-
GAMEPOD.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrec
csendes tag
válasz C4mp3r #13889 üzenetére
Ezt leszedtem, köszi. Jó lett a lapomhoz is, ha már az is aorus elite V2.
@Colos1
Erre lehet majd ránézek, jobban hangzik, mint a "gyártói" softwarek, amiből ugye szinte mindet le kell szedni. Szerencsére még nekem csak 2 van, az iCUE meg ez az rgb fusion, de ha könnyebben megoldható azzal akkor érdemesebb lenne. -
dannyl
addikt
válasz C4mp3r #12471 üzenetére
Sejtettem, hogy csak ez lesz a megoldás. 340k-val jön lefelé. Jövőhétre le is jön
rup1u5:
A nem linkesített magnetet meg tudom nyitni a torrent klienssel, de nem tölt se semmit. "Metaadatok letöltése" az állapot, és minden nullás. A cikkben lévő drive link meg azt írja, hogy nincs ilyen fájl.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz C4mp3r #11964 üzenetére
Hm, aha. Nézegettem a 3070Ti-ket, de akkor arra nem érdemes ugrani majd egyet "feljebb". Igen mondta Scomcomputer, hogy itt-ott elfogy már.
6700XT-n nálam ilyen, itt sokat gyorsult. Régi tesztek semmit nem érnek már neten:
[ Szerkesztve ]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz C4mp3r #11793 üzenetére
Köszi! Nem pont erre gondoltam, bár tény, ha játék közben ráteszem a kezem, mintha folyamatosabb lenne a kép...
Néztem unboxing videókat, de csak 3070-t találtam hirtelen munka közben, ott meg úgy vette ki a zacskóból, hogy ez már rajta volt. Előző 2060-as kártyámnál úgy buktam le a feleségemnél, hogy a ledek különböző motívumokat világítottak a plafonra, amikor lekapcsoltuk este a villanyt. Erre voltam kíváncsi, hogy van-e valami értelme ennek az elemnek (esetleg megvilágítás szempontjából), de közben hazaértem, és igazából semmi. Csak annyi, hogy a hűtőbordákból letakar egy kisebb darabot.
Azért köszi, két kézzel fogom a folyamatosabb képért, közben szemmel verem a játékot![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz C4mp3r #11665 üzenetére
jó de akkor álljon meg a menet... a DLSS az most úgy működik, hogy
1080p monitorom van DE én csúcsVGAval TÚLskálázva renderelem 4Kban, és onnan jelenítem meg 1080p monitoron
VAGY3440p monitrom van és szegény gyerek vagyok, valami csóró VGAval és alacsony 1080p felbontásban renderelem, amit utána FELskáláz valahogyam 3440re?
vagy mind a kettőt jelenti?
amúgy GTX 1080am van jelenleg ami nagyjából lefedi azt ami nekem kell, de van most egy lehetőségem hogy nettó áron vásároljak, és ez még az ami erősebb is nála, de nem drágább annyival.. de a lélektani 300ezres bruttó határt nem szívesen lépném át, mert annyira sokat azért nem játszom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest