Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Petya25 #12481 üzenetére
Azért Gogolak-ról és az öccséről írhattak volna többet, hiszen ő itthon született, ráadásul Pete-nek elévülhetetlen szerepe volt az AFL-NFL fúzióban. Arról nem is beszélve, hogy forradalmasította a rúgást.
crey:
de mostanában inkább: "és mindig Julesnak passzolunk"[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
MODERÁTOR
válasz Petya25 #12398 üzenetére
Szembe jött egy olyan offense, ami szétkapta az amúgy is szar GB secondaryt. Miért csodálkoztok ezen? A Steelers leolvadásán én jobban csodálkozom, arra nem számítottam hogy ennyire sima lesz az a meccs, és pontot a táblára kb. csak a garbage timeban raknak fel. Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Petya25 #7520 üzenetére
én még nem mondtam semmit, de én a Colts (szoros meccsen, akár még a hosszabbítás is befigyelhet) és és a Broncos győzelmét várom AFC-ben.
NFC-ben meg egy Seahawks (úgy hírlik brutál időjárás lesz ott is) és egy meglepetés Panthers győzelmet tippelekJust a simple Lineman...
-
MODERÁTOR
válasz Petya25 #7488 üzenetére
És bejött?
Ne aggódj, én is 50%-al tippeltem.
Viszont kialakulta követkwző hét párosítása:
AFC:
Indianapolis Colts - New England Patriots
San Diego Chargers - Denver BroncosNFC:
New Orleans Saints - Seattle Seahawks
San Fransisco 49ers - Carolina PanthersTippeket kérem megtenni
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
anulu
félisten
válasz Petya25 #7448 üzenetére
"ezek szerint mindenkinek izgalmas lesz... "
szerencsére nekem max az a kérdés, h a Bengals / Colts / Chiefs trióból ki jön Foxboro-ba az időjárás miatt talán Luck-éknak örülnék, CIN / KC játékosokat nem hatja meg, ha hó és/vagy kemény fagy van.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Petya25
őstag
Hú szuper, hogy ennyien tippeltetek, már csak 1 illetve 2 nap és kiderül mi lesz:
Chiefs-Colts 4-6
Saints-Eagles 3-7
Chargers-Bengals 4-6
49ers-Packers 6-4A telitalálatra fel tudok ajánlani egy virtuális TD paszt.
Több nyertes esetén kapura rúgással döntünk.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
pohár
félisten
Chiefs - Colts
Saints - Eagles
Chargers - Bengals
49ers - Packersez lesz a vége, lehet pakolni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anulu
félisten
szerintem a továbbjutók:
Chiefs-Colts
Saints-Eagles
Chargers-Bengals
49ers-Packers"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Petya25 #7291 üzenetére
mert a közvetítési jogok a sportklubnál vannak, nem tudom még meddig, de ők meg olyan iszonyat pénzt kérnének(!) egy fél órás összefoglalóért fordulónként, hogy nincs aki ki tudná fizetni. 2008-as szezonról készültek összefoglalók, de tv-be nem tudom mennyire voltak leadva. A mi döntőnkről volt egy fél órás műsor valami elég kieső idősávban, azt tudom.
De a magyar kupa olyan előselejtezője elfér a tv-ben, amire élőben se voltak kíváncsiak 100-nál többen.kis személyes: nekem ez volt az első olyan meccsem 8 év alatt, ahova nem megfigyelni, vagy játszani mentem, csak megnézni. Hiányzik is cudar mód A himnusz alatt végig az járt a fejemben, hogy milyen felemelő érzés volt 2x is ott állni hasonló helyzetben (bár csak a div2-ben) a döntőben a pályán.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
Topikgazda
válasz Petya25 #7289 üzenetére
akkor ezek szerint nem nagyon követted eddig a hazai foci életet? Örvendetes, hogy sikerül a mai napig újabb embereket megnyerni. Foci van lassan már egy évtizede, 2005 óta meg bajnokság is. Válogatott is lesz igen, már talán meglesz a kellő háttere (és itt nem feltétlen a játékosokra gondolok).
A pontok pont elegek voltak, nekem a kicsit egysíkú játék nem tetszett, meg a sok hiba.Just a simple Lineman...
-
spammer
veterán
válasz Petya25 #6238 üzenetére
Ha jól emlékszem, volt róla szó, hogy meg is szüntetik a PB-t, mert igazából sok értelme tényleg nincs, kevesen is kíváncsiak rá. De úgy látszik még mindig megéri nekik.
Viszont régebben a SB után volt PB. Talán több értelme is lenne, ha SB után pár héttel lenne, mert ha már vége a szezonnal, nincs több foci, akkor talán a focira éhes embereket jobban érdekelné... Bár a franc se tudja, lehet, hogy akkor sem érdekelne több embert.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
anulu
félisten
válasz Petya25 #3866 üzenetére
tisztán látszott most, h az 1. Ravens TD is fault volt, elég kemény face mask...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
válasz Petya25 #3754 üzenetére
Persze, de az volt a kérdés, hogy a QB-nek nem ment, hogy ilyen rossz a mutatója, amire feleltem, hogy nem (csak) ő volt a ludas.
Felmerült a meccsen is, hogy vajon a 3 hét kihagyás-e az oka, és szerintem legalább 50%-ban az. Az alapszakaszos meccsükhöz képest viszont a NYG is jobb lett (felépültek a sérültek is), tehát lehet, hogy ha nem lett volna kihagyás, akkor is nyer a Giants, csak akkor nem ennyivel.
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz Petya25 #2497 üzenetére
Persze, vannak jó meccsei, de szerintem ahhoz már öreg, hogy SB-ig vezesse a csapatát, akkor meg minek. A csapatot sem értem: be kellene húzni valami fiatal QB-t, és arra kellene építeni hosszú távra a csapatot. Szerintem ez több hasznot hoz, mint egy olyan QB-re építeni, aki már az "utolsókat rúgja".
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
tiv83us
veterán
válasz Petya25 #2463 üzenetére
Manning ha 10 percet volt palyan, akkor sokat mondok.
Ez a Brees gyerek meg hozta a szokasos unalmas jatekat a nagyon bator tiz centis passzaival.
Az Indi probalt drajvolgatni, de nem igazan jott ossze. A Saints megyegetett, de b@szott unalmas es fantazia mentes jatekkal.
Peyton a vegen dobott egy IC-t, ez eldontotte.
Kb ennyi is volt, masra sajnos nem is erdemes szot pazarolni.ps: A Vikings meccs hatszazszor jobb volt, meg akkor is ha a birok seggfejek voltak.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Petya25
őstag
válasz Petya25 #2071 üzenetére
Na otthon a GB-t megcsapták a Vikingek.
Favre fujjolás/fütyülés közepedte győztesen jött le a pályáról. Gratula a GB szurkolóknak... Nem Ő akarta elhagyni a csapatot, hanem megköszöntlk neki a munkáját két éve...Még az ismétlésen is izgultam (pedig néztem este is) olyan jó volt a meccs.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Fáraó
őstag
válasz Petya25 #2061 üzenetére
"Brady már a végén nem is játszott, akkora fölényben volt a Pats."
Pedig még egy-két csúcsot megdönthetett volna, ha akarják. De hát ugye a sérülések elkerülése fontosabb."Favre meg 6 győzelemmel kezdi az idényt, szuper."
Azért a végén nem nézett oda. Így is jó volt, de a Ravens tette izgalmassá a végét.A Bills meg a Jets mit szenvedett a végén. Szinte már fájdalmas volt nézni, egy régi Rams meccsre emlékeztetett.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
-
mahatma
aktív tag
válasz Petya25 #2039 üzenetére
Igen, én is úgy értettem tavaly, hogy az alapszakaszból minden héten két meccs lesz az MNF-n kívül. De mint elmondta valamelyik közvetítésben, a több közvetítés azt jelenti, hogy a rájátszás összes meccsét leadják majd. Ennyivel lesz több idén. A semminél több, de azért én jobban örültem volna ha este 7-kor tolták volna élőben is. A gyökér foci miatt biztos nem fér bele.....
Verjük az Oaklandet félidőben elég magabiztosan, tartson ki Schaub jó formája és A.Johnson még TD nélkül, de a yardokat hozza.J. Campbell se lesz sokáig a Redskins kezdő QB-je, gyalázatosan játszik, nem lennék meglepve ha ma esetleg elbuknak otthon jövő héten már nem ő kezdene.
[ Szerkesztve ]
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
Fáraó
őstag
válasz Petya25 #1901 üzenetére
A Steelers defense-től én is többet vártam, nagyon jól kitanulta őket a Cardinals. Troy párszor igen csúnyán elrepülte magát, nem villogott.
Rams drukkerként nem az Arizona-nak szurkoltam -azt hiszem érthető okokból -, de le a kalappal előttük! Ezt a konferenciagyőztesi címet megérdemelték!VIGYORRRGAZMUS.....
-
Racecam
nagyúr
válasz Petya25 #1538 üzenetére
Nem, persze, hogy nem.
A szájbatekert mézbirkózás az sokkal fontosabb.
(Jó, nyilván így szól a szerződésük, bár nincs hétfő esti rangadó és gondolom még ilyenkor simán tudnának meccset venni, vagy egy héttel ezelőtt is tudtak volna. )Nekem meg pont ma éjszaka kell dolgoznom, különben láthatnék 3 meccset a NASN-on. (Ráadásul az első mindjárt a Pats. )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
MarioAna
senior tag
válasz Petya25 #1531 üzenetére
GB most is jobb volt szerintem is, de Rodgers nem újonc, már ott volt tavaly is(meg lehet előtte is) a Packersnél, csak Favre mellett csereirányító volt. Egyébként sztem is a csapat legjobbja meccsek óta, csak a defens-ünk nagyon gyenge volt a szezon 2. felében, nem hiába a sok sérülés meglátszott a csapaton . De legjobban sztem a playhívásokon ment el a szezon, a sok kis apró mozzanat illetve, hogy a legtöbb meccs eldöntését a defense-re bíztuk, ami nagy hiba volt .
-
anulu
félisten
válasz Petya25 #1516 üzenetére
Jets ugy tunik, h elszallt. utolso forduloban Buffaloba megyunk, es a Dolphins a Jetshez.
erdekes lesz... hajra Pats es Jets
-
-
rlazol
veterán
én is, de kutya kemény meccs lesz mindkettő.
Főleg a SD-NE, mert a tavalyi PO meccs hatalmas motiváció, annyira senki nem ad nekik esélyt, h ez nmagyon feltüzelheti őket. Szerintem az elején elmegy egy kicsit a Chargers és a legvégén fordít csak a PATS...
a másik meccsen szerintem a GB szép magabiztosan, és végig de csak egy cseppet, dominálni fog. épp annyira, h jó legyen az első 3 negyed, de a negyedikre már kiesik a Giants...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
SopCast-ot letöltöd, utána ide connectelsz: sop://broker1.sopcast.com:3912/39130 (ez a NESN csatorna, a minőség 3-4, hang jó, nem akad)
-
anulu
félisten
az idei szezon talán egyik legjobb meccse volt a Packers - Seahawks szerintem. valahogy a 2 Seattle TD ébresztette fel Apóékat, mintha addíg az öltözőben lettek volna.
-
anulu
félisten
2:00-kor is magyar kommentáros lesz, úgy tudom
-
rlazol
veterán
Pats (Garrard jó, de nem elég érett ehhez)
Colts (Manning és Addai szét fogja zúzni őket)
Giants (ha mindkét csapat hozza az utolsó két meccsen látott formát)
Packers (Favre otthon, Westbrook nem faktor most)nagyon izgulok a pats meccs miatt. nagyon magabiztosak a jaguárok.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
anulu
félisten
ma és holnap is a 22:30-kor kezdődőt.
tehátakkor ma: Washington @ Seattle, holnap: Tenneessee @ San Diego"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv61us
őstag
hat ez nem igy van
hetekre elore tudjak mit adnak
ez cseppet sem befolyasolja a jegyeladast
teszem azt Tampan laksz, akkor latsz minden Bucs meccset
ha miamiban akko r dlphins
itt Kentuckyban nincs csapat, adjak a coltsot, az van kozel, meg azokat a csikosfejueket
/ezert me, latok en tampa meccset csak, ha az orszagos adja/ESPN pl/
a csapatok tobbsegenel mar szezon elott elfogy 80 szazlek berlet, aztan lehet meg hajtani jegyekert
nagyon jo csapatoknal sorsolas is van
emelett minden kocsma dugig vasarnap es csak a foci
a kocsmat tessek itteni szinten erteni"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest