Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz Laca333 #2537 üzenetére
Na akkor en is kerdeznek, hasonlo temaban. Nekem nincs hiperszuper monitorom, ezert kérlek ne nezzetek le, illetve azert sem, amit most kerdezek. Adott egy 75hz Asus freesync monitor. Nincs display port, csak hdmi, de freesync bekapcsolasa utan az nvidia appon belul nem jelenik meg a gsync kompatibilis uzemmod, ahogy a neten, leirasokban irjak. Jo, mindegy elkonyveltem, hogy csak a monitoron tudom bekapcsolni, szamitasaim szerint ez viszont nem eleg a mukodeshez, javitsatok ki, ha tevedek.
Viszont bekapcsoltam az nvidia appon belul az nvidia gyors szinkront. Ezek utan azt tapasztaltam, hogy hiaba lepem tul FPS-ben a monitor frekvenciajat, nincs keptores, sokkal simabb a kepmozgas. Ez igy oke szerintetek? Neten lattam osszehasonlito videokat, amiben a fastsync rendelkezik a legkevesebb kesleltetessel. Erdemes akkor hasznalni, gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Politika
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- Energiaital topic
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest