Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    válasz ρσгτσ #45730 üzenetére

    Szerintem a Switch nem a multiplatform játékokról szól. Maximum azoknak akik nem akarnak laptopot cipelni és a buszon/vonaton/repülőn mindenáron játszani akarnak azokkal a játékokkal amikkel amúgy PC-n vagy nagy konzolon szoktak. Megértem, hogy van egy ilyen réteg, viszont azt nem értem miért jó mondjuk 2x 20 percet játszani a 85-ös buszon mondjuk, ahol bármikor arcon verhetnek és kiveszik a feltűnő kis téglatestet a kezemből. (Ez telefonnal vagy bármivel is megtörténhet, viszont szerintem a Switch, még a lite is nagyobb, figyelemfelkeltőbb.)
    Az elvárás az emberek részéről megvan és azt is megértem, hogy mindenki erős Switch-et szeretne ahol elmegy SteamDeck szinten minden multiplatform játék meg mellé kap Nintendo exclusive-ot is és akkor nem kellene mellette fentartani egy 400 ezres PC-t vagy egy 250 ezres konzolt, viszont ezt sem lehet a Nintendo-nak csak úgy felhozni, mert mindenki tudja mit vesz, mik a limitációi a gépnek és ez megéri-e a vásárlónak. Én halál jól elvagyok az exclusive címekkel, szoktam handheld és dock-olt módban is használni, viszont sose viszem magammal, mert nekem nem ér annyit, hogy ellopják.
    Az olyan dolgokat viszont teljesen megértem, hogy szoftveresen limitált a gép, se discord, se egy rendes voice chat, se streaming szolgáltatás, pedig erre mind mind alkalmas lenne. Az, hogy a multi címek szarul néznek ki rajta az természetes, hiszen minden fejlesztőt pushol az összes kiadó, hogy adja ki félkész állapotban a játékot, így se normális port-ra se normális játékra nincs nagyon esély. A rinyát a Series S gyengeségéről meg hallani se akarom a játékipar részétől, mert ha egy Nier-t le tudtak hozni Switch-re, akkor Series S-re is lehet portolni, csak időt kéne adni szerencsétlen gárdának. Dehát 3 fillérért az anyjukat is eladná minden kiadó...

Új hozzászólás Aktív témák