Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
MadMancs #70048 üzenetére
Rendben, akkor kifizetem a kötbért, ezzel annyira nem is vitatkoztam volna.
Ami viszont benne van az ÁFSZ-ben, hogy ugyanolyan módon, ahogyan meg lett kötve a szerződés, fel is lehetne mondani.
Igazából ezek nekem már az utolsó cseppek voltak a pohárban!
Volt 30 napos megújuló net lehetőség a telefon előfizetésemhez, amit használtam, 3,5 GB adattal.
Majd egyszer csak eltűnt az új my vodafone alkalmazással és csak a social pass, meg a két napig 10000000000GB-os értelmezhetetlen csomagok maradtak meg irreálisan magas árakon!
Ügyfélszolgálatot hívtam, azt mondták, hogy soha nem is volt ilyen lehetőség a csomaghoz!
Mondtam, hogy biztos úgy van, ahogy mondják, én nem tudom, mit használtam eddig!? Csak nem értem, hogy akkor milyen netet számláztak!?
Mi ebben a ráció, hogy nekik miért jó, hogy nem tudok havonta megújuló netet venni a telefon előfizetésemhez?
Kell 1 év hűségidő, külön kártya, ami problémás, mert már van két kártya, harmadiknak nincs hely!
Oda jutottunk ezzel a buzetálással, hogy le fogom mondani a végén a két hang alapú előfizetést is 18 év után!
Kinek jó ez!?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest