-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz orkester #2058 üzenetére
Esetleg valaki nem tenné meg, hogy kipróbáljuk a vgamat egy PCI-Es alaplapban? Kiderülne mi a rossz...
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz detroitrw #2057 üzenetére
Persze, volt reset is. Kábelek a helyén. Még a gépből is kivettem a cuccot, hátha valami kontakt hiba, de nem. A monitor is kap jelet, csak képet nem ad.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Sok próbálgatás után szerintem a vga a ludas, de azért gondoltam ide is beírok, hátha van aki találkozozott már ilyennel...
Szóval...adott egy 6600GT meg egy Abit KN8 SLI. A gép felpörörg, de nem ad képet, egy ideig tölt aztán nem. A speaker nem csipog semmit, még az indulást jelző csippanást sem hallatja. Ha meg kiveszem a vgat, természetesen csipog, hogy valami gond van. Már próbálgattam szinte mindent, kivéve egy másik vgat.
Ilyenkor tuti a vga a hibás, vagy lehet még más baj is?(Bár nem tudom még mi lehetne...)PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM