ha esetleg valaki napelem + hőszivattyú irányba gondolkodik Vladimirt kihagyva a havi számlák megfizetéséből.
HA kérdés van keress privátban. Megnézzük mit szeretnél, az igényednek megfelelő gépet / gépeket megkeressük, beszerezzük , felszereljük.
A tőlünk vásárolt gépek esetleges garanciális problémáit mi intézzük.
KB a hét második felében érkezik 20db 3,5kw-os gépem, meg pár 5,3KW-os.
Polar / AUX és talán Midea de ez nagyon nem biztos. -
szasanyi
félisten
válasz
pigmeus #68492 üzenetére
Nem. De mint mondtam az LG programjai között nincs HBO Max. HBO Go van az alsó menü sorban, de az ugye nem működik már. Megnéztem, a tévé pontos WebOS verziója 04.06.40 ami elvileg jó kellene legyen...
Nyilván nálad korábbi típus lehet talán az a gond (bár az LG a WebOS-hez kötötte a HBO Max használatát szóval úgy sem értem). -
-
szasanyi
félisten
válasz
pigmeus #67817 üzenetére
Ajándék lesz tehát csak új jöhet szóba. iPhone felejtős mivel a keret 100k környéke (nagyon max 120k de azt már megnézem valóban annyival jobb-e) és egyébként az a használati szokásainak sem felelne meg teljesen.
Általános használat, szóval minden (zenehallgatás FLAC és YT, social apps, egy kis játék és net mobil és WiFi). -
Sanyi52
tag
válasz
pigmeus #66255 üzenetére
Igen, már emlékszem a szekelyvill-re (kalocsai kis cég valójában, bár a megnevezése alapján erdélyi cégre gondoltam). Az emag-nál úgy ca. 900 Ft volt a szállítási díj feltüntetve, de utána nézve (akkor még volt NET-es honlapjuk) közvetlenül e cég szállítási feltételeinél úgy ca. a dupláját írták. Le is mondtam, hogy onnan vásároljak, közvetve pedig nem akartam. A te esetedet nézve jól jártam, utólag úgy gondolom.
-
szabonagyur
félisten
válasz
pigmeus #66258 üzenetére
Nem a számlára gondoltam hanem, hogy rendeléskor is fel volt tüntetve, hogy ettől a cégtől veszed.
Felvetted vele a kapcsolatot? Mert ennyi lenne a dolgod egyelőre.
Telefonszám: +3678 464 547, +3670 623 48 28
Email: szekelyvill@gmail.com[Székelyvill Emag ASZF] itt le van írva, hogy tudod intézni a dolgokat.
-
embe
nagyúr
válasz
pigmeus #66255 üzenetére
Esetleg fuss egy kört a fogyasztóvédelmi topicban , hátha tudnak használható infóval szolgálni!
-
Sanyi52
tag
válasz
pigmeus #66252 üzenetére
Sajnos csak az emag oldalán hirdetett rendszeren keresztül vetted, meg kellett volna nézned a konkrét eladó weboldalát és attól közvetlenül rendelned, még olcsóbb is lehetett volna. Én már jártam így.
Az emag mindig írja, hogy csak társoldal és a forrásoldal webáruházat is feltünteti, de annak az ÁSZF-je már más feltételt is feltüntethet, sőt.
Lehet ez becsapás, de az emag is szereti népszerűsíteni magát a társoldalakkal, mert több a hirdetett áru és jó árviszonyokkal. -
sirály69
őstag
válasz
pigmeus #66246 üzenetére
Nekem volt hasonló gondom!
Nem sikerült elérnem az eladót és felhívtam az emag ügyfélszolgálatát és elpanaszoltam, hogy elérhetetlen a cég.
Másnap írtak az emagtól, hogy elérték a céget és elintézték, hogy cserélik a terméket.
Igaz, hogy kb 2 hét alatt, de megvolt a csere...
Ui: lengyel cég volt, magyar telefonszámmal.... -
szabonagyur
félisten
válasz
pigmeus #66238 üzenetére
Mit vettél és mit küldtek? A képekért alap esetben nem vállalnak felelősséget, ez ASZF-ben is benne kell,hogy legyen.
ASZF-ben benne van az is, hogy ha nem eMag forgalomazottt a cucc akkor nem rajtuk keresztül tudod visszaküldeni.
Tudnivalók az egyszerű visszaküldéshez:
Az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a Termék-visszaküldési űrlapot. Önnek lehetősége van visszaküldeni a Divat kategóriában található, eMAG Marketplace partner által forgalmazott termékeket is, ugyancsak az alábbi Termék-visszaküldési űrlap segítségével. A többi, eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetén a visszaküldés menetét megtekintheti a partnerek saját adatlapján.ASZF-ben leírtak az Emag által forgalmazott illetve csak partnert által forgalmazott termékekre vonatkozóan:
Az eMAG oldalán megjelenő termékek az alábbi két típusba tartozhatnak:
1. eMAG által forgalmazott – a terméket közvetlenül az eMAG-ot üzemeltető cég, a EXTREME DIGITAL- EMAG KFT. forgalmazza. Ezekre a termékekre minden olyan szolgáltatás érvényes, amely az eMAG rendszerében elérhető.
2. X partner által értékesített és szállított termék – a terméket X partnerünk értékesíti. Az eladó az eMAG Marketplace tagja, akinek szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük. Rendelése ilyen esetben továbbításra kerül partnerünk felé, aki a terméket az összes – törvény által előírt – papírjával (számla, garancia, stb.) együtt szállítja ki Önnek.
A vásárlási, rendelési, termék-visszaküldési, valamint jótállási feltételek partnerenként különbözhetnek. Fontos, hogy ezek nem egyeznek meg az eMAG által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan alkalmazott gyakorlattal. A vonatkozó kondíciókat minden esetben megtalálja az adott partner oldalán.Sajnos bármennyire is fáj, le van írva feketén fehéren és ezt követik is, teljesen szabályosan. Ezeket a regisztáráció sorn elfogadod még ha nem is olvasod el.
-
embe
nagyúr
válasz
pigmeus #66236 üzenetére
Már szívtam ezzel én is korábban. Nekem az volt a gondom, hogy hülye számlát állítottak ki. Csak a név stimmelt, és valami dunántúli címet írtak rá.
Nem tudtam velük kommunikálni. Az Emag széttette a kezét - nem tőlük vettem mondták.
Végül mivel annyira nem volt fontos a számla, elengedtem.De valami történt az unióban, mert Németországban egy ilyen eset miatt hoztak egy olyan rendeletet - tudtommal - hogy az a felelős akinek a felületén történik az árusítás.
Szó volt róla hogy ezt kiterjesztik az unióra is, mint egységes jogszabályt.Ja bocs! Az Unióra... , nem Magyarországra.
-
Per Me
tag
válasz
pigmeus #66234 üzenetére
Ezért kell óvatosan, vagy egyáltalán nem vásárolni az eMAG-tól. Tapasztalatom szerint eladásig néznek ki korrektnek. "Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlásának, és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheted minden partner saját adatlapján."
-
Janaboy
veterán
-
Bobby G.
senior tag
válasz
pigmeus #65452 üzenetére
Nálam nézhetetlen volt a TV (Vodafone). Kijött a szerelő, azt mondta, ilyet még nem látott, majd mért valami nagyon minimális jelet. Mivel a kupában sem volt jobb a helyzet, így abban maradtunk, hogy ez valami központi hiba lehet, és majd javítják. Ma írtak, hogy részükről kész, de annyira nem lett jó...
-
elistvan
őstag
válasz
pigmeus #65308 üzenetére
Én viszont céges bulibl is menekülök ha beindul a vonatozás. Táncolni sem szeretek/tudok, de tiszteletben tartom azt aki igen. Hadd tegyen mindenki saját belátása szerint. Mikor mi összeházasodtuk 14-ben már együtt voltunk 8 éve, most vagyok 37 akkor voltam 31. 27-en voltunk összesen, béreltünk művházban termet, volt templomi is meg jegyesoktatás. Minden mi csináltunk (az italok beszerzésétől kezdve a díszítésig) nem volt vőfély . Nejemnek annyi kikötése volt mivel volt egy szintis a lagzinkon ha valaki akar táncolni, hogy a kottái közül hadd válogassa ki a nekünk nem tetszőket. (Ilyen nagyon brutál mulató slágereket mint pl a Kék a szeme, Hosszú fekete haj...)
-
válasz
pigmeus #64162 üzenetére
Így nézett ki átalakítás előtt, a konyhába az a 2 fal lett kivéve.
Ami még változott hogy a kisebbik szoba lett a háló a nagyobbik ahol a képen az ágy van a nappali.
Így a klíma a másik szobát leszámítva végigfűti /hűti a lakást. Eleinte féltem, hogy a nappaliba is kell egy másik klíma, de 2éve volt a felújítás azóta se lett szükség rá.
Nyáron kellemes idő van ott is, igaz a redőnyt napközben le kell engedni, mert pont azt a szobát éri jobban a nap. Viszont ez télen előny, mert kellően meleg, meg a gép is abban a szobában van.
Emlékszem amikor még ment a bánya, akkor egy 6x RX570-es rig kellemes meleget tudott csinálni önmagában is -
peter889
őstag
válasz
pigmeus #63550 üzenetére
Köszönöm a reagálásaitokat a légkondicionáló témájában.
Szerencsére az idei nyár nem volt túlságosan meleg, így valahogy átvészeltem és végül nem szereztem be lakásklímát.
[(#63535)] szabonagyur, 13.5 négyzetméteres a szoba. -
Sanyi52
tag
válasz
pigmeus #60912 üzenetére
Szia! Az edigital azért komoly cég, a garanciát illetően főleg. Én fúrógépet vásároltam, Pick-ponton vettem át, de nem ment a fordulatszám szabályozása, ezért bevittem a nyíregyházi üzletükbe. Máris rendelték az újat, alig bírtam rávenni őket, hogy ott hagyjam a rosszat, mert nem akartam újra cipelni. Két nap alatt intézték, mehettem az újért, az már jól működött. Ez a múlt évben történt, remélem nem lett rosszabb az ügyintézésük.
-
szasanyi
félisten
-
Sanyi52
tag
válasz
pigmeus #60414 üzenetére
A LED-szalagnál annyit tudok biztosan, ha a szükséges 12 V helyett 9 V egyenáramú táppal próbáltam ki, akkor villogott folyamatosan.
Kevés feszültséget kapott. A Te esetedben is a táp hibája.
Szedd szét, szereld ki belőle a tápegységet, vidd el egy elektrotechnikai boltba és vegyél helyettesítő tápegységet, a beépítési méretre és a Watt értékre figyelj.
Vagy: A tápegység csatlakozóit kösd ki és lásd el külső 12 V-ról (autó akkumulátor pld.) próbaként, ha ekkor nem villog, akkor a táp hibája, ha villog, akkor a LED-sor a hibás.
Egy tápegység ezer Ft-tól kezdődik, egy ca.1 méteres pultmegvilágító kompletten pedig 2000 Ft-tól indul. -
ttpityu
csendes tag
válasz
pigmeus #38722 üzenetére
Én kb. 2 hónapig olvastam, tudakolóztam, mikor megvettem a felültöltős Elektrolux mosógépet. Minden topicot elolvastam, ami ilyesmivel foglalkozik. Amivel mindenki egyetértett, az Az AEG csoport a legjobb(AEG-Electroux, Zanussi). A legkevesebb hibával és legkevésbé visszahordott gépek. A W-p-ról még az eladó si lebeszélt, meg annak a licencelt olcsó változatairól. A legjobb a Miele lenne, még használtam is megéri, de még úgy is drága.
A márkaboltokban a neten lehet kifogni a legjobb ajánlatokat(pl. 70-el olcsóbban vettem meg a mosogatógépet, mint a MM-ban, meg 50 el olcsóbban, mint a legtöbb shopban). Hibátlanul megyJavasolt oldalak(a 2 oldalon eltérő akciók vannak, súlyos eltérésekkel):
http://www.eluxshop.hu/#
http://www.markabolt.hu/
http://www.konyhagepmarkabolt.hu/Takarítani meg literes 20-as ecet, két kanál szódabikarbonáttal a patikásból.
-
Traxx
őstag
válasz
pigmeus #38736 üzenetére
Nekem egy 2007-es vásárlású 6. érzékes Whirlpool van. Előtte talán fél-1 évvel volt olyan, hogy ezekre 6 év garit adtak, és gondoltam akkor olyan nagy minőségbeli lefelé ugrást csak nem csináltak. Nem rossz gép egyébként, eddig 1x volt komolyabb baj vele, a panelen halt meg 2 ellenállás, ill. a programválasztó gombnak van jóval nagyobb holtjátéka.
De ha most vennék, akkor én is egy olyanba ölném a pénzem, amire a legtöbb garit adják
-
Sicér
tag
válasz
pigmeus #38722 üzenetére
Nekünk elöltöltős LG van, 2005-ben vettem. Digitális kijelző, hangjelzés a program végén,gyerekzár és hasonló nyalánkságokkal fűszerezve. Ezek manapság már nem igazán számítanak extrának,de 9 éve még azok voltak.
Mióta megvan nem volt igazából gondom vele, mindössze egyszer cseréltem benne fűtőszálat. Csendben teszi a dolgát,ahogyan kell.
Nem használunk semmilyen vízlágyítót, mert szerintem csak felesleges pénzkidobás. Havonta egyszer üresen bekapcsolja az asszony, 90°C-os program, és kap egy liter 20%-os ecetet. Mire a program lefut, lehet az idegen anyag csapdát tisztítani, mert kitakarítja a vízkövet, és egyéb szennyeződéseket is.
Nekünk ez a módszer vált be. -
FrezeR
senior tag
válasz
pigmeus #38722 üzenetére
Egyébkét nekünk s (kb fél éve vettük) Samsungot ajánlották, a Zanussikat pedig kerülni érdemes szerintük. Annyit mondhatok eddig bevált a többi meg majd idővel kiderül. De hosszú távra úgy sem érdemes tervezni, mert manapság már nem az a lényeg, hogy 10-15 évig menjenek. Válassz olyat aminek jó a garanciális háttere és a lehető legtöbb évet adják rá. Szerintem 100 ezer körül már elég jó gépeket kapni.
-
-
-
XmoD
senior tag
válasz
pigmeus #36563 üzenetére
Az olaszok altalaban mind javitottak! Ki lehet beloluk fogni jot, de nagyon keves ami majdnem gyari allapot es nem 3 motorbol van osszelegozva. 3 hettel ezelott vettunk sogorral sajat reszre egy Honda Sky-t 100-ert. Igaz 97-es volt, jopar feluleti serulessel, de motorikusan jo allapotban es maganszemelytol
Az a baj jon be lassan a szezon es ilyenkor lovik fel sokan az arakat. Szezon kozepen meg esni fog megint, mert eladni nem tudjak
-
válasz
pigmeus #36495 üzenetére
Szerintem Piaggio konszern robogói egész jók és beváltak (ahogy írták, Aprilia, Gilera, Vespa, Derbi, stb.) én is évek óta használok egy befecskendezős NRG Power-t (vizes, hosszú Pigi blokk), Malossi varióval 2-2,5 litert megeszik, nagyon elégedett vagyok vele. De ha most vennék, Liberty-t vennék, a nagy kerék miatt, egyetlen szívfájdalom a hátsó dobfék és a levegőhűtés. 125-ösnél pedig műszaki is van, illetve egyéb járulékos költségek, ha nem mész vele sokat akkor felesleges.
ui.: 2T-t vegyél, egyszerűbb, olcsóbb hozzá az alkatrész, felújítás nélkül 15-25 ezer km-t (megkímélt vizesnél a 30-50k km sem olyan ritka) simán elmennek.
-
Golyo69
senior tag
-
Garold
senior tag
válasz
pigmeus #34969 üzenetére
A Korzóban biztos nincs, ott kaptam nano simet, mert a micro elfogyott...és a nano adapter is...
A nanoval nincs is semmi bajom, legalább apple kompatibilis lett a sim.A T webshopon pedig beléptem a számommal és 0 Ft-ot hozott a futáros szállítás díjára.
Mivel az új sim csak egy duo sim így nem égető a probléma, nem maradok telefon vagy net nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest