Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #20957 üzenetére
f4lcon: És itt is van, több forrásból megerősítve. A szerződés hossza csak a felszín, mert Prescott több pénzt akar. Leegyszerűsítve ő 37M/évet akar 4 éven keresztül, a Cowboys 34.X-et adna 5 éven át (Wilson 35/év, ezért fontos, hogy a DAL nem 35-öt ajánlott, hanem picivel alatta). Ez 45 Millió dollár különbség. A garantált tartalomban sincs egyetértés. A Cowboys 106M-t ajánlott, Prescott 125-öt szeretne, amiből 70-et az első évben megkap. Itt is fontos, hogy Goff 110M garantáltjánál is többet akar. A Cowboys vagy az éves 35+t akarja megadni vagy a 110 garantáltat (5évre), de mindkettőt nem.
A kezdeti felvetésed tehát egyértelműen arra billen, hogy a cap esése miatt Mahomes csapatbarát megaszerződése mindenkinek jobb, mint a Prescott tagje, sőt, még egy játékosbarát szerződés is jobb lett volna ott. Prescott és a Cowboys jövőre kezdi ezt elölről, akkor már 37,68ba kerül a Tag, ami 100% cap hit, annak 21,65%-a lesz, a kétéves átlag pedig 34,54M. És még mindig nincs megoldva. A megoldáshoz még rövidebb szerződés kell majd, amiben a pénz áttolása a kritikus 2021es szezonról még nehézkesebb, mert már nem lehet azzal sakkozni, hogy az újonc szerződését hosszabbítgatják. Közben Mahomesnek átutaltak 60M-t, jövőre még 30-at, utána évenként 30-40et, de a 2020s cap hitje csak 5,3M, a 2021-es pedig 24,8 - és ő az MVP. Hát akkor ki járt jobban?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
FK! egyetért velem, ez onnan van...
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #20957 üzenetére
Fogalmazzunk ki, hogy ennyi szivárgott ki biztosra. De szerintem egyértelmű, hogy nem csak ez a gond, már csak a sok lehetőség miatt is, amit írtál. Ha Prescott X pénzt akar és ebben a Dallassal egyetért, akkor mindegy, hogy azt 4 vagy 5 évre osztják le, meg lehet oldani. De ők nem tudták megoldani. Sőt, hetek óta sehova se haladtak a tárgyalások. Nyilván ez is issue volt, de nyilván volt ott más is, éspedig az összeg és a garantált pénzek elhelyezése, főleg Mahomes szerződése után. Jellemzően az történik, hogy valaki aláír, megadja az évre alaphangot és a többiek ahhoz igazodva már könnyebben oldják meg. Itt nem sikerült.
A rookie szerződés más tészta, az adott. Az Mahomes nak is megvolt. Ő mégis belement egy csapatbarát struktúrába és tudja, hogy így is rengeteget fog keresni csak a reklámokkal. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e ilyet vagy nagy lóvét akar. Utóbbiról nyilván nehezebb megállapodni, ezért nincs szerződése, ami jelen helyzetben csiklandósabb, mint pár hónapja tűnt.
*Mukeey* - passz. Szerintem nem, mert amikor Elliott nélkül játszott akkor nem volt meggyőző. De sokszor megállapítottuk már, hogy a QBk terén hiánygazdaság van, egy közepesnél kicsit jobb QB már annyit kér amennyit akar, meg fogja kapni, mert nem olyan egyszerű minőségi pótlást találni, mint a legtöbb poszton, viszont ő az OFFENSE agya (jó esetben).
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #20955 üzenetére
Persze, lehet úgy struktúrálni. Mindent is lehet. Lásd Mahomes szerződés.
De a kulcs az, hogy Prescott ebbe nem megy bele! Ha ezekre nyitott lenne, már rég nyélbe ütötték volna a szerződést.
Prescott garantált tartalmat akar. Nem 2021-es roster bónuszt, ami majd jövőre garantálttá válik, nem teljesítményösztönzőt amit egy sérülés akkor is kiüt, ha arról szól, hogy passzoljon 2-t egyenesen.
Ha az első évben kicsi a cap-hit, akkor az első évben kevés pénzt kap. Pl. ha roster bonuszba rejted el a pénzt, úgy, hogy az első évben kap 10M-t, a másodikban 50-et, a harmadikban 40-et, akkor hiába van évi átlagban 30M, hiába kaphat a második évben kurva sok pénzt, ha valami történik (sérülés, Covid új hullám, további sapka esés, gyenge játék stb) következmény nélkül kivágható, mert a roster bónusz nem számít bele a későbbi halott pénzbe.Egyszerűen fogalmazva: Prescott hagyományos, játékosbarát szerződést akar, ami a Cowboys jelen helyzetben nem tud megadni neki. Amit te vetsz fel, az csapatbarát szerződés, amilyen Mahomes-e. Mahomes 2023-tól kivágható, mert minimális halott pénzt vonna ez a lépés maga után. Perscott nem akar ilyet. Ő biztosítékot akar, garantált tartalmat és ahogy Te is írod: tárgyalási pozíciót az új CBA idejére.
Dallasban ez a divat , ilyen Demarcus Lawrence, Zack Martin, Amari Cooper, Ezekiel Elliott közelmúltban kötött szerződései. Az arca se engedi meg, hogy ő ne ilyet kapjon.
Minden is megoldható, épp azért van az a rengeteg lehetőség. De mindenhez két fél kell és az most nincs meg.NE: Belichick szerintem egyáltalán nem bánja. Így lényegében "tét nélkül" tesztelheti Mewtont és egy csomó újoncot, vagy ígéretes játékost, akinek amúgy nem tudott volna lehetőséget adni. Tét nélkül, mert Brady távozása és a COVID miatt kiülők után senki nem vár tőlük PO szezont sem, a Bills most a csoport favoritja, vagyis minden eredmény őt fogja dicsérni. Jövőre meg körül tud nézni, hogy azok közül, akik kiülték a szezont, nagy szerződésük van és talált a helyükre valakit, aki bevált mennyire engedhetőek el. Pl Hightower jövőre 31 lesz, és így jövőre tolódik a szerződésének utolsó éve, 2,5M dead money mellett kivágható és 10M-t spórol rajta a csapat. Ha talál a helyére valakit miért ne? Príma helyzetben lesz 2021-re.
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #20946 üzenetére
Ez tök jó, csakhogy ez nem így működik.
Minden szerződésnek van garantált és nem garantált tartalma. A játékos érdeke, hogy magas legyen a garantált tartalom, a csapaté, hogy magas legyen az ösztönző.Ha kap kb 100M aláírási bónuszt 5 évre, akkor az évi 20M. Ez tök jó, csakhogy Prescott évi 35-öt akar minimum. Ha kap 175M-t öt évre, akkor meglesz az évi 35, csakhogy ez 35-ös cap-hit.
Mahomes szerzdésében csak 10M az aláírási bónusz, és minden évben, amikor adott pontban a rosteren van garantálttá válik a 2 évvel későbbi roster bónusz+balapfizu is. De alapból az nem garantált! Mahomes 480M-s szerződéséből ebben a pillanatban "csak" 63M garantált, a többit megkapja amikor odajut, szemben azzal, amit a játékosok többsége akar (Prescott is), hogy ő jó előre megkapjon minden pénzt.
Prescott 4 éves szerződést akar. Nyilván ebbe kevésbé lehet ilyen trükköket megjátszani, kevésbé lehet a pénzt eldugni. Dak abban bízik, hogy 4 év múlva, nagyobb cap lesz, új CBA és ő is jobb játékosként kedvezőbb szerződést kaphat.
Precott jövő évi cap-hitjét akkor lehet csökkenteni, ha belemegy abba, hogy a szerződés egy jelentős része ne legyen garantált tartalom, hanem valamilyen formában elérhető legyen a számára. Vagy legalább legyen hosszabb - a DAL 5 évet akart.
Ez az, ami idén se ment, 200+ cappel.
Ezért nem hiszek abban, hogy jövőre menni fog, 174-es cappel. Érdekes lesz, mert a cowboys valóban nem fog tudni megengedni magának egy 37Ms második taget, vajon Dak hajlandó lesz-e belemenni abba, hogy az első évben kisebb lesz a fizuja? Mi lesz, ha rosszul játszik, elengedik vajon?szerk.: Én nem olvastam nagyon a 120yardot, alig volt benne lényegi szakmai tartalom, vagy újdonság; nagyrészt az nfl.com-ról átvett, rengeteg hibával, elírással tarkított anyagai voltak. Csak a college foci része volt egyedi, az viszont engem nem érdekel, amúgy se szeretek meccsekről hosszú összefoglalókat olvasni. Ráadásul amikor írtam nekik egyik-másik cikk kapcsán akkor többször alpári stílusban válaszoltak.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Tavaly a PATSé volt a legjobb LB sor, idénre jóformán hírmondó se marad: hightower is kiüli a szezont. van Noy (eligazolt) és ő voltak a kedvenceim a boogeymen-ből, lesznek bajok idén mindenhol is New Englandben.
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #20941 üzenetére
Minden szempontból a Chiefs és Mahomes járt jobban.
Mahomes szerződése ugyancsak csapatbarát, idén 25M, jövőre 31,4M a cap hit. Összehasonlításképp Wilsoné idén 31, jövőre 32; BigBen 24-41 (!); Goff 28-35; Rodgers 21-36; Brees 23-36, Brady 25-25; Wentz 19-35. Vagyis Brady és Wilson kivételével minden top (és nem újonc szerződésen játszó) irányító nagyobb cat-hitet okoz jövőre, amikor a sapka csökken.
Ehhez képest Prescotté idén 31,4 M, jövőre pedig biztosan magasabb lesz, akár tagelni kell újra, akár kap egy új szerződést. Prescott nem úgy tűnik, mint aki szeret engedményeket tenni, ő ragaszkodni fog ahhoz, hogy top 3 (ha ugyan nem top1) fizuja legyen. Szerintem a DAL jövőre nem fogja tudni neki megadni ezt, így fog kapni egy második tag-et (37.2M) hogy talán a 2021-re rendeződő capbe beleférjen egy rendes megadeal.
Mindez persze feltételezi, hogy továbbra is elit szinten játszik, az új rendszerben is, megtalálja McCarthyval az összhangot. Mahomes közben csak magára koncentrálhat 10 évig.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20932 üzenetére
Nem értelek, mibe sérülne meg, ha egyszer nem játszik, mert kiüli a szezont a vírusveszélyre hivatkozva? A garantált tartalma a szerződésnek él, tehát ha balesetezik és eltöri a gerincét akkor a csapat a szerződés garantált tartalmát kénytelen kifizetni mindenképp.
Milyen imitált meccsről beszélsz? Nem tudom, mire gondolsz. De akármire is, mivel épp az a lényeg, hogy kiüli a szezont, ott sem játszik.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20929 üzenetére
Jepp. A vírus okozhat maradandó károsodást, ami miatt nem tud többé magas szinten sportolni, akkor bukj a jövőbeli pénzeket. Nehéz döntés, mert aki arra rendezkedett be, hogy idén 3M-t fog keresni nem biztos, hogy 150ből meg tud élni.
-
rlazol
veterán
válasz F-ECT$ #20927 üzenetére
Mindenki eldönti maga, hogy mik a prioritásai. Önmagában ez egy méltányos ajánlat, hiszen egy évig "semmi dolguk", foglalkozhatnak önfejlesztéssel, egyetem befejezésével, regenerációval.
A szerződésük tolódik, tehát jövő ilyenkor ugyanott fognak állni mint most, persze nem kockázatmentes, hiszen így berobbanhat valaki a posztjukra. Viszont a szerződés eltolása azt is jelenti, hogy adott esetben ugyanolyan macerás jövőre is megszabadulni tőlük, mint idén lett volna.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #20923 üzenetére
Érdekes adalék, hogy a játékosok dönthetnek úgy, hogy indoklás nélkül kiülik a szezont. Ez esetben 150ezer dollárt kapnak az évre (kb 100k dollár a legtöbb államban, ami a felső középosztály-nak is szép summa, egy jó orvos, mérnök keres ennyit), és a szerződésük egy évvel tolódik. Már most van, aki jelezte, hogy él az opcióval.
A másik érdekes dolog, hogy a Cap jövőre esni fog, még ha nem is annyit, amennyit a tulajok szerették volna, de kb -30 Millió így is befigyel, kb 2017-2018as szintre megy vissza. Ez viszont a túlfizetett és nem megfelelően teljesítő sztárok tömegét dobhatja jövőre a FA piacra, ahol az idei számokhoz képest ugyancsak bagóért kell majd aláírniuk.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz bagyulajuve #20841 üzenetére
Cleveland miért váltana?
Kansas talán, de Cleveland? A Browns az angol szlengben kutyákat jelent, bőrszínre, kisebbségre véletlenül se használják.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz F-ECT$ #20838 üzenetére
Dan Snyder az egyik legrosszabb tulaj, kb ennyit tud.
Kepernik szerintem fog esélyt kapni, de rosterre nem kerül.
darvinya - tartsd meg és vigyázz rá. Idehaza úgyse zavar senkit. Ha kis szerencséd van, pár évtized múlva nagy érték lesz.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
A REDSKINS név és logó "visszavonul", de erre pontos határidő még nincs, nyilván amint meglesz az utód. Szerintem a szezonkezdésre meglesz (szándékosan nem szeptembert írtam), de lehet hogy még ezt az évet kihúzzák így. Mezeket, zászlókat, minden létező dekor elemet cserélni nem 2 perces dolog.
-
rlazol
veterán
Hadd reagáljak én is:
Arena44 - Abszolút nem értek hozzá, de azt olvatam, hogy az élő NFL nézettsége már a nagyobb gurulós bajnokságokkal vetekszik, így érthető, hogy a SportTV nem tudta megtartani, hiszen az angol-olsz stb. bajnokikat se tudta. Sajnálatos, de ott amíg a legtöbb szolgáltatónál extra a Sport TV, addig nem fogják tudni megtartani a nagy neveket, csak felhúzni őket. Gondolom jön a MLB pl. Az Arena-ról azt olvastam, hogy HD és minden szolgáltatónál, a kommentátorokat meg eddig 90%-banutáltam. Sanyi is sokat gyengült az utóbbi években, Budai Zoli az egyetlen aki hiányozni fog. Már ha fog, meglátjuk, kiket hoznak.Mahomes: Amennyit most tudni a szerződéséről, egy egészen új struktúra, lényegében 6 év, majd utána sok 1 éves szerződés egymásba építve, az első 6 év kifejezetten csapatbarát, de minden megadott + évvel garantálttá válnak újabb tartalmak, ami meg a játékosnak kedvez. Szerintem a KC jó üzletet kötött, mert a sapka emelésével a most hatalmas számok kevésbé lesznek rendkívüliek, lesz mozgástere a csapatnak. Mahomes nagyon okosan tudta, hogy annyi dellát öntenek rá amit 200 év alatt se tud elkölteni és ebben még az összes többi pénze nincs benne így megtehette, hogy egy kényelmes pozíciót választott, jó sokáig békén hagyják most a szerződésekkel, -hacsak nem változik meg a véleménye és nem kezd el többet követelni X év, Y gyűrű és Z MVP cím után, amikor azt látja, hogy a papíron 41, a 35 körüli számmal már a fasorban sincs.
Newton: Igazatok van, meglátjuk, amolyan low risk-high reward lépés. Csak nagyon nem bírom a srácot és a játékát se szeretettem soha...
-
rlazol
veterán
Én se látom, hogy emberként hogy fog beilleszkedni, felvenni a PatriotWay-t. Azok a szerelések eddig nevetségesek voltak, de ha ezt NE irányítóként teszi, akkor siralmasak lesznek. Sose voltam oda se a játékáért se az emberi megnyilvánulásaiért, nem örülök neki, dehát IN BILL WE TRUST.
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #20734 üzenetére
JMD mindig szeretett futó irányítókkal kísérletezni, Newton kétségtelenül jobb, mint akikkel korábban próbálkozott. Viszont sérülésekkel bajlódik, az önbizalma megingott és rengeteg labdát elveszt. Meglássuk.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz #22743424 #20670 üzenetére
Sokat segítene, ha azok, akik legálisan nem vásárolhatnak alkoholt, nem vásárolhatnának automata fegyvert sem, de igazából az emberi ostobaság és a túltengő tesztoszteron gyönyörű egyvelege ez minden tavasszal-nyárelőn. Elképesztő módon teszik tönkre az életüket és jutnak börtönbe, majd vissza a gettóba egy rövid, a csillogás és pompa világába tett kitérőt követően. szomorú és egyben szánalmas.
cybermanus: Nincsenek. Áprilisban lettek volna az első önkéntes edzések, ezek helyett egyfajta távedzések voltak a legtöbb helyen. Mostanában zajlanának a rookie miniedző táborok, ezek törölve. Júniusban igazi holtszezon van, itt lesz a legtöbb letartóztatás és balhé. Július második felében kezdődnek az edzőtáborok.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz bagyulajuve #20659 üzenetére
Ez igaz, ő nem gettóbeli, csak szimplán ott volt a baráti társasága.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20657 üzenetére
Egészen más a szociális környezet, az iskolai követelményrendszer, a kulturális helyzet, az erkölcsi mérce nem összehasonlítható.
A mély gettóban az általános iskola lényegében gyerekmegőrző, a középsuli meg az a hely, ahol kialakulnak az egész életet meghatározó kapcsolatrendszerek - ilyenek vagy olyanok. Aki jó sportban az már a középsuliban is sztár, bármit megtehet, elvárás felé semmi más nincs, se tanulmányi se szociális vagy erkölcsi téren. Bárkit megverhet, megdughat, bármit elvehet következmények nélkül, mert az áldozat nem megy rendőrségre.
Azt látják, hogy a fegyveres rablás menő, a rendőr gonosz és ellenség. A youtube-n rengeteg videó van, ahol az elítélt teljes meggyőződéssel magyarázza, hogy "ellopta, tehát az övé". A lopás, rablás a vagyonszerzés elfogadott módja. A szülői kontroll kimerül a fizikai ellátásban, ha egyáltalán. Sok a csonka család, a családon belüli erőszak, a szegénység tapintható.
Ez a fősulin keveset változik, ugyan megjelennek középosztálybeli srácok, akik tudnak jó példát mutatni - ha akarnak és akkor is kérdéses, hogy a gettóból jövő feka srácok őket követik vagy a helyi gettós srácokkal lógnak. Különösen problémás, ha a játékos a szülővárosától nem messze kerül fősulira, mert nem tud elszakadni a rossz környezettől - ld. Hernandez.
Az NFLbe kerülve rászakad a pénz és vele együtt az ingyenélők. A pénzzel bánni nem tud, sose látta vagy tanulta hogy kell, és a sokmillió is elfogy, ha két kézzel szórják, az életszínvonalat meg fenn kell tartani...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
CTE szerintem jó nyom, de ettől függetlenül ott volt Vick vagy épp Hernandez, egyszerűen olyan környezetben és olyan háttérrel nőnek fel, ahol nem tanulják meg a törvényes és a törvénytelen dolgot elkülöníteni egymástól. Ési gen, nem az eszükért szertjük őket.
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #20637 üzenetére
Brady nem szereti a konkurenciát.
-
rlazol
veterán
GRONK visszatér!
A Bucsban... A NE elcserélte Gronk játékjogát a TBhez. Gronk ugyanis TB12hez akart visszatérni.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20612 üzenetére
Még sose néztem, túl későn van, ahhoz képest, hogy kb minden játékosra ua-t mondják el és az ua az pár perces jelenetsor ismétlődik más-más arcokkal. A másnapi összefoglalókat, értékeléseket szoktam megnézni.
Én is féltem a szezont. Nem szeptemberre, hanem júliusra kellene feloldódnia a korlátozásoknak, hogy legalább edzőtáborokat lehessen tartani. A helyszíni bevétel talán annyira nem fájó, mint a kieső televíziós jogok és reklámbevételek, de nem tudom, mennyire lenne élvezhető a közvetítés a stadionzaj nélkül, zárt kapuval? szerintem is rövidített vagy semmilyen szezonunk nem lesz. Ez automatikus címvédést jelentene a Chiefsnek?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Elküldi Gostkowski-t.
A magam részéről nem bánom, rengeteg kritikus rúgást hibázott el az utolsó éveiben.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz FollowTheORI #20558 üzenetére
Én *Mukeey* - val vagyok egy véleményem. Szerintem ebben a sportban sokkal többet számít az edző, mint bármelyik másikban. A Brady-Manning összehasonlításokban is rendszeresen előjön, hogy Brady mögött mindegyik gyűrűje alatt volt egy erős, ha nem TOP védelem.
A győzni akarás és a "csak előre nézni" kultúráját is BB honosította meg, ezek éppúgy alapvető részei a sikernek, mint az, hogy TB12-nél csak Rodgers adja el kevesebbszer a labdát, vagy épp az utolsó perces fordításai, amik jópár SB-t értek.
BB Matt Cassel-el is kihozott egy 11-5ös mérleget, 2016ban Brady eltiltása alatt 2 másik QBval 3-1-et.
Ne felejtkezzünk meg Josh McDaniels-ről sem, az ő zsenije a támadóoldalon szintén sokat számít.
Brady 20 éve van ebben a rendszerben, ez a folytonosság megint csak kritikus. Visszaesése az utolsó évben látványos és nem tudjuk, minek köszönhető.
Számomra az utóbbi 1-2 évben nem viselkedett szimpatikusan, nem véletlen, hogy Brady mezem nincs, de "hoodie"-m van és Boogeyman polót akartam szerezni.
Sajnálom nagyon, hogy nem tőlünk vonul vissza. Fantasztikus játékos és drukkerként mérhetetlen megnyugvás azt látni, hogy az ő kezében van a labda, mert mindig volt esélyünk, mert ott volt TB12. Ez most megváltozik. Az AFC East trónja megüresedett és én a legjobbakat kívánom neki Tampában, de én NE drukker vagyok, a csapatban hiszek. IN BILL WE TRUST.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #20542 üzenetére
Nem rossz, de nem is gondolom, hogy bajnokcsapat.
Viszont Brady oda igazolt!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Tannehill 4 évre 118M milló. Ebből 62M teljesen garantált és további 29 részben, ha jól sejtem sérülés esetére.
Ez 29,5M/ év amiből 15,5 teljesen+7,25 sérülés esetére garantált.
Ryan Tannehillnek.
Mit fog kapni Prescott?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Átment a CBA!
10 évre nyugi lesz.Ami a lényeg: 3 alapszakasz + 17 szezonbeli meccs
7 csapat/főcsoport a rájátszásban
közülük csak az első kiemelt kap pihenőhetet.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz berek21 #20505 üzenetére
Nagyon rossz volt a szervezés.
Eleve pár nappal előre találták ki, hogy lesz regisztráció a nézőknek is. Én meg nyugodt voltam, hogy nézőként simán bemegyek, aztán elkezdtek jönni a hírek a regisztrációról, de akkor se tudtam, hánytól, hol. Mire megtaláltam, betelt.
Nem tudom, hol van ebben pénz, elvileg non-profit az alapítvány és valaki nem keveset fizetett a játékosoknak, a logisztikáért, a Puskásért stb. Érthetetlen, hogy ezek után pont a promó oldal nincs megoldva. Vajon máshol hogy ment ez?
2013 óta járnak mindenfele, egy évben egy országba, szerintem óriási eredmény, hogy egyáltalán eljöttek ide. Mi voltunk a 8. célpont, Európában csak 3 országban voltak még (Finnország, Németország, Portugália). És ezek után ezt így elcseszni.Ami viszont kicsit jobban volt promózva és sokkal jobban szervezve az a Fradi kézisekkel az edzésük tegnap. 1000 Ft volt a beugró, kb 150-200an lehettünk, és a bevétel az utánpótlásnak ment.
És amúgy nem voltak rosszak, ahhoz képest, hogy először találkoztak a sporttal. Volt néhány kifejezetten szép megmozdulásuk minden téren.
Utána az amerikai játékosok a főbejáraton keresztül jöttek ki, simán oda lehetett menni hozzájuk autogrammért, fényképért. Én Jordan Cameron miatt mentem ki elsősorban, és sikerült is vele egy bő 10 percet tök nyugiban beszélgetni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
az FK! nyereménykártyákkal nem jutok egyről a kettőre, hiába írtam nekik több emailt is a témában, szerintem nem olvassák a vonatkozó emailcímet.
Tekintve, hogy az érvényességük augusztusban úgyis lejár, mit szólnátok hozzá ha kicsit eltolnánk és a nyertesek augusztusban, a 2020as kártyákból kapnának? Vagy esetleg valami megoldásra ötlet valakinek?[ Szerkesztve ]
-
-
rlazol
veterán
Én úgy vagyok vele, mint a tavalyi ligával. Megvárom, túléli-e az első szezont mielőtt időt szánok rá. Szerintem nem elvetélt ötlet, csak legyenek türelmesek a tulajok és ne a 6. héten akarják kivenni a pénzt, mint ahogy tavaly történt.
Érdekes módon tavaly az nfl.com is követte az eseményeket, ezt viszont nem, talán nagyobb riválisnak tartják?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
annyira nagylelkű és elegáns banda (Hansomester ), szuper ez a topik, szuper volt a játék, a nyertesek ellenvetései alapján hétfőn a következőt intézem:
-Zanik-nak
jóváírom a 3.000 Ft-ot 2020-as játékra
intézek egy 5.000 Ft-os FK! klubkártyát
intézek egy 20.000 Ft-os TD-Sture utalványt-troland26-nek
intézek egy 20.000 Ft-os TD-Sture utalványt-A Zéé-nek
átutalok 6000 Ft-ot Zanik figyelmességéből (egy tálca sörre elég )
intézek egy 5.000 Ft-os FK! klubkártyát troland26 figyelmességébőlElvileg mindenki felvette velem a kapcsolatot - jelzem ha valami nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Jó meccs volt, bár számomra izgalmas nem volt. Örülök a Chiefs győzelmének, ugyan a SFra tippeltem. Nagyon örülök Riednek, és ahogy mások is mondták, Shanahan másodszor cseszi el ugyanúgy csak épp a másik irányba. Most túl konzervatív, amikor nem szabadott volna annak lennie. Sherman-t sajnálom.
crey:Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #20194 üzenetére
Wade Phillips is kiváló DC de csapnivaló HC volt.
-
rlazol
veterán
válasz troland26 #20175 üzenetére
Sajnos az agyrázkódásos esetek jelentős hányada, mondhatni többsége, visszahordásos szituációban alakul ki, mert itt van ideje mindenkinek nagy sebességre felgyorsulni és úgy ütköznek. Én örülnék, ha maradna a kickoff és ez lenne az onside kick helyett. Annyiban rossz, hogy elvész a meglepetés ereje, csakúgy mint a kétpontosnál. Az milyen volt már amikor a Saints egy onside-val kezdte a SB második félidejét? Én ezt a fajta meglepetést hiányolom, amúgy rendben van.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #20117 üzenetére
Teljesen egyetértek. Egyrészt én is a SF-t tartom esélyesebbnek, másrészt tényleg bármi lehet. Tavaly a No1 offense szerzett 3 pontot, a másik oldalon meg a 3. szerzett 13-at.
A védelem nyeri a bajnokságokat és szerintem ezen a téren a Frisco jobb.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Én csak most néztem az összefoglalót, ez alapján lényegében az első félidőben eldőlt. Tavaly izgibbek voltak a főcsoportdöntők, viszont ez egy álom párosítás a SB-ra!
Nem is tudom kinek drukkoljak, mindkét csapat szimpatikus, tele jó játékosokkal, szerethető arcokkal. Ried is megérdemelne egy gyűrűt végre, a 3-28 után szerintem Shanahannak is kijár.
Richard Sherman utoljára a Butler INT után lépett pályára SBban.
Garoppolo eddig csak csere volt ott.
Még NE drukkerként is élvezem, hogy nem az unalomig ismert sztorik és arcok lesznek! És mindenkit a fentiekből Brady-BB akadályozott eddig.
Nagy meccs lesz.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz #22743424 #20083 üzenetére
Azt hiszem, igen. Fantasztikus játékos, imádom a játékát és az egyéniségét is.
Grat a KCnek.
Örülök nagyon, hogy sikerült nekik, szerintem jobban megérdemelték, még a Titans, ők évek óta ide tartanak.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
rekordja nincs, de a pályán kívüli nagyon sokat tett, ha jól emlékszem, WP díj jelölt is volt.
Jó játékos volt, de nem hozott áttörést, új stílust stb. Emiatt nem lesz HoF.
Gronk viszont lényegében prototípus TE, azok közé tartozik, (Gates mellett) akik miatt kialakult a mai elkapó TE kifejezés, csak ő mellette a blokkolásban is szenzációs volt + van 3 gyűrűje, az utolsó elkapása lényegében SB győzelmet ért. Neki szerintem sokkal jobb esélye van, de ha Reggie Wayne nem került még be, akkor tényleg passz, hogy pár QB kivételével ki lesz HoF, pláne első körös.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Jason Garrett a NYG új, teljhatalmú OC-je! Visszasírják még Pat Shurmur-t...
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #20056 üzenetére
Nem csak ott, máshol is olvasom.
Nagyszerű játékos volt, meglátjuk.
szerintem minden évben több nagyszerű játékos vonul vissza, mint ahányat a HoFba beválasztanak, csak nézzük meg azok névsorát, akik idén már biztosan nem fognak. emiatt egyre nehezebb.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nem vagyok jós, de 7 szezon után? Ok, hogy a 7ből 5x All-Pro volt és a másik két évben is pro-bowler, de pl. semmilyen lényeges rekordot nem tart. Fantasztikus játékos, ha még pár évet játszana biztos HoF lenne, de szerintem így ugyanaz a helyzet lesz, mint Luck-val.
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #19984 üzenetére
Én se hiszem, hogy túljutnak a konferenciadöntőn, mert se a NE, se a BAL nem jó passzban, de a KC/HOU nem olyan egyoldalú, mint a BAL és nem olyan esetleges, mint a űNE volt idén támadásban.
Jackson az első 3 negyedben semmit nem csinált passz tekintetében, ahogy tavaly se a LAC ellen. A csapat szerintem jó, de egyszerűen ez a meccs nem jött össze nekik.
-
-
rlazol
veterán
Kirúgták Garrett-et. Ideje volt.
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #19907 üzenetére
Én is végig ezt mondtam szept-okt, amikor mindenki a PATSet tette meg esélyesként, hogy messze még a vége. A szezon végén 2 Brady INT return TD (dobott egyet a múlt héten is) elintézte az egész szezont.
Reggel erre keltem, kicsit fáj, de kicsit meg is könnyebbültem, ez már csak szenvedés volt. Kb November közepén eltört valami és azóta se sikerült rendbe tenni.Bradyt meglátjuk, én továbbra se hiszem, hogy BB nélkül tényező lenne egy új csapatban. Szerintem még egy évre marad, mert a NE nek nincs másik QBja, pesze nem tudjuk, stidham mennyire van/nincs kész.
Ha a McCourty fivérek is visszavonulnak, akkor pláne nehéz lesz visszatérni akárcsak a PO ba is.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
vezet a Dolphins--- nem hiszem el.
szerk.: bocs a spamért. Lényegében ez az első meccse a szezonban amit nyugisan végig tudok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Először vezet a NE a meccsen. Négy perc van hátra, 4 pont előny. Ebben a félidőben viszont a MIA szépen jött előre és van 2 időkérésük is. Izgi lesz a vége.
Az előző félidő végén volt 1:40 az órán, a NEnél a labda 3 időkéréssel és lefuttattuk az órát.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #19841 üzenetére
Nem Bradyvel van most a gond, szerintem.
Vagy legalábbis nem csak.
Nincs szinkronban az elkapóival, még Edelman se a régi (sérült) és ez azért egy teljesen más rendszer mint 10 évig Gronkkal. Mindkét oldalnak javulnia kell. Nem látom, hogy lenne a NE jobb most másik QBval (leszámítva egy Mahomes kalibert).Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #19837 üzenetére
Egyelőre a Dolphins vezet és a Ne nem tűnik túl motiváltnak.
Jelenleg Fitzpatrick jobban játszik, mint Brady. Egyszerűen nincs meg az összhang az elkapókkal pedig most megvédik .[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #19765 üzenetére
Kivételesen nem értek egyet. 73 éves és az elmúlt 5-6 évben már nagyon úgy tűnt, hogy nem találja a hangot a fiatalabb játékosokkal. Illetve úgy emlékszem, annó azt nyilatkozta, hogy már nem akar edzősködni, bár ez persze változhatott.
Szerintem körül kellene nézni az edző piacon, és őt tanácsadó szinten vagy a Front Office-ba, de oda meg túl rugalmatlan.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #19728 üzenetére
Csak manapság az öltözőben a hajós buli a menő. És nehezményezik a játékosok a fegyelmet, pedig a sikeres csapatoknál az van.
Vsz az ex-Pats edzőknek is azért megy nehezen, mert teljesen mást követelnek az új csapataiktól, mint amiket azok megszoktak. Azért BB is fokozatosan kapott kezet Krafttól és fokozatosan alakította ki a jelenlegi stílusát. A Brownsnál még főzőcskés TV szerepléseket is vállalt. És amikor bemész egy laza, "mindent szabad" "sztárok vagyunk" légkörbe ezzel a hozzáállással, hát nem fognak szeretni.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Két napja nem néztem semmi NFL hírt (időhiány), most látom, hogy Coughlin-t kirúgták a Jaguars-tól.
Rappaport szerint próbálta ugyanazt a szigort és merevséget bevinni, amit a Giantsnál megszoktak tőle, de itt nem voltak rá vevők a játékosok, túlzónak érezték és emiatt nagyon utálták, lásd a minap véget ért NFLPA per.Engem meglepett, mert Coughlin-t nagyon jónak tartom, de úgy tűnik, más, ha alulról felépítesz egy kultúrát és ms, ha ezt egyből próbálod ráerőszakolni az öltözőre.
Vajon lesz-e még NFL állása? Vajon akar-e? Az ő edzői renoméját nem viselte meg a NYG mélyrepülése, sőt, sokan a távozását látják okként.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
A NE támadósora a Bengals ellen is szenved. :/ Egyszerűen Bradynek nincs ideje, folyamatosan nyomás alatt van és nincs összhang senkivel most, hogy Jules sérülten játszik. A special team labdát szerez, 5 yard futás, rossz passz, SACK - 46 yardos FG, ebben is több volt.
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #19666 üzenetére
Nah.
Falcons stadionzaj manipulációja? Bountygate?De tény h a NE az egyetlen, amelyiknek több ilyen is volt.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #19636 üzenetére
Nem tudom. Valahogy nekem is úgy tűnik, hogy már nem élvezi úgy mint régen. De tény, Gronk hiánya is nagyon érződik. Nem varrnám csak az ő nyakába, mert senki nem lép fel segíteni neki, de ő se nyújt sok extrát. Bár ma volt néhány kifejezetten szép elmozgása a zsebben, de egyikből se lett semmi, mert az elkapói nem tudtak elszakadni.
-
rlazol
veterán
Borzasztó kevés időm volt az elmúlt hetekben NFL-re, ezt a meccset is csak eddig és fél szemmel.
Frusztráló. Rengeteg elhibázott szerelés a védelemben, az offense meg nem megy és kész. A támadófal nem elég jó ahhoz, hogy futójáték legyen, Brady meg nincs szinkronban kb senkivel.
Mondtam én egy hónapja, hogy korai volt a koronázás.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest