Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
musicryder
tag
válasz mukibuci #41589 üzenetére
Akkor felkészült volt az ügyintéző... mert mikor kb semmi új ajánlatot nem tudott mondani nekem annyit mondtam neki, hogy jó akkor lemondom az előfizetésem és átmegyek a Telenorhoz, mert ott kedvezőbb ajánlattal " várnak "
És erre mondta a csaj nekem, hogy ha lemondom az előfizetést akkor még 30 napig élni fog a számom... Így mondtam neki, hogy remek, mert akkor a számot átviszem és kapásból rávágta, hogy akkor egyszerűbb ha egyből számhordozással kezdek a Telenornál, mert így neki akkor nem kell a számomat átaktiválnia egy másik Simre és " gyorsabban " is fog minden haladni... Szóval amit írtam azt ezek alapján írtam...
Itt lehet, hogy az is közrejátszott, hogy 2008 óta voltam ügyfelük és 1-2 éve mikor anyám is lemondta náluk az előfizetését neki is egy ilyet opciót ajánlottak fel csak nála nem 30 nap lett volna a feltöltési idő hanem 90 nap...Bár azért valahol meglepett a csaj hozzáállása is, mellyel kb mindent elárult az értékesítési tapasztalatáról, hozzáállásáról ( a szokásos kirakatbaba funkciót látja el )... kb meg se próbált megtartani vagy épp meggyőzni a lemondásról ( míg anyám esetében kapásból felhívta az ügyintéző a központot és próbálták valamivel azért még meggyőzni )
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
válasz Rage47 #41581 üzenetére
Járj utána a Telekomnál, hogy mi van ha lemondod az előfizud...
Azt tudom, hogy a Vodafone-s előfizu lemondás esetén a szám még 30 napig él és ha ez idő alatt nem tölt rá az ember akkor szüntetik meg a számot... A héten legalább is ezt mondta nekem az ügyintéző, de mivel számhordozással vándorlók át a Telenorhoz így nem kell kb semmit se csinálnom... Helyettem a Telenor intézkedik...Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
válasz PistiSan #41574 üzenetére
Ez nem 100%, de mikor én másfél hónapja cseréltettem a Simem ( pont méret probléma miatt ) akkor olyan új Simet kaptam, hogy abból bármelyik méretet kitörhettem magamnak...
Nem tartom kizártnak, hogy a TutiSim-es kártyacsomagoknál is ilyen megoldással dolgoznának... De gondolom majd valaki megerősít vagy kijavít...
Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
Hello,
na ahogy én egyik nap kivettem a " kedves " ügyintéző igen mindenképp megmarad, mivel erre írsz alá... Illetve míg 25 év alatt vagy és módosítasz a szerződésen akkor is tovább kell, hogy kapd... ( itt gondolok arra ha most megkötöd a Go csomagot és menet közben úgy döntesz, hogy nagyobb csomagra váltasz... )
Sőt még határozatlan idejű szerződés esetén is megmarad... ( ha ugye 24 évesen valaki megköti és a 2 év után nem ír alá újabb határozott idejű szerződést ) egészen a 27. születésnapjáig, mert akkor egyből elveszik tőle ezt a funkciót...
-
musicryder
tag
Gyártó függő...
LG esetében például ilyenekkel nem igen kell törődni... ott ha egy általatok említett sufni gsmből veszed és van áfás számlád akkor az LG szerviz nyugodt szívvel beveszi... Tavaly nekem pont így volt egy Flex 2-esem az EliteGSMtől... ( szerencsére nekem nem volt gond a telefonnal, de más fórumlakók ezt igazolták is... )Edit: A másik ilyen dolog pedig a szervizpont... Nálunk Kaposváron például a Samsungnak és az LGnek is egy használt gsmes bolt a szervizpontja... Most akkor mennyire is megbízható például egy gyártói garancia? Én valahogy nem érzem megbízhatóbbnak így már a gyártói garanciás telefonokat sem az egyszerűbb sufni gsmtől... ( hozzáteszem a Vodafonenál vásárolt fentebb említett márkák készülékeit oda is kell leadni szervizbe, legalább is 2 éve mikor anyám telefonját kellett szereltetni engem oda küldtek... )
[ Szerkesztve ]
-
musicryder
tag
válasz DrBubo77 #41319 üzenetére
Gondoltam, hogy onnan másoltad ki... Én csupán a tényleges ügyintézést írtam le...
Régen volt nagy divat a lakcímre szóló számla kérés is, de manapság már nem igen kérik/foglalkoznak vele...Nooeca: Az én eddigi tapasztalataim alapján igen, tudsz nélkülük is.
Haverjaimtól is személyi/lakcímkártyát kértek illetve talán még adókártyát ( de az adókártya is kérdéses... )
Mind a ketten a sima Go csomagot kötötték, telefonvásárlás nélkül...Ami érdekesség volt számomra az a bekért összeg ( amit helyben ki kell fizetni )...
Mikor én kötöttem 2014-ben bekérték az első havi előfizetési díjat... ( meg pár napra rá jött egy tört számlám is pár száz forinttal... nevetségesnek is találtam )
Az egyik haverommal mikor voltunk tavaly év végén akkor már csak ilyen 500-600 Ft-ot kértek tőle a tört hónapra, míg a másik haverom esetében egy forintot se kértek...Update: számlákkal kapcsolatban a 2014es infóim alapján ( mivel hasonló cipőben jártam mint te )
A számlának nem szükséges a te nevedre szólnia... Elég csupán a lakcímedre szólnia, az, hogy most az a számla név alapján a barátnőd, szüleid nevére szól az teljesen mindegy...[ Szerkesztve ]
-
musicryder
tag
válasz DrBubo77 #41317 üzenetére
" A közüzemi számla helyett megfelel a három hónapnál nem régebbi vezetékestelefon-számla, kábeltévé- vagy internetszámla, illetve bankszámlakivonat is. "
Ez már szerintem egyáltalán nem aktuális rész... Mikor én kötöttem az előfizetést 2014-ben akkor vittem magammal, de az ügyintéző mondta, hogy " nem kellett volna, bár az se baj, hogy vittem magammal "
Azóta két haverommal voltam előfizetést kötni és egyiktől se kértek ( tavaly év végén és idén év elején ) számlákat... ( pedig ők is vittek, de átadni már nem kellett nekik )Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
hát valahol ez elvárható is, elvégre míg a feltöltősök időközönként költenek telefonálásra, addig az előfizetéssel rendelkezők havonta... A haszon nagyobb része belőlünk jön össze...
-
musicryder
tag
az igen... itt legalább valami ajánlatot is tettek...
Anyám 2007 óta volt ügyfelük, de neki sose ajánlottak fel hasonlót... csak mindig ilyen 300 Ft-os havidíj kedvezményt... bár ezzel végül sokra nem mentek tavaly lemondta az előfizetését ( akkor is annyi " kedvezményt " kapott, hogy 3 hónapig még megtarthatta a telefonszámot és ha töltött volna az egyenlegre valamennyi összeget akkor tovább élhetett volna az szám )
De azért eléggé szomorú dolog ez az egész... Van egy Telenoros előfizetésünk is ( MyTarifa M vagy mi a neve, 7490 Ft volt az alap havidíja ) ott 2 év után kapásból lecsökkentették a havidíjat 5290 Ft-ra és az embernek nem is kellett azzal odamennie, hogy " hé felmondanám a szerződést "Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
Menj be és érdeklődd meg... De várd meg míg a számlát látod a rendszerben, mivel ha csak még csak az összeget látod akkor elvileg az ügyintéző se látja a részletesebb számládat...
Nekem is a múlt hónapban jött össze egy " plusz " ráfizetés, mert a rendszer volt kedves és átrakott a Go+ F ( vagy melyik csomagból ) a Go+ Sim csomagba és az egyik napra olyan tört részt állított össze, hogy se perc alatt túl forgalmaztam és túl beszéltem azt a napi limitet... Bementem reklamálni miatta, de jóváírásként megkaptam erre a hónapra azt a plusz ráfizetést...
Egy szó, mint száz... vagy bemész egy üzletbe és érdeklődsz vagy felhívód a számlázási csoportot ( az ő pontos számukat most így nem tudom... ), mert ebben úgy is ők tudnak érdemleges választ adni illetve intézkedni is...
-
musicryder
tag
válasz Hoorus #41194 üzenetére
nekem már lejárt... ezt a hónapot eltöltőm még ebben a csomagban ( 13án van a fordulónapom ) és majd fordulónap előtt pár nappal lehet átváltok rá... de erre még alszom párat...
Az tuti, hogy új előfizut sehol sem fogok aláírni ( bár ha alá is írnék valahol akkor a Telenor Blue csomagjai közül valamelyik lenne a befutó ), mert elég nagy esély van rá, hogy jövő év elején elhúzok az országból egy szebb megélhetés reményében... ( illetve szolgáltatások reményében... : D )
-
musicryder
tag
A Go tényleg ezzel hallott... a Go+ még azért tartható annak aki Vodafone irányba sokat beszél...
Személy szerint én is pár ismerősöm miatt vagyok ebben a csomagban, mert általában havi 6-7 óra beszélgetésem van Voda irányba, de a 150 percemből mindig marad legalább 50...Az igazat megvallva én is elgondolkoztam már azon, hogy visszamegyek feltöltősre és akkor max havi 5e Ft-ba megállna a számlám... 1500ba raknék rá 1 Gb netet a maradék meg telefonálásra elég lenne... Azt a 6-7 órát pedig megoldanám Viberrel, Messengerrel vagy bármi mással... Úgy is mióta a csapat jobban belemerült a munkába elég ritkán beszélünk így folyamatosan csökken az a beszélgetési idő...
-
musicryder
tag
válasz makoss #40946 üzenetére
A fentebb leírtakra szerintem bőven elég az 1 Gb... Én is ennyire használom ( plusz Viber, bár itt csak üzenetváltásokra használom, Twittert úgy szintén ), de így is szokott maradni hó végére 250-300 Mb...
Bár az még kérdés, hogy ki mennyit lóg fent FB-onXperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
Ez jó... feltöltőkártyásoknak TUTI a helyzetük...
Engem az értékesítési csoport meg már 3x keresett ugyan azzal a GO+ EU ( jelenleg egy határozatlan idejű GO+ csomagom van ) ajánlattal amit harmadszorra utasítottam vissza... ez így nem TUTI x DXperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
válasz peter889 #40630 üzenetére
Hali,
ha egyáltalán nem feltétel az internet használat akkor talán még a Telenornál is nézz körül...
[link]
2000 Ft-ért adnak 100 percet és ha azt elhasználód akkor 40 Ft-os a percdíjad... Lehet, hogy az a 40 több, mint a Blue-é, de előtte azért van 100 percnyi 20 Ft-os perced is... ( bár ugye ez az ajánlat akkor jó számodra, ha havonta azért legalább 2000 Ft-ot eltelefonálsz... )Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
válasz nico9519 #40565 üzenetére
Szerintem olyan hatalmas ismerete senkinek sincs még vele...
De mivel a régi Young csomagot hivatott kiváltani ( akkor még 26 év alattiként ment és net duplázás volt illetve zárt csoporton belüli ingyen pofázás ), így ebből következtetem, hogy nem lesz gond vele és 2 évig tuti jár... 2 év után lehet ennek is felszámolnak egy fasza kis havidíjat majd számodra, mint nálam a Youngért a havi 500 Ft-ot, de nekem a fél gb net annyit megér ( az ingyen pofázásra meg teszek magasról, mert az előfizus csomagom alapból lehetővé teszi számomra az ingyen beszélgetést a vodás számokkal )Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
válasz DrBubo77 #40533 üzenetére
Na ez jó kérdés, ez engem is érdekel, mert jövő hó elején én is hagyom itt őket, de előtte még az e havi számlám miatt kicsit viaskodok velük, mert valamiért érdekes mód kaptam plusz költséget és a számlám alapján teljesen jogtalanul...
Amúgy majd lehet kapod a csekket a számláról, hogy azért még plusz 500 Ft-ot bevasaljanak rajtad a csekkért is... ( csak tudnám, hogy egy nyomtatás és pár papír, hogy a francba jön ki nekik 500 Ft-ra x D )
-
musicryder
tag
-
musicryder
tag
Mert ha más leírja a negatívabb tapasztalatait az nem " üzletrontás "?
Itt csupán annyit említettem meg, hogy más szolgáltatónál a régi ügyfelek valamivel kiemeltebb szerepet kapnak az új ügyfelektől... ( és mivel fentebb viszonylag adatokkal próbáltak érvelni, így adatokkal érveltem vissza )Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
-
musicryder
tag
válasz Daffni2 #40442 üzenetére
nagy számolgatás nem kell...
Családban apám telenoros...tavaly októberben járt le neki a mytarifa M csomagja ami 7490 ft volt... Mivel lejárt a csomag bement és érdeklődőt, majd lett telefon vásárolva és csomag módosítása...
Az érdekesség a dologban, hogy a 7490 Ft-os csomagárát levitték 5290 Ft-ra, de a csomag tartalma nem változott... ( telenoroskkal korlátlan beszélgetés / 180 perc egyéb irány / 500 Mb net )
És akkor a készülékárakat már nem is nézem, mert ott jelenleg el is vérzett a szolgáltató... Egyáltalán nem veszi figyelembe azt, hogy az ember mekkora csomagot köt ( maximum az induló árat csökkenti, meg minimálisan a végső árat ), míg a konkurensek itt is jobban helytállnakAmit te mondtál arra meg nem vagyok már jogosult, mivel a 25. életévemet már betöltöttem itt pedig ugye 25 év alattiakról van szó...
-
musicryder
tag
válasz DeFranco #40425 üzenetére
Nekem is e hónapban jár le vagyis válik határozatlanra az előfizum, de nem igen erőlködnek... ( jelenleg a régi Go+ Young csomagom van, az a 26 év alattiaknak cucc )
Mivel lassan telefont akarok venni 1 hete voltam bent az üzletben és érdeklődtem a lehetőségeimről...
Régi ügyfél ide-oda mintha nem is lennék az... Jöttek azzal a készülékkedvezménnyel meg, hogy a csomagom a Go+EU lenne és viszontlátás...Xperia™ X10 mini Pro, Xperia™ M2, LG G Flex 2, Xperia™ Z, Xperia™ Z5, Huawei P9, Xperia™ XZ Premium, Xperia™ 1, Iphone 12 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest