Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Apollyon #5116 üzenetére
Eredeti terveim szerint 16 GB-t terveztem a gépbe, de végül elmaradt, csak felét vettem meg.
A cél az volt, hogy ez évekig használható legyen (ne kelljen rá költeni), így többel terveztem, mint ami szükséges. Gondoltam elég lesz nekem a 1050 játékra, de már nem vagyok benne biztos. Viszont az eredeti terveket átgondolva fordult meg a fejemben, hogy legyen inkább 1050 Ti a RAM helyett. MIvel a tesztek alapján nem tartottam korrektnek az árat a sima 1050-hez képest, hozzátok fordultam, milyen döntést hozzak. -
Csupingo
veterán
válasz Apollyon #5116 üzenetére
Szerintem nem az volt a kérdés, hogy több fps lesz e, több memóriától. Már most is van pár játék (tervező program) ami köhög, vagy köhögött 8 GB rammal míg egy update nem javított rajt. Nemsokára (már most sem) nem fog ártani a 16 GB. Az nem kér enni, aztán ha pénz áll a házhoz lehet vga-t is cserélni. Szerintem még nincs olyan halyzet, hogy az 1050 falba ütközik, az 1050 ti pedig vígan szalad. Még az is lehet, hogy nemsokára térdig fogunk járni "aprón" a jó árú kártyákban.
(#5117) NdrewSunix: ha olyan beállításokat használsz a játékokban, amivel 2 GB memóriahasználat alatt maradsz, akkor nem sokkal erősebb a "ti" sem. Tesztekben látni ultra beállításoknál, ahol mondjuk 4 GB környékén van már a memóriahasználat, ott akár 8-10 fps-sel is többet hozhat a "ti", de ez nem annyira életszerű, mert ultra és high között sok játékban szinte nincs látványra különbség, csak a sebességet csökkenti drasztikusan, meg ilyen gyengébb vga-val fhd-n ultra beállításokat használva max. 26-38 fps érhető el (gépigényesebb játéknál). Inkább használja az ember medium-high beállítások környékén, úgy 50-60 fps is még kicsikarható belőle.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti AMP 11GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASUS GeForce RTX 2080 Dual OC EVO 8GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X OC 8GB GDDR6 eladó vagy kisebbre cserélhető
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X eladó vagy kisebbre cserélhető
- ASRock AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB GDDR6 OC eladó vagy kisebbre cserélhető
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest