Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balee_
aktív tag
Pár hete használok mClassic-et, 77 colos TV-n észrevehetően élesebb, tisztább, kevésbé "fogazatos" vele a kép. De elég drága cucc, 120 dollár volt szállítással együtt és még vámot is kellett utána fizetni (4.400 Ft), nagyjából 4 hét mire megjött.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
-
Skynet258
veterán
válasz Sirandrish #51294 üzenetére
A képmód beállításai --> speciális --> Szuperfelbontás és az AI Kép Pro csinál hasonló élesítést, én anno kapcsolgattam de valahogy természetellenesnek tűnt így inkább hanyagolom. Igaz nálam jelenleg PS5 és Series X van, lehet egy Switchnél mondjuk pont segít annyit, hogy megérje használni. A "nagy" konzoloknál inkább ront szerintem a látványon.
-
-
addikt
válasz Norb79 #51295 üzenetére
Többen is használják, például a Sony is. De szerintem még mindig csak a drágább TV -k esetében. Nyilván van pár csodaeszköz ezen kívül is, de a legtöbb egy forintot nem ér. Meg az sem mindegy, hogy ezt milyen késéssel teszi meg.
Persze ez sem egy full tuti 100% -os megoldás, de azért néhány embernek jól jöhet. Kérdés, hogy kifizet -e ekkora összeget érte.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #51294 üzenetére
Ottan benne a chipben és ai upscalenek hívja az lg meg a Samsung is.
Évente egyszer előkerül ez a csoda, tavaly azt hiszem egy hdmi kábelbe volt építve ugyanez. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz hombre[EU] #51292 üzenetére
És hol? Mert pont LG OLEDem van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Itt van még egy tavalyi cikk erről. Illetve itt van még néhány infó róla.
Valamint korábban a whathifi.com is írt a másik említett cuccról, az mClassic -ról. Plusz volt anno egy DF videó is róla.
Szerk.:
Az első linknél nem azt raktam be, amit szerettem volna. Így inkább ideszerkesztem a másikat.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #51290 üzenetére
ez az ami gyàrilag benne van pl. az lg oledben
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz Sirandrish #51290 üzenetére
Ez egy 60 rongy körüli upscaler, amit Nintendo -hoz (is) lehet használni.
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Elméletileg majd Switch -re is érkezik. Vagyis továbbra sem láttam pontos infót, de a logó még kint van. Az viszont lehetséges, hogy idén nem érkezik meg. Még akkor sem biztos, ha más platformra igen.
Test Drive Unlimited Solar Crown stream will reveal first gameplay footage next week
-
Parson
addikt
válasz penge111 #51283 üzenetére
A hivatalos Switch dokkolo se tud 4K-ra felskálázni.
A 4k nemes egyszerüséggel 4K felbontást jelent, jellemzöen UHD-t.#51284 morfondőr -> pontosan. Ezt jelenti a támogatás, hogy kompatibilis a 4K@60Hz inputtal (még), ezért azt tolja ki outputként is.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
morfondőr
őstag
válasz penge111 #51283 üzenetére
Szerintem azt, hogy ha olyan eszközre kötöd, ami tud 4K60-at, akkor azt átviszi. Mivel USB, ezért valószínűleg nem kizárólag switch-el használható, hanem pl. egy laptoppal is. Felskálázni nem fog, mert azt nem hiszem, hogy 5000Ft-ba bele férne.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
penge111
addikt
válasz elder troll #51279 üzenetére
Mennyire valós, hogy ez felskáláz 4k-ra. Mármint, hogy 4k tv-n javít a switch képén?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
dud998
őstag
válasz elder troll #51279 üzenetére
Nagyon köszi!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
elder troll
őstag
válasz dud998 #51278 üzenetére
Fehérváron találtam 5000 forintért dokkoló kiváltására is alkalmas átalakítót, 6500 forintból megvan foxpost-tal együtt.
Tudtommal nem illik aprós hirdetés linket beszúrni szakmai témába, de nem saját hirdetésről van szó, és segítő szándékkal tettem.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Tudtok esetleg fekvő kialakítású dokkolót ajánlani? Vagy valami HUB szerű csatlakozót? Nincs hely sajnos a TV-nél, csak fektetve férne el az OLED. Lehetőleg magyar oldalról szeretnék rendelni.
Köszönöm szépen!“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki kedveli a 2D-s, pixelart, bullet hell metroidvaniákat.
Live-Die-Respawn
-
horkovy24
senior tag
Ha így is van esetleg kíváncsi leszek a szerkezetre! Persze HA................
https://www.gamekapocs.hu/hir/79561/a_pletykak_szerint_mar_a_fejlesztoknel_vannak_a_switch_utodjanak_devkitjeiAz igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
-
válasz 30z.Samu #51271 üzenetére
Ezt még PC-n játszottam és elsőre meglett. Csodálkoztam is, hogy mennyien szenvednek ezzel. Én annyit trükköztem vele, hogy a numerikus gombokkal csináltam, úgy könnyebb volt.
Na de az SA vonat üldözéses misszió odab@szott rendesen. Vagy 1-1.5 óra alatt lett meg.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
30z.Samu
félisten
Régi szép idők…
Sic Parvis Magna
-
dud998
őstag
-
Szabi®
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz Szabi® #51264 üzenetére
Köszi de lélekben elengedtem... a félévem elvitte a Valszám-Statisztika az utolsó 2 nehéz szaktárgy egyikére így volt kb 1,5 hetem most vicc lett.
2 tárgyam van kb hátra de mindkettő ált ~80% bukik. Én lélekben felkészültem rá, hogy lesz 2db fizetős félévem, 1x a matek 1x szaktárgy úgy néz ki, végülis mérnökinfón azt mondják standard az 1-2 csusszanás.Elsőre tetszett de félbehagytam aztán eluntam mikor újra neki ültem de most végig akarom pörgetni egyben mert ha nincs szünet akkor viszont érezhetően be fog jönni.
Augusztusban meg a terv a TotK berántani aztán a nyaralást* leszámítva lehet nyomni esténként.*zasszonnyal leboxolos de lehet szálláson este is lehet nyomni felváltva
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz qpakcovboy #51262 üzenetére
Dekudeals-en néz körbe ha jól rémlik akkor írja minden játékhoz, hogy online coop, local coop ha utóbbi akkor milyen formában.
Also: marha jó akció gyűjtőhely eShophoz.
---
Na holnap második neki futás indul BotW-al elsőre félbe maradt de most a nyári terv a két zelda.Retkes szemeszter csak véget ér végre holnap, utolsó vizsga idénre még az se érdekel ha megvágnak csak legyen már vége istenem
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
morfondőr
őstag
Ha jól emlékszem, akkor beírás után kiírja, hogy mire váltható be a kód és még egyszer megkérdezi, hogy biztos, hogy hozzá akarom-e adni a fiókhoz? Nem úgy mint pl. steam-en, hogy amikor már látod, hogy milyen játék, akkor már be is váltottad.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Laurh
aktív tag
Lehet valamiképpen úgy ellenőrizni egy Nintendo reedem kódot, hogy aktív e, hogy ne használjam fel?
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Micsurin
nagyúr
válasz qpakcovboy #51258 üzenetére
Játéka válogatja mint van couch coop. (Lesz amihez elég a 2db joycon de lesz amihez kell 2 teljesértékű kontroller. Ha veszel egy Pro controllert akkor meg is vagy -> joyconok + pro = 2 konti olyankor.)
Ha vesztek én már csak OLED-et néznék.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
qpakcovboy
őstag
A napokban megnéztem a fiaimmal a Szuper Mario filmet, és elkapott a nosztalgia. Elhatároztam, hogy veszünk egy switchet.
Kicsit elvesztem a sok infó között, de úgy látom új belépőként érdemes az oled változatot venni. Fontos lenne, hogy ketten is tudjunk játszani tv-re kivetítve, gondolom erre van lehetőség. -
addikt
válasz penge111 #51249 üzenetére
De legalább a végére értél
Nekem lassan 2 órám van a Metroid Dread-ben és ott járok ahol a 100% walkthrough jutúb videó a 41. percben Első switch-em és játékom, egyre jobban rááll a kezem, de nyilván szokni kell és sikerült pont egy gyors intenzív játékkal átesni a tűzkeresztségen.
Néha dühből bezártam, mert ahogy írod kiidegel. Castle of Heart jóval lassabb, több sikerélményt ad (pláne hogy 0,99 euróért vettem).Majd az Oddworld New n' tasty jóval több örömöt fog okozni.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Szabi®
addikt
válasz elder troll #51252 üzenetére
A Adventure Log fülnél szépen elvannak különítve a fő és a mellék küldetések. Mindig nézd meg melyik van kijelölve. Ahol a sárga van, az van térképen jelölve.
Sztem mindig a téged körülölelő placcot fedezd fel, pucold/lootold ki. A ruhák megléte létfontosságú. Tudsz csinálni a hideg ellen főzeteket, de ezek csak ideiglenes félmegoldások. Nyilván ahogy bedob a gép a nagyfokú szabdság okán mehetni mehetsz szinte bárhová, csak értelme nem lesz. A karaktert folyamatosan tápolni kell, mind élet, mind stamina tekintetében. Egyszerűen fel kell nőni a játékban hogy minden akadályt le tudj gyűrni. Én fejlesztésileg az életet nyomtam fel, hogy ne haljak meg ütésenként, aztán a staminát toltam.
-
hombre[EU]
veterán
válasz elder troll #51252 üzenetére
a main quest a 4 divine beast (+ a fō boss). ha berakod a küldetést akkor 4 sárga pont jelöli ezeket. kövesd ez a sorrendet: 1. kelet, 2. északkelet, 3.északnyugat, 4.délnyugat. én ezt követtem (játék is erre "terel") és minden rendben volt. a környezō mapokat pedig kedved szerint fedezheted fel
az ugrás-sprintet a beállításokban cseréld fel, a camera sensitivity is mehet maxra
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
elder troll
őstag
Aprón vettem egy BotW-ot, és úton van egy nyxi athena is. Amíg megérkezik az utóbbi, addig kicsit felkészülnék a játékra, ebben kérnék segítséget.
Spoilermentes gyorstalpalóra volna szükségem, mert már korábban megvolt a játék, de akkor még az irányítás/gombkiosztás is problémás volt, így 1 óra bénázás után raktam is fel apróra. Szerintem a térképen való "tag"elés tutorial részen bénáztam el valamit, és egy véletlenül bejelölt irányba próbáltam menni, de mindig megfagyott szerencsétlen[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
penge111
addikt
Hétvégén a végére értem a Metroid Dreadnek. Ez is jó játék, de sok helyen baromi fusztráló volt a számomra. Nem életem legkönnyebb játéka, a fenti befejező képen jól látszik, hogy 11.5 óra volt a tiszta játékidő, de az össz 22 óra. Azaz több mint 10 óra a sok halál miatti újrapróbálkozással ment el. Az utolsó boss az nem semmi volt, kb 3 óra után tudtam kinyírni. Amúgy a zene, a pályák, gameplay fantasztikus. A történet is egész jó volt. Viszont én már öregecske gamer vagyok, kezdem érezni, hogy nem olyanok a reflexeim, mint régen. Rendkivül gyorsnak kell lenni bizonyos bossoknál, egyszerre 3-4 gombot is kell nyomni, közbe mozogni. Az utolsó bossnál meg minden egyes mozdulatra szükség lesz. Gyenge idegzetűeknek kerülendő ez a játék
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
gabeunit
tag
Sziasztok,
Van valakiknél családi expansion-ben hely? Nekem 3 hét múlva lejár.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
Zelda egy olyan fajta open world élményt nyújt, ami nem igazán fogja a kezed és a te döntéseid, kreativitásod meghatározza a játékélményt.
Ebből kiindulva lehet valakinek unalmas, mert nem igazán látja át a játékot.
Van akinek pedig arra van szüksége, hogy jobban fogja a kezét a játék, esetleg tele legyen küldetéssel. Ilyen is van.
Szóval a Zelda TotK egy baromi jó cucc, de nem mindenkinek.
-
Szabi®
addikt
Nagy meglepetésemre már egyszer kérdeztem és benne van a Totkba az a templom ami a Botw-ba is, és még az "ébredési" helyre is le lehet menni. Szerettem ezt a régiót a Botw-ba. Érdekes hogy az itteni ellenfelek bitang erősek.
-
A fű zöld az ég meg kék...
Ugyanolyan mint az előző, ha szereted, ha megfog akkor sok-sok óra szórakozás. Ha nem akkor meg tök mindegy...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
g@bo
nagyúr
Srácok, akkor az új zelda vehető vagy uncsi?
nagyon sokan adják itt el….
-
Narxis
nagyúr
Jó ez a Lara Croft Collection. Ötletesek az akadályok, feladványok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Szabi®
addikt
válasz Oposzumtoszó #51236 üzenetére
Nagyon jó kis cucc, és tényleg hozza amit kell. Könnyed kikapcsolódás, ami tele van ötletekkel. Nem a műanyag grafikával akarnak levenni a lábadról. Zelda, Donkey, Luigi, Mario kötelezők. A Zeldába egy-egy harcot sok soulslike játék is megirigyelne. Iszonyú mértékű tartalom.
-
addikt
válasz Oposzumtoszó #51236 üzenetére
+ a korábbi hozzászólásodra, kérdésedre:
Nintendo -nál nincs olyan előfizetési rendszer, mint a GPU vagy a PS+ (Extra/Premium). Inkább a retrora épít a Nintendo, és 2 csomag közül lehet választani (+family), aminek eltér a tartalma. Viszont nincs minden régi cím benne, de azért sok korábbi generációs tartalom található az előfizetések alatt.
De itt teljesen más az értékesítési modell. Főleg, ha exkluzív címekről van szó. Nem kifejezetten jellemző, hogy a saját címeket egy-két év múlva fillérekért meg tudod vásárolni. Ezért vásárolnak sokan fizikai kiadásokat. Mert évekkel később is egész jó áron el lehet adni. Ezekre általában digitálisan sincs óriási kedvezmény.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Köszönöm az infót! Van egy Oled switch, amit kaptunk ajándékba, gondoltam eladom, de egyre jobban viszket a tenyerem, hogy inkább megtartom.
94-ben kaptam az első Nintendomat, (SNES) jó lenne újra játszani az akkori játékokkal. (Pilotwings, Super Mario World, Push-over stb)
40 évesen újra kedvet kaptam hozzá, a gyerek úgyis kitúrt a gép elől. -
addikt
válasz Oposzumtoszó #51234 üzenetére
dekudeals, ntdeals és a többi hasonló oldal csak árfigyelő. A hivatalos shop -ba vezetnek a linkek.
-
senior tag
-
Szabi®
addikt
Nem tudja véletlenül valaki, ha store-ból veszem meg a Witcher 3-at abban lesz magyar felirat ? És ugye két verzió van, a Wild Hunt és a Complete, valaki azt írta a Comple-ba cartidge formában sincs magyar felirat.
-
consono
nagyúr
válasz hombre[EU] #51228 üzenetére
Az úgy reális is lenne.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
No.01
őstag
Ertem es en is igy gondolom, de a Japanoknal neha nem lehet tudni.
Akkor meg egy kerdesben segitsetek. Ha nem fizikailag szeretnek jatekokat venno hanem letolteni akkor az mukodik ugy ahogy en azt gondolom (full offline) esetleg az ilyen digitalisakra van kedvezmeny? (tudom ilyenkor vegigjatszas eseten bukom a tovabbertekesitest)
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #51225 üzenetére
Lehet jön még rá egy Zelda 2 Egyébként amennyi játékot most is bejelentettek, az nem arról tanúskodik, hogy el akarják engedni ezt a gent. Én is azt mondom most már, hogy 25-nél előbb nem jön új vas.
A konkurenciánál meg csak vas van, nextgen címek meg alig. Döcög most ez az éra nagyon. -
hombre[EU]
veterán
Ha viszont a pletykak igazak akkor csak jovo ev aprilis... az meg sok ido meg.
nem tudom milyen pletykák ezek, de csak annyi volt a nintendo részérōl,hogy ebben a pénzügyi évben (ami 24 áprilisig tart) nem lesz nextgen hardware. nem áprilisban jön,hanem áprilisig biztosan nem lesz. lehet az is,hogy 25-ig nem lesz
Life, Uh, Finds A Way
-
Szilágyi84
senior tag
Zelda Totk a nagyobb elszort itt ott található főellenfélék pl 3 fejű sárkányok is adnak szívet vagy miket ?
-
No.01
őstag
válasz Sirandrish #51216 üzenetére
1-2 honap... A sogorom most vett amig kenyszerpihen labtoressel es teljesen raizgult a dologra holott o pont annyira jatszos, mint en (jobban mondva meg annyira sem) Ezert is lepodtem meg.
A normal konzolok otthon TV elott nemigazan mozgatnak meg. Jopofa tetszik is, de en inkabb akkor hasznalnam amikor varnom kell. Igy jott kepbe a Switch meg tavaly ev vegen. Most jott a baleset es nem en leptem meg....csakhogy ha megis lesz 2 akkor ennek(OLED a kiszemelt) nyilvan beesik az ara es eladni sem lehet majd ugy. Ha viszont a pletykak igazak akkor csak jovo ev aprilis... az meg sok ido meg.
Mindent jol megragok es korbejarok vasarlas elott, de ez nem olyan, mint egy TV pl. (legalabbis nekem nem ) -
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sirandrish
Topikgazda
Attól függ hogy mikor szeretnél belépni? Most vagy soha!?!!4!?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
No.01
őstag
...erdemes a Switch 2-re vcarni uj belepokent?
-
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Oposzumtoszó #51210 üzenetére
A Nintendo online előfizetéshez járnak NES/SNES játékok, vagy a bővítetthez (drágább) N64 játékok, de ez azért nem említhető egy lapon se a GP-vel, se a PS+al sajnos..
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
-
senior tag
Sziasztok!
Nintendonál is van olyan szolgáltatás, mint a game pass, vagy a PS+?
Előre is köszönöm!
-
válasz hombre[EU] #51205 üzenetére
Szerintem a story érezhetően jobban ki volt dolgozva és jobban meg is volt videókkal támogatva mint a BotW-ban. Nagyon erős pillanatokkal van tele. Pár side quest-et megcsináltam amik valami komolyabb jutalommal kecsegtettek és nem voltak nagy kitérők.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Rage47 #51203 üzenetére
Célirányosan haladtam, vannak más játékok is amikkel játszani szeretnék és hát az időm limitált. Így is közben beesett a D4, hónap végén Remnant 2.
Most pótolom az Astral Chain-t is, még az előző Switch-emre vettem akcióban meg, de valami miatt anno félre tettem.
-
válasz hombre[EU] #51199 üzenetére
A gép 65 órát ír, a progress meg főként a fő szálra koncentrált. Nem szedtem össze minden ruhát, csak amik ahhoz kellettek, hogy kényelmesen tudjak bárhol barangolni a térképen. A föld alatti részt sem fedeztem fel teljesen és sem a Korokokat, sem a Shrine-okat nem maxoltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest