Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #10783 üzenetére
Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni... Ha spoilerezünk az a baj, ha nem, akkor meg folyton azért megy a nyekergés, mert le vannak írva az eredmények, és el van rontva a szurkolás... Rendszeresen elő szokott ez jönni korábban.
Itt a PO-ban valóban kisebb a jelentősége, de alapszakaszban amikor párhuzamosan tucat meccs ment, szerintem jól működött, nem nagyon volt gond vele. Az, hogy neked nem tetszik, is egy vélemény. SB alatt felesleges lesz szerintem is.Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
válasz szab.tam #10064 üzenetére
Itt csak két esetben van komoly élet:
1. Ha a Patriots játszik vagy játszott előző nap.
2. Ha én rinyálok.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #9121 üzenetére
azért nem kellene
köcsögnekrosszindulatúnak lenni attól, hogy neked nem tetszik a SB légköre... Szerencsére nem kötelező nézned, ha nem akarod elfogadni, hogy ez ilyen, akkor nem kell megnézni.Kérdésedre válasz: a Jannet Jackson incidens óta csúsztatott élő a halftime show (10-15 másodperc rémlik)
Én amúgy csapattársakkal nézem, helyben készült pizzával és jó kis csapolt sörrel (és bízzunk benne, hogy tejfakasztóval) összekötve
Szoros meccset várok, TD-n belüli különbséget. Egy trükkös játék fogja eldönteni, hogy kinél lesz az a minimális előny. Aztán remélem nem cáfolnak ránk, és nem olyan lesz, mint tavaly volt...Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #9111 üzenetére
hát pedig mindkét csapat eléggé megérdemelten került oda + ez a nagy felhajtás, plusz halftime show, meg ki énekli a himnuszt dolog a felhajtás része. De még a reklámok is Ez a sok hajcihő így együtt a Super Bowl maga.
más: 2014 díjazottjai
Off Rookie of the year: Odell Becham Jr. (WR, NYG)
Def Rookie of the year: Aaron Donald (DT, STL)Off Player of the year: DeMarco Murray (RB, DAL)
Def Player of the year: JJ Watt (DE, HOU)Coach of the year: Bruce Arians (ARI)
Ass, Coach of the year: Todd Bowles (ARI)MVP: Aaron Rodgers (QB, GB)
Korrekt névsor, bár lehet, hogy JJ Wattnak jobban örültem volna, mint MVP (de ezt úgyis off playerek kapják kb mindig)
Just a simple Lineman...
-
anulu
félisten
-
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #9010 üzenetére
kizártnak tartom, hogy bárminemű csalás legyen a dolgok hátterében.
Ha belegondolsz ahogy előttem is írták, az első félidőben azt a rengeteg lehetőséget is csak részben tudta kihasználni a GB, pedig rohadt sok szerencséjük volt. A második félidőben meg sehogy se tudták a saját előnyükre fordítani a szituációkat. Az utolsó 3 percben a Seattlenek meg minden összejött.
Gurulós fociban is lehet fordítani 2-1-ről 3 perc alatt, ahogy kézilabdában is lehet 25-23-ról ugyanennyi idő alatt. Szerencse is kell, egy olyan extra pillanat, egy olyan plusz, ami el tudja hitetni a játékossal, hogy ha az utolsó utáni tartalékát is kiadja, akkor győztesként kerülhet ki.
A másik oldal meg kicsit rápihent, fejben már a super bowlra pihentették a játékosokat (hozzáteszem, a játék képe egészen az 57. percig okot is adott rá), nem játszott sem Clay Matthews, sem Eddy Lacy a második félidő jelentős részében, mert volt valami kis nyűgjük, és úgy voltak vele, hogy ez a SEA ellen nem kell kiadniuk magukból mindent. Aztán meg úgy alakult, hogy ez a tartalékolás visszaütött. Ha az onside kicket nem vesztik el, akkor 1 first downt kellett volna csinálniuk az utolsó 2 percben, és megvan a meccs nekik. Történt ott egy hiba, amit az ellenfél ki tudott használni, mert ott volt az a kis plusz, ami kihozta mindenkiből a maximumot, így lett a már megnyert meccsből kaparás a hosszabbításért.Just a simple Lineman...
-
Kotomicuki
senior tag
válasz szab.tam #9008 üzenetére
Ha az igazi/eddig megszokott Seahawks-ot látjuk az első félidőben is, akkor ez a meccs a tavalyi SB megismétlése lett volna. A GB semmit sem csinált ezen a mérkőzésen: az első félidőben a SH hibáiból éltek - de nem eléggé - , a másodikban meg nem volt annyi hiba, amiből dolgozhattak volna - önerőből szinte semmit sem tudtak felmutatni (ami elég lett volna egy tisztességes győzelemhez).
Félelmetes, hogy milyen mélységű megingásokra képes egy-egy sztárcsapat is!
...
Úgy tűnik, papírforma SB lesz idén... (bár, itt is van már egy INT)
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
ktg3
őstag
válasz szab.tam #9010 üzenetére
Mondtam, hogy nem ertek hozza. Ennyi az egesz.
Ez az elso evad amit vegig kovettem.
Cserebe tenyleg nem voltam elfogult, a jo meccsnek szurkoltam.Amugy nekem is volt olyan erzesem a meccs kozben, minta megrendezett volna. Pl. Amikor labdat szerzett a GB es Rogers egybol eladja egy ilyen teljesen homaly rovid passzal. Nem is ertettem, hogy az mi akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
válasz szab.tam #9008 üzenetére
Nagyon felszivta magat a seahawks. Defence nem tudta megfogni. TD.
Amit kellett utana FG-t aztecsinaltak. Ha ugy jatszottak volna a 2. Felidoben mint abban a drive-ban, akkor semmi gond nem lett volna.
Nekem elegge hasonlitott ez a dallas detroit wikd card meccsre. Ott is dominalta a meccs elejet a lions, de felszivta magat a dallas, lions meg kiengedett. -
ktg3
őstag
válasz szab.tam #9005 üzenetére
"véleményt kérek olyantól, valaki, aki ért hozzá, de nem elfogult:"
- A meccs elején 2 redzone + 1 30 yardos szituból, csak 6 pont jött össze.
- Első félidő vége felé már ment az időhúzás és a futás erőltetése.
(nem a nagy játékokat hiányoltam, hanem a gyors passzokat, screenplayeket etc...)
- 2. félidőben már az előnyre ültek rá.
- Epic fail az onside kicknél
- Nagy mázli a másik oldalon a 2pt conv-nél. (azt azóta sem értem, hogy kerül jó kézbe mert hogy nem egy szándékosan oda dobott labda volt az biztos)
- Összességében 4 intercepiont nem kihasználni és ilyen kevés pontot csinálni belőle.
- Nem tudtak mit csinálni Lynch-csel. Elképesztő, hogy mit művelt a 2. félidőben.ui.: Upsz benéztem
Azt hittem, hogy az a kérdés, hogy aki nem elfogult, de nem is ért hozzá Annyira nem értek hozzá, de nekem ez jött le.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #9002 üzenetére
átgondoltam újra.
véleményt kérek olyantól, valaki, aki ért hozzá, de nem elfogult:
ilyen pozícióból a végén.
ezt hogyan lehetett nem behúzni?
még mindig nem értem...***
az egész menet tisztára valami fogadási csalás koreográfia gyanús.
(szokás szerintet sok ilyet megéltem, de ez azért már kicsit túl vicces volt. és itt ugye nem működik a fifa erre szakosodott szoftvere. komolyna mondom, behányok lassan az ilyenektől. és a csicska szpíkerek még véletlenül sem említik a lehetőségét...)a múltkori haladás meccs lóf* volt ehhez képest....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #8966 üzenetére
mindenhogy fontos a hazai pálya, hozzá vannak szokva a játékosok, őket biztatják ott, nem kell utazniuk, a saját ágyukban alhatnak, stb, stb. Arról nem is beszélve, hogy pl egy Green Bay-i nyitott, és hideg stadion sokkal jobban tudja zavarni például a déli, fedett stadionhoz szokott Dallast, mint mondjuk fordított estben.
A pénz ez esetben is fontos, természetesen, de ilyenkor szerintem másodlagos.(#8964) F-ECT$
Szerződése ugyan még van, de én se lennék meglepve, ha visszavonulna.Just a simple Lineman...
-
anulu
félisten
válasz szab.tam #8936 üzenetére
szerintem lábon kihordtam egy infarktust...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz szab.tam #8802 üzenetére
Három nappal előtte küldtem, és pont ezzel a Movember-es témával kezdték az élő műsort. Rihegtek-röhögtek, meg bevágtak pár bűnrossz, amatőr, bajszos fotót. Szerintem bőven elviselte volna a műsor a képet, és többet is adott volna, mint azok a fotók, de végülis tökmindegy.
Nem is az zavar egyébként, hogy nem tették be, hanem hogy annyit nem bírtak visszaböfögni email-en, facebook-on, stb., hogy köszi, de nem tudjuk betenni, vagy b+, ne küldözgess nekünk ilyen böszmeségeket.
Szóval nem dőltem a kardomba azóta sem, pusztán kialakult bennem egy magánvélemény a műsor szerkesztéséről, és a nézőkkel való kapcsolattartásról.
Eddig se nagyon néztem, eztán még ennyit sem fogom. Milliószor többet ér akár csak egy perc is egy jó NFL meccsből.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
joergie
őstag
válasz szab.tam #8786 üzenetére
Nem éreztem őket olyan élesnek mint az elmúlt hetekben. LaFell kb sehol nem volt, Edelman is árnyéka önmagának, sokyardos passz kb nem is volt. Gray-t többet játszattam volna Blunt ellenében.
GB megérdemelte, ők inkább tudták játszani a játékukat, mint a NE. viszont field goal-on tudták őket tartani, gyakorlatilag erre ment ki az egész NE védelem(szerintem).Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #8773 üzenetére
azért vannak amúgy nagyon kevesen, mert ahhoz tényleg őstehetségnek kell lenni, hogy valaki a "rendszeren kívülről" bejusson.
Az ígéretesebb prospecteket már áltsuli alatt figyelgetik, középiskolai tevékenységüket már a játékosmegfigyelők (akár nfl is) árgus szemei kísérik, és így kerülnek be az egyetemi bajnokságba, ahonnan reális esély bejutni az nfl-be csak az első osztályból van.
Ehhez képest egy átlag, nem usában élő játékos jó esetben 14-15 éves korában kezd el játszani, ha nagyon nagy szerencséje van 1 high school szezonra kijut, mint cserediák, és ha villant egy nagyot, akkor felfigyelnek rá, ha nincs, akkor nem jut ki középsuliba se, csak egyetemen sikerülhet bejutnia a csapatba valamilyen kacifántos úton, akkor is olyanokat kell lenyomnia a játékidőért, akikkel szemben van minimálisan is 4-5 év lemaradása.(#8775) scincole
Meskó Zoli amúgy romániai magyar, meg asszem neki van usa állampolgárságai is[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
válasz szab.tam #8771 üzenetére
játszanak nem amerikaiak is. Kevesen, de vannak.
Björn Werner pl német, Ziggy Ansah meg ghánai, akik így hirtelen a fejemben vannak, mint nem amerikaiak. De vmelyik kicker asszem brazil, meg dél Amerikából is vannak.[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #8614 üzenetére
folyt.
ez most az nfl, vagy alacsonyabb bajnokság?
**
ez pedig a ph f......:
100* kértük már, hogy az utosló hsz-t lehessen időkorlát nélkül szerkeszteni, de ugye a szabvány válasz n+4*: nincs prioritása...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
McCartman
őstag
válasz szab.tam #7910 üzenetére
Jó, hogy ezt mondod mert ezt írta valaki egy másik fórumon.
'nahh most jött el az a pillanat amit én nem akartam elhinni mikor hallottam a főcsoport döntő után...Seges barátom bróker kint amerikában és mondanom se kell NY drukker...a főcsoport döntő után a munkahelyén hallotta az egyik igazgatójától hogy seatle-ben volt és ott egy benfentes emberke mondta neki hogy tegye meg a superbowlt nyugodtan seatlle győzelemre mert nyerni fognak...mire visszakérdezett hogy azért az nem tuti...mire azt a választ kapta hogy köttetett egy háttéralku a denver és bill gates és a baráti köre között akik tulajdonolják a hawks-ot...az összeg nem nyilvános de azt kapta hogy 300 milláról van szó,és arról az opcióról miszerint ha jövőre bejutnak a szuperbowlba akkor mind1 ki lesz az ellenfél megoldják hogy meg is nyerjék a broncoc! cserébe most viszont el kell balfaszoskodniuk a meccset nem feltünően...nem viccelek..mielőtt összeültünk volna nézni a maccset itt ezt közöltem mindenkivel hogy ha olyan dolgokat fognak látni amiket soha nem láttak korában manningtől akkor ez a meccs el lett adva...én is azt mondtam hogy nem hiszem el hogy ezt meg lehet csinálni de kezdem elhinni....amit idáig láttam az kezd gyanus lenni.....jahh és csak hogy átérezze mindenki hogy mennyire hittek ott benne a brókerkörökben az iroda 4 tagja fogadotta seatllre összesen 1 millió dollárral! min.14+ ra!'
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #7896 üzenetére
nem, ez jobb volt, mint az elmúlt 2 éve összeszorozva
nem hiába Mars a popipar egyik legnagyobb ikonja ma
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
trassher
addikt
válasz szab.tam #7882 üzenetére
Szerintem Mayweather-nek az a 13 misi semmit nem számít, van ott guba bőven.
A halftime show-t szokás szerint kihagyom, inkább cigizek és iszok egy kávét.Azért a chargers nem épp egy seahawks. Manning-nek ma nem ment eddig és csoda kell hozzá hogy ezt a védelmet megtudják szórni 22 ponttal miközben a támadóegységnek nem engednek pontot. Ha fel is kelnek az öltözőben akkor is késő már.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #6400 üzenetére
"28:6 - (valamelyik okos 40 alatti eredményt jövnedölt. én valami nagy balhét a vége felé...)
"a sötétség csak a kezdet. lesz még.
ebben s világban kizárt, hogy ennyiszer rendben lemenjen ennyi sb.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #6400 üzenetére
ha élne még szegény, jövőre leszerződtethetnék, aztán lehetne csapatni halftime show-ban
ennél kb pitbull lenne csak lejjebb, odáig tán nem fajulnak a szervezők...
és elment az áram, az igen
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spammer
veterán
válasz szab.tam #4384 üzenetére
LOL
Amúgy én is belenéztem ebbe az LFL-be, de szerintem kicsit gagyi... Ha meg jó csajokat akarok nézni, akkor nem LFL-ben keresgélek. A férfias viselkedésű, erőszakos nők amúgy sem az eseteim
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #4383 üzenetére
természetesen valaki olyan lányra gondolok, aminek már az oviban is úthenger volt a jele.
valentin napra kapna egy új fogvédőt és egy piros masnival átkötött féldisznót.
ahhhh. elkapott a romantika....[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz szab.tam #4374 üzenetére
Azt hiszem elérkezett a topic téli álmának ideje, bár még biztosan lesz egy-két hozzászólás szeptemberig.
Összességében jó kis szezon volt és öröm volt látni, hogy nem csak pats drukkerek vannak itt. Remélem lassan kiderül, hogy mi lesz Manninggel, és hogy jó csapathoz sikerül szerződnie.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz szab.tam #4303 üzenetére
A végén lettek lyukas kezűek, főleg az utolsó drive-ban. Az látszott, hogy Brady elbírja a rá rótt terhet, de az elkapói nem. Persze előtte is volt 1-2 hiba, de azzal még lazán behúzták volna a meccset.
Próbálok reálisan értékelni, de úgy érzem, hogy a patsnek nem szabadott volna SB-be kerülnie, az a Ravens TD a visszajátszások alapján pár századon múlt csak. Ha akkor kiesnek, azt is saját maguknak köszönhették volna, de végülis bejutottak.
Az SB-n Brady ígéretéhez híven feljavult, a 3-ik negyed elején 17-9-nél nem gondoltam volna, hogy nem szereznek több pontot.
Szóval nem érdemelték meg a bejutást, de itt már megérdemelték volna a győzelmet. A Giants nagyon sok esélyt kapott a fordításra és nem tudtak élni vele, csak FG-ket értek el a 3-ik negyedben. A végén is beszívták azt a zseniális beengedős csapdát...De ez a sport, nyert a Giants, és kis Manning végleg kiléptt az bátyó árnyékából, sőt talán le is hagyta.
Dive ever, work never.
-
szab.tam
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #4165 üzenetére
ja, mert ők aztán nagy lendületben voltak
na jó, elmentek a red zone-igGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #4160 üzenetére
épp ezt akartam írni, inkább olajbirkóznának...
Atesz... ha ebből TD-t csinál a Giants (és azt fog i guess), akkor keményen szopóágra kerül a Pats, tényleg van ebben a csarnok dologban valami
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest