Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz Sanyi_666 #49 üzenetére
Nőknek való? És ugyan miért? Én nem vagyok nő, mégis a Vodát tartom a legjobbnak a három közül. Majdnem 4 éve használok piros előfizetést, és semmi gondom nincs, nem is volt.
Egyéb téma:
Lehet, hogy egy kicsit le vagyok maradva, de el tudná valaki magyarázni jó szájbarágósan, hogy milyen opciók kellenek ahhoz, hogy az ember 3G-vel vagy HSDPA-val netezhessen a mobiltelefonján (nem számítógépen), illetve hogy ezek mennyibe kerülnek? Előre is köszönöm.Szerk.: Upsz, régi üzenetre válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
CameraMan
csendes tag
válasz Sanyi_666 #49 üzenetére
Én is évek óta használom a vodafone-os telómat, gond nélkül, GPRS-t is, a megjelenésétől fogva. Egyszer sem volt gondom vele, semmilyen (persze a kezdeti technikai nehézségeken túl). Nekem is T610 van, a számlálóját szépen lenullázom minden számlaforduláskor, és nem Connect Me-vel csatlakozom, mert az egy rakat @@r. Gépes számlálót hiába is használsz, mert ugyebár a vodás rendszer tömörít, és ahogy tapasztaltam, ez meghülyíti a számlálókat (bár a DUmeter fenn van). Az is érthető, hogy csak a neveden lévő készülékkel/számmal kapcsolatban fogadnak el reklamációt, bár a meghatalmazást nem elfogadni hülyeség. Ja, és nem vagyok nő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest