Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
válasz
David888 #2354 üzenetére
Ezen röhögök én is. Januárban itt Szabi úgy nekem esett a 4K vagy 60 FPS témában (#907, #910), hogy moderátornak kellett rendet raknia (bár azóta láttam más témában, másokkal is megy ez neki).
A tegnapi videó alapján nem lesz akkora katasztrófa a teljesítmény, mint a Switch 1 volt anno. Persze nem a Cyberpunk meg az Elden Ring lesz az, ahol a 60 FPS erődemonstráció lesz, de úgy tűnik a 2 nagy Zelda simán menni fog 60 FPS-el (és ez nekem bőven elég ok, hogy megvegyem).
Metroid Prime 4, Tony Hawk esetében úgy tűnik elérhető lesz a 4K. Kíváncsi leszek milyen render felbontásról megy majd a felskálázás és milyen lesz a végső minőség előttem a TV-n.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch Lite + Dark Souls + 64GB + Gyári tok + Skull&Co Gripcase
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest