Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz forceberg #4457 üzenetére

Igen, kép alapján hátizsákos magashegyi bakancsot soha többé nem merek venni már :D . Van amelyik olyan merev, hogy 5 méter után leátkozom a lábamról, van, amelyik egyáltalán nem merev (pl. Salewa Mountain Trainer Lite Mid) és akkor még ott vannak azok a bakancsok is, amik full merevek, de a talpuk íves és úgy vannak kitalálva, hogy baromira kényelmesen lehet bennük rövit távokat is túrázni, akár 20 kilós hátizsák nélkül. Ilyeneket jellemzően Meindl, Lowa fronton láttam.

Sinu: gyógyulást! Közben kipróbáltam egy röpke 12 kilóméteres havas kutyás túrácskán a Dachsteint, nem ártott volna előtte betörni, de nem volt gond. Valamiért a skandinávoknál, finneknél szokás ilyen bakancsokat tervezni, ez is olyan, mint az Icebug, hóban, sárban nagyon tapad, technikás köves terepen nem annyira jó, inkább bakancsá gyúrt terepfutó cipők ezek, mint klasszikus bakancsok. -16 fok ellenére is elég meleg volt, -5 fok körül már túl melegnek is éreztem, igaz ez nem csak a cipő érdeme, hanem a merinói gyapjú zoknié is. Beázni nem ázott be, a goretex egy ideig teszi a dolgát. A séta:

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák