Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz Szabi® #51264 üzenetére

Meg is vettem a másodikat just in case ott legyen már a polcon, minimál pontszámos még ippek kettes vizsgáz meg kell ünnepelni mert nagy malac szerencse egy hét készüléssel. :DDD :DDD

BoTW-ban fegyverek javíthatóak valahogy vagy fogadjam el, hogy nem ragaszkodunk egy egy itemhez? :D

Divine beastek ha jól értem én döntésem mikor esek nekik? Ergo “csinálhatok Sekirot” a játékból?

Lehet le kell pasztázzam szegényként mert nagyon forrósodik… MX5 mehet alá vagy MX6? Proci alól még maradt bőven.

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

• Micsurin

nagyúr

válasz Szabi® #51264 üzenetére

Köszi :R de lélekben elengedtem... a félévem elvitte a Valszám-Statisztika az utolsó 2 nehéz szaktárgy egyikére így volt kb 1,5 hetem most vicc lett.
    2 tárgyam van kb hátra de mindkettő ált ~80% bukik. Én lélekben felkészültem rá, hogy lesz 2db fizetős félévem, 1x a matek 1x szaktárgy úgy néz ki, végülis mérnökinfón azt mondják standard az 1-2 csusszanás. :DDD

Elsőre tetszett de félbehagytam aztán eluntam mikor újra neki ültem de most végig akarom pörgetni egyben mert ha nincs szünet akkor viszont érezhetően be fog jönni. :K
    Augusztusban meg a terv a TotK berántani aztán a nyaralást* leszámítva lehet nyomni esténként.

*zasszonnyal leboxolos de lehet szálláson este is lehet nyomni felváltva :DD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés