- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz negyven2 #6943 üzenetére
egyébként ja, ez már usa belföldi politika.
még a uk-eu hisztinél gondoltam kapnak a sonynál egy cod dealt és mehet tovább...viszont otthon már szenátorok áltak bele,ami már aggasztó lehet.
és a sony szerencséje,hogy külföldi,mert így az usában 2 amerikai cég egyesülésérōl lesz szó,amivel hátrányba hozhatnak külföldit...még ha fekete és meleg lenne akkor tuti elkaszálják az üzletet poén volt,liberális vagyok[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
válasz negyven2 #6943 üzenetére
Offba teszem, de ez a rész nagyon igaz: És kvázi ez a MS/ABK felvásárlási szándék pont jól jött nekik bizonyítás szempontjából. Nagyon leegyszerűsítve: ha most ezt elkaszálják, akkor megmutathatják, hogy ők nem csak egy bólogató szervezett, aki mindet engedélyez. Csak itt tényleg annyi van kérdésként ami felmerülhet, hogy ezt most szakami alapon csinálják, vagy szimplán politikai, lobbi alapon. Ez utóbbi szerintem ugyan olyan káros, mint a mindere is igen mondó szervezett.
Konkrétan a digitális korszak egyik legnagyobb blamája történt most az FTX bedőlésével, mert szó szerint az orruk előtt zajlott az egész ügy és mezei youtuberek pár óra alatt gyorsabban összerakták a képet, mint az USA legnagyobb hatáskörrel rendelkező szövetségi szerve évek alatt.
Ugyan közvetlen tapasztalatom nincs amcsikkal, de tudok egyéb ügyekről (és nem crypto vagy tech), ahol sokkal több doksit kérnek be, mint amennyi ildomos lenne és sokkal tüzetesebben vizsgálódnak a vállalt átfutási idő kárára.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
opr
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest