Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Elmehet a voda a jó büdös k anyjába Kértek 20k!! előleget-amit 3 hónap múlva írnak jóvá a z egyenelegemen???És addig 3 hónapig pengethetek??Én 20k-t kb 6 hónap alatt beszélek le!Erről azért nem volt szó.....ahhoz képest, hogy 2 év a hűségszerződés.....
[Szerkesztve]19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
AAAKEEE
tag
válasz Viktor0610 #298 üzenetére
Na majd nyitunk Shev7-el egy műholdas topikot. Köszi az ötletet
-
MODERÁTOR
Legyetek szívesek, ne a Vodafone-topikban megbeszélni az itt offnak számító, műholdas telefonálást.
Inkább nyissatok neki topikot.
Köszönöm.Xiaomi 13T
-
shev7
veterán
tudod, amig valami irasos anyagot nem kapok rola, addig nem nagyon hiszem. Pl az osszekapcsolasi dijakat is benyeli a szolgaltato? Esetleg halozaton belul elkepzelheto az ingyenes beszelgetes, de azzal meg tul sokra nem megyek.
Iridium rendszerrol
Egyszeri aktiválási díj: 60 USD
Havi előfizetési díj: 30 USD
Percdíj vonalas telefon hívása: 1,5 USD / perc
Másik IRIDIUM telefon hívása: 1 USD / perc
Másik műholdas rendszer hívása: 12 USD / perc
hat ez nem olcso....
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
PEPE85
senior tag
Van újra térerő, hajrá Vodafone, hajrá Magyarország! Most jöjjön a térerőpróbás kocsi!
Mellesleg megjegyzem, hogy ma délután amikor még szép idő volt kint voltam a gyümölcsösben, térerő volt, de nem tudtam fellépni NET-re szóval lenne még mit javítani. Nem 3G-zni akarok, de a GPRS azért legyen már alap.
[Szerkesztve]Watch 4k movies with Netflix :)
-
AAAKEEE
tag
-
Lest4t
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan oldlalt , ahol egy jó kis cikk van a mobilszolgáltatók közötti versenyről és annak történetéről ?
-
shev7
veterán
válasz Neurotoxin #285 üzenetére
ha jol tudom valthatsz. En legalabbis valthattam
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
ket dolog:
a 40k-t be kell ''nyelni'' nalluk. Inkabb ez mint a pannonnal, ''regi elofizeto vagy, orulj, hogy telefonalhatsz, nem jar kedvezmeny, kussolj'' Legalabb a vodanal a ''regi'' elofizetoknek ''kedveskednek'' neha valamivel.
A 15k-t meg mondjak szerzodeskoteskor. Legalabbis nekem eddig minden elofizetesemnel szoltak.''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Neurotoxin
őstag
Még mindig a Select+SMS 30 opció és a vodafone 90 között vacillálok. Kb mind2vel ugyan ott vagyok(500huf különbözet a select javára) de a 90ben 90 percet beszélhetek le. Vodafonos ismerősöm meg nem sok van, így elnézve a telefon könyvemet....
Olyat lehet csinálni ,hogy mondjuk selectre kötök egy előfizetést, aztán 2 hónap után meggondolom magam és váltok 90re?ilyet lehet?Amúgy a 2 év a választott előfizetésre szól, vagy csak arra, hogy 2 évig maradok vmilyen csomagra előfizető a vodafonnál?19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Terminus_
aktív tag
Ma felhívtak a vodafone-tól, hogy szeretnék megköszönni, hogy ilyen régóta előfizetőjük vagyok és szeretnének nekem ajándékba adni 3 hónap korlátlan wap használatot + 3 hónapra havi 10 ingyen sms-t. Faggattam a kislányt, hogy ez nem csak valami beetetős dolog e, de azt mondta, hogy nincsen ebbe semmi csavar ezt úgy kell értenem ahogy mondja. Csupán bele kellett egyeznem, hogy mehet a party. Másnak is volt már ilyen?
-
-
Daniken
csendes tag
még annyit, hogy amikor átmentem magánba, kértek 40k-t előlegnek.kipengettem, mint a katonatiszt, 3 hétmúlva jött egy sms, hogy túlléptem a 15k-t és fizessek be 15k-t előleg számlaként.különben kikapcsolnak.
Felhívtam őket, hogy vajon a Vodafone most bank, vagy mobilszolgáltató, mert akkor fizethetnének kamatot is a 40k-ra...
OK, elnézést, tényleg jogos, intézkednek.Kikapcsoltak másnapra.aztán mail írás, stb.és késő estére vissza.
no comment.
de talán ez lehetne bármelyik cég, azt csinálnak veled amit akarnak.
Ha nekiállsz hepciáskodni, akkor ezer év a procedúra és nem ér meg az egész annyit, hogy ezen felhergeljem magam. -
Daniken
csendes tag
én a Vodát utálom.lassan 5 éve vagyok náluk.3 év céges és két év magán.
direkt nem kötök velük hűséget.
több olyan számlám is volt, aminél esélytelen bármikor, bárkivel, bárhogyan visszaellenőrizni a 40-50 ezres telefonszámlát.Hiába adatmérés, a telefonodon vajon loggolják hogy mikor nullázod?ha loggolnák, akkor sem jutsz el odáig hogy megnézzék.
A ''kérem, vizsgálják ki'' meg csak formális, azt mondanak, amit akarnak.
Át akartam vinni a számot a T-mobilehoz, 2 héten át semmit sem csináltak.Mert előbb vegyek egy előfizetést, aztán arra átveszik az én számomat, majd átírják cégre.Na azóta nem érdekel a számhordozás sem.Ha őket nem érdekli évi 250-300k-s forgalom, lelkük rajta.
Tűrök és igyekszem a másik cégeset használni full time.
A Vodás menüről csak annyit, hogy rühelletes dolognak tartom, tönkrevágják a telefont, ráadásul hiába tud mp3-at a K700-asom, nem lehetett semmit sem menühöz kapcsolni csengőhangként, vagy jelzésként. úgyhogy marad szimplán a telefonálás, ennyi.
Tudom, van vmi buherátor szoftver, amivel így, meg így micsinálok és akkor a telefon mégis, de aztán próbáltam és mégsem.úgyhogy marad a puszta funkciók sora, amit még nem sikerült kiiktatni. -
Jozsika
csendes tag
válasz Neurotoxin #277 üzenetére
Simán csak két évet kell aláirni mint másik elöfizunál, semmi egyebet. Fent van a bonusz, meg én a 30% havidijkedvezményes csomagokat is megfontolnám a helyedben!
-
Jozsika
csendes tag
Neurotoxin! Ha jó vodás elöfizut akarsz látogasd meg ezt a linket! Nem bánod meg!
http://prog.vodafone.hu/selfapply/offers.asp -
shev7
veterán
válasz Neurotoxin #274 üzenetére
amikor pannonrol hoztam at, nekem azt mondtak, hogyha a kartyaval minden ok (nincs tartozas) akkor mar csak a szemelyes adatoknak kell stimmelni. Ha pl a szerzodes megkotese ota koltoztel, es nem az uj lakcimed van a T-nel bejelentve, akkor meghiusul a szamhordozas. Jobb ha az adataidat egyezteted a T-nel elotte.
A masik meg nem vicc. Ilyen csomagom van most:
* 2 400 forint teljes egészében lebeszélhető havidíj előfizetésenként!
* 0 Ft-os percdíj a Zárt Felhasználói Csoport tagjaival, előfizetésenként bruttó havi 360 Ft opciós díjért!
* Másodperc alapú számlázás.
* SMS-küldés bármely hálózatba: 21,60 Ft (havonta az első 20 belföldi SMS a havidíjért díjmentesen küldhető)
Percdíjak a lebeszélhető havidíj összegéig:
csúcsidőben:...............Csúcsidőn kívül
Hálózaton belül 30 Ft.....15 Ft
Hálózaton kívül 45 Ft......30 Ft
Percdíjak a lebeszélhető havidíj összegén felül
csúcsidőben:...............Csúcsidőn kívül
Hálózaton belül 21,6 Ft.....10,8 Ft
Hálózaton kívül 32,4 Ft......21,6 Ft
Csúcsidő: hétköznap 08-20 óráig.
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Neurotoxin
őstag
Ez most vmi vicc?Mert nagyon nem értem
Hétvégén beújítok egy Select előfizetést+egy új telefont is(moto L7). A dominos számomat viszem át.kérdés:
Milyen''elbírálásban''részesülök?Elvileg kártyásnál minden ok, úgyis előre fizette a szolgáltatást...Ha a domino szerződésemet viszem az elég, vagy bekell még mutatnom valami spezial dokumentumot? Egyszer a sim meghibásodása miatt(nem találta a telefon a hálót, de más kártyával igen)kártyát kellett cseréltetnem,de a cseréről papírt nem kaptam-slusz poén ,hogy már a T-mobile névre váltás után, westeles kártyámat cserélték. Szóval a szerződésen még a ''régi''(meghibásodott) kártya sorozat száma van, viszont a számom maradt(az újon). Ez jelenthet vmi akadályt?
[Szerkesztve]19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
c.andrew
tag
Nekem is mostanában jár le a szerződésem, és én is beneveznék egy multimédiás konstrukcióra. Kicsit tényleg furcsa ha nem vonatkozik az akció a régi előfizetőkre. Sajnos még azt sem mondhatom, hogy akkor szevasz voda, mert Selecthez és Triplához hasonló csomagot nem hiszem, hogy találok máshol.
Amúgy vodás számot nem lehet a vodához hordozni. A számhordozás lényege, hogy egy másik szolgáltatótól hozod át a számod. Vodás számmal max vitamaxról előfizura, vagy vissza válthatsz.Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT
-
shev7
veterán
azt irjak ugye, hogy csak uj elofizetessel veheted meg. Viszont az tuti, hogy egy vodas elofizetesre barmikor athordozhatsz egy szamot. Mar csak az a kerdes, hogy vodas szamot at lehet-e hordozni. Bar ezek utan lehet, hogy azt sem engedik
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
shev7
veterán
válasz Neurotoxin #266 üzenetére
jatszal vodafon jatekokon es felajanljak a bonusz csomagot
-
MODERÁTOR
-
Neurotoxin
őstag
válasz Viktor0610 #265 üzenetére
Köszi!a select a +380 az SMS 30 opció ára?Hát így valóbóan jobban kijövök.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
MODERÁTOR
válasz Neurotoxin #264 üzenetére
A Selecttel jobban jársz.
A számítás alapját 20 perc hálózaton belüli, 20 perc hálózaton kívüli beszélgetés és 40 db SMS adta.
Havidíj (+ beszélgetés) + SMS = össz költség
Select: 1000 + 1248 + 380 + 560 = 3188
Vodafone 90: 2880 + 1248 = 4128Xiaomi 13T
-
Neurotoxin
őstag
Szerintetek milyen előfizetést kössek az alábbi 2 közül, ha kb fele/fele arányban beszélek és küldök smst(kb 40db/hó)?:
Vodafone Select(nem lebeszélhető 1000huf havidíj) 18/28 Ft/perc
Vodafone 90(2880huf lebeszélhető havidíj=90 perc) egységesen 32 Ft/perc
Esetleg melyiket nagyon ne, avagy ki melyikkel szívott(ha szívott)
A választ előre is kösz!19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
süti5
őstag
válasz Viktor0610 #262 üzenetére
Átmennék én másik szolgáltatóhoz, de ilyen alacsony percdíj meg a kijövő új telók...sehol sincsenek
-
MODERÁTOR
Megkérdeztem én is a 1270-et, addig nem békénhagyva az ügyintézőt, amíg fel nem világosít (utána nem néz) pontosan.
Elszomorító a konklúzió. Csak új előfizetéssel vásárolható meg kedvezményes áron (Vodafone 200 Multimédia és Vodafone Tripla Multimédia csomagár) a készülék.
Belegondolva, így van ez rendjén a szolgáltató oldaláról, hisz' az ilyen akcióknak az a lényege, h. új előfizetőket toborozzon...Xiaomi 13T
-
süti5
őstag
válasz Viktor0610 #260 üzenetére
De az hol éri meg a vodának, hogy ha hosszabbítani szeretnék, olcsóbb készülékkel, régi számmal, azt nem lehet, viszont ha lemondom a számom és új számra kötök új szerződést, akkor megy a kedvezmény??? Több adminisztráció..... a kiscsaj múltkor azt mondta, írjak egy kérelmet a vezetőknek, vagy ő továbbítja az igényemet...
-
MODERÁTOR
-
süti5
őstag
válasz Viktor0610 #258 üzenetére
Megint felhívtam ügyfsz-ot....... azt mondják, tarifacsomagváltással, két év aláírással nem megy a kedvezményes telóár, csak a listaár szerinti készülékeket választhatod...
Tegnap pedig mammut-ot felhívtam ott meg azt mondták megy a dolog.. -
MODERÁTOR
-
Jozsika
csendes tag
Nem is tudom... Egy kicsikét nem tul kifutott teló már az 5140?
-
AS
félisten
Hamarosan uj Vodás készülékek lesznek kaphatoak:
Nokia 6131
Samsung X680
Nokia 5140
Samsung P300Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
süti5
őstag
Jah igen, ha valaki tud előfizus árakat a megjelenő készülékekhez, az ne kíméljen
7 vagy 8 jön még ki nemsokára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest