Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az ugye megvan, h a 1660ti gaming x-re láttam több helyen is 140w-ot?
erre beraksz egy tesztet ahol 134w - sokkal közelebb van a 140-hez mint a 120-hoz -
nem mondtam, h a gaming x super mennyit eszik, tesztekben a 1660s-ek vannak 10-20w-tal a ti-k felett, mivel nyilván a 1660ti gaming x eleve az átlag ti-k felett eszik, így nem csoda ha még arra a gaming x super nem fejel rá 20w-tal, akkor már 2060 nyakán lenne fogyasztásban
linkelj már be mellé még 2-3 másik 1660s fogyasztás tesztet más gyártóktól/modellekkel is ha megkérhetlek, 1660 ti fogyasztással karöltvexAttilax
igen, ti tudjátok, és az értelmezés fogalma is nagyon megy -
xAttilax
őstag
hagyjad... az ember nem tudja értelmezni az átlag és a százalék fogalmát plusz terel is rendesen.
Chaser: én le is zártam a témát mert vicc, hogy valaki egy tech fórumon akarja megmagyarázni, hogy a fehér fekete...
ha lehet egy javaslatom, akkor szerinte örülj a brutál jó rx 570 ednek és hanyagold ezt a fórumot mert amit itt csinálsz annak semmi értelme
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest