Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Azt olvastam az espn-en,hogy benne van a pakliban,hogy a gyereke miatt lett öngyilkos.Amerikában igy nem számít bűnösnek,mert nem volt jogerős az èletfogytiglanja(az első ügyèből).
Így a New England-nek ki kell fizetnie a családjának a szerződèsèből fix 15millát.
Ez csak találgatás persze!iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
igen, az szép volt. Nekem a D volt nagy öröm, a két TD rövid szitukból jött, miután a kikényszerített puntot visszaszerezték egyszer a NE 30ason, egyszer az 5-ösön. Ezt leszámítva csak 3 FG, + 1 INT, +1 safety . Kezd összeállni a csapat. crey: TO=Turnover.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Zanik
addikt
Ez a kompozit bevonatú? Én nemrég dobtam ki az enyémet mert már elöregedett és vált le a bevonat a szövetről, igaz 12 éve vettem és néha elmentünk dobálni haverokkal vele. Tervben van hogy veszek egy Duke-ot, csak itthon elég drága, külföldről meg macerás.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
anulu
félisten
saját magától jutott erre, vagy utasította valaki? ezt kéne még kideríteni...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Gronk pl egyáltalán nem játszott. 1. félidőben Brady is Tymmsnek dobált leginkább. felállások megnézése volt a lényeg, 2. félidőben már Gerappa volt a QB, Revis, DMC, LaFell is a padon ült. BB-t mind tudjuk, nem érdeklik a statisztikák, így az sem, h asszem 17 év után engedett egy W-t a Billsnek Foxboroban.
remélem, szép menetelés lesz, és a Pro Bowlt csak TV-n nézik a srácok majd, milvehogy ugye az SB résztvevő játékosok nem lépnek PB-n pályára.
részemről Pats vs Seahawks/Packers SB-t várok.[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
Chung 2. red zone int-e!!!
mocsok nehéz szülés volt ez. na, akkor hajrá Browns!ahogy látom, nem csak én néztem live stream-et ma kifejezetten jó és akadásmentes volt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
Chung visszaadta...
kikapott a Texans
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
És ott is van.
Az eleje jól indult, de azóta akadozik a gépezet. Sok a hiba, és a védelmen is elég könnyen átmasíroztak ebben a drive-ban. Az offense-nél sok a pontatlanság, Brady is hibázik, sok a rossz átadás. Félidőben kicsit össze kéne kapni magunkat, mert én egy nyugis estére vágytam, nem akarom a körmeim lerágni.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
rlazol
veterán
közben az Arizona támadásban semmire se képes. Hiába dobott Sanchez 2 INT et (mindkettő az övé), 0-0
összesen 8 1st down, 150 y a két csapattól 20 perc játék alatt...Amúgy igen, főleg, amikor Sanyival van
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
egyrészt azt mondja Sanchez, hogy másik play volt a fejében, vagyis agyilag nem volt volt. Másrészt ő csúszni akart, nem eljátszani a RBt, de Wilfork hátralépésre késztette az OL-t, ami épp elég volt.
Amúgy érdekes a kontraszt, ha megnézitek Brady és Sanchez bármelyik sajtótájékoztatóját. Most pl Brady: kijön a legjobb öltönyében (mégiscsak hálaadás, de amúgy is a nyakkendő nála minimum), és azt elemzi, hogy mi kell még javulnia a csapatának.
Aztán megnézed Sanchezt, kijön egy JETS pólóban és magyarázza, hogy tulajdonképp megint csak pechük volt, és túl kell rajta lépni.
A testbeszédükről nem is beszélve.
Amikor a NE hátrányban van és el kell puntolni a labdát, Brady mindenkivel üvölt, Sanchez behúzza fülét-farkát és lesomfordál. Ha INT-et dobnak, Brady gratulál az ellenfél játékosának ("he made a great play") és ostorozza magát, Sancheznél az csak egy szerencsétlen play.Suh legújabb akciójához mit szóltok?
Most mi lesz eltiltják a hátralévő meccsekre vagy -mivel a bírók a meccsen nem látták- megúszhatja?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
pont lemaradtam róla, csak azt hallottam már hogy a közönség óbégatott
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anulu
félisten
én meg ordítottam akkorát, hogy párom majdnem leesett mellettem a székről
ja, ez a lényeg. jöhet a Revenge Bowl!
-
pohár
félisten
a késő esti lovak - vasas meccsre leszek kíváncsi, mit tud alkotni idegenben a Steelers...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
én majd teszek be, de sport2-s nem hiszem hogy lesz, hanem foxos, vagy nfl networkös, vagy aki közvetíti
-
pohár
félisten
kár hogy visszafújták azt a 40 yardos dobását a 2. játékrészben az mi szép dobás volt
sajna a felénél kikapcsoltam a TV-t, pedig pont utána jött a pontzáporGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rlazol
veterán
nagyon szép volt
mondjuk felhúztam a szemöldököm, amikor 14-0-nál, a második negyed közepén bejött Hoyer... Aztán még visszajött a 12-es, lett egy 97 yardos punt return Edelmantól, azt csá.
Ami gáz: Woodhead megsérült (fej) - reméljük két alatt kiheveri...ki a jobb nekünk, ha a GIANTS jut tovább vagy ha a Packers?
-
anulu
félisten
"Ha megnyersz minden meccset, te vagy a bajnok"
nem kell ragozni, h miért nem szeretjük a Giants-et...
-
anulu
félisten
uuuuuuuugy bizony! bar szoros volt a vege. az idegbaj kerulgetett. :S jovo heten meglehet a bye-week fixre, utana mondjuk nem tudom, h jobb-e pihentetni a kezdoket, vagy maradjanak jatekban. remelem Bradynek meglesz az ujabb NFL rekord (pass darabszam INT nelkul)
-
maláj
addikt
jh átéléssel közvetít
a kedvenc sportága ezt már mondotta annó
a Sanyi gyerek még ilyen - gyermeki örömmel tud közvetíteni 1qrvanagy ütközést amit bírok benne nemkicsit
a magas srác a legófrizurával aki kint élt 13 évig is jó csak ilyen kicsit lightosan nyomja
az a fiatal irányító gyerek talán valamilyen Márk + még fiatal az ilyen közvetítésekhez sztem -
rlazol
veterán
nem azon múlt.
kezdtek egy 83 yardos TD futással - első play. Innentől mentünk az eredmény után. Az első 3-4 passzkísérletnél sackelték brady, ebből egy Fuzmble volt a saját 10 esünknél. 21 pontot kaptunk kb 6 perc alatt. utána már csak futottunk az eredmény után
a második negyedben kerültünk először az ellenfél térfelére, akkor is egy ellenoldali hibából.[ Szerkesztve ]
-
domi007
őstag
Brett bacsi ugy latszik mar nem visszatero, hanem az evbegyokerezettje
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
rlazol
veterán
nem az a baj, h elbuktuk. A baj, hBbrady törött (de legalábbis igencsak fájos) kézzel sérült bordákkal játszik, Welker out, a helyettese egy rookie, aki sérült, a támadófalból Kaczur, a védőből Ty Warren és Wilfork is sérült. Ez eddig öt pro bowl os...
-
Face8814
őstag
[link]
A csudába!
Erre elment a kép! Pedig eddig akadás mentesen csudálatosan működött!Bakker, kirakják a justin.tv stream-et az eddigi helyett, az meg fizetős.....
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
Face8814
őstag
Ezt így hogy?
ööö ..... most mire gondolsz?
Hogy lehet pályán ilyet csinálni, vagy hogy miért raktam be?Előbbire a választ nem tudom , utóbbinál, meg gondoltam feldobom a topikot. Pont akkor akadtam erre a két videóra, és kikívánkozott belőlem a közzététele!
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
tiv83us
veterán
Allitolag tegnap osszekaptak a menyasszonnyal es valahogy a no pick-up truck-janak a platojara kerult, mikozben a no vadul vezetett, o petig leesett a platorol es szarra torte magat. Kevesebb mint 24 ora mulva belehalt seruleseibe. Diohejban kb ennyi.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Face8814
őstag
Valami nagyon nem stimmel mostanság.
Nagyon látványosan összeszakad a csapat a meccs második felére.
Kiengednek, vagy elfáradnak, esetleg fejben nincsenek ott, ... nem tudom, de a jövőre vetítve ha ez így megy tovább nagy bajban lehetünk.Egyébként meg jól rászóltam korábban.
Ha megvan a NO illetve a MIA elleni két meccs, benn vagyunk a PO-ban.
Erre kikapunk mindkettőtől. Ajajajajaj.....[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
Hát bizony itt már csak a csoda segíthet. Jól látod!
És ma is 1 ponttal kapunk ki. Az a Brady INT a red zone-on belül nagyon sokba került nekünk.
Valahogy nem érzem az utóbbi meccsekben az átütőerőt a csapatban A végére mindig kipukkadunk elég rendesen![ Szerkesztve ]
-
-
Face8814
őstag
Itt egy link, hogy képet is láss hozzá!
Bár én lassan az idegösszeroppanás szélén állok! Főleg az előző Brady INT után!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
És mennyire örülök hogy nem néztem!
Mert ha látom, főleg az utolsó pár percet, és BB utolsó play hívását, valószínűleg idegösszeomlással a szétütött TV előtt feküdtem volna egész reggel!
Most olvasgatok a meccsről, de már ez is felidegelt, így inkább nem akarok többet tudni!
Ráadásul a Colts ellen! Ezt még egy Detroit ellen is könnyebben viselném....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
rlazol
veterán
jah a fene vigye el.
kevesebb mint 2 perccel a vége előtt a 34-27-nél a COLTS 29-eséről 4&2 szituban futottunk. Nem lett meg és nem volt már challange lehetőség (elfogyott az időkérés, erősen kérdéses, hova rakták).Érdekes döntés.
BB bizonyára úgy számolt, h Manning ennyi idő alatt behozza a TD-t (igaza is lett) és a 46 yardos FG-t bizonytalannak érezte (pedig ha bemegy +9 az előny). Ha sikerül, lepörgetjük az órát és kész. Sajna nem sikerült.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Face8814
őstag
Nálam ez kissé macerás lenne, de két éve nekem is sikerült Bostonból beszereznem egy eredeti New England dzsekit! Mondjuk ma is abban szaladgáltam!
-
Face8814
őstag
Ilyet még én sem láttam. Ettől függetlenül nagyon okosan tette. Kissé lutris volt a dolog ( ha a rugó kihagyja ... ), de a lényeg hogy bejött.
Este rangadó! IND-NE! Go Pats!Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
rlazol
veterán
sajnos nem, mert hajnalos meccs, kettőkor kezdődik.
érdekes lesz, NFL en azt mondják PATS az esélyesebb a COLTS erősen sérült és rookie-kkal tüzdelt secondary ja miatt, mások ugyanott rámttanak, hogy ezek a kezdők eddig kiválóan teljesitenek... meglássukAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest