Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
"Én úgy értelmezem, hogy ha készüléket részletre vetted(ami szintén 2éves, mint maga a hűség), akkor a fenmaradó részleteket kell kicsengetni."
Ez nem feltétlenül van így. Én például a jelenlegi telefonomat 2 év hűséggel vettem, de 10 havi részletre (12 hónapos is szokott lenni). Tehát a telefon részleteit már tavaly szeptemberben kifizettem, de a hűség csak most decemberben jár le.[ Szerkesztve ]
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Ha a Tesco mobilnál vásárlok egy készüléket,akkor T-mobilos sim kártyát bele tudok tenni?
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
válasz tomy86 #32393 üzenetére
Igaz, ugyanakkor a 1430 által is idezett gumi szabályt (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) Én úgy értelmezem, hogy ha készüléket részletre vetted(ami szintén 2éves, mint maga a hűség), akkor a fenmaradó részleteket kell kicsengetni. Semmi más "akció" nincs.
A készülék ára pedig a bevállalt csomgtól függ.
"Az előfizetésre vállalt hűségnyilatkozat esetén az akciós kedvezményért cserébe vállalja, hogy meghatározott ideig (1 vagy 2 év) előfizetését nem szünteti meg, azt nem szünetelteti, illetve ezen időszakban nem lesz tartozása, ami alapján a szolgáltató az előfizetés felfüggesztésére kényszerül. "A SL-ról szó sem esik.
Persze az idézett mondat értelmezés kérdése, a tévedés jogát fentartom.
Sose értettem, hogy miért készüléket vesznek előfizetésel, és nem olyan előfizetést amire szüksége van, (eseteleg) hozzá egy telefonnal.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
1430
senior tag
Jól értem, hogy arra vársz "bizonyítékot", hogy SL feloldáshoz ki kell e fizetni a készülékkötbért?
ÁSZF 5.2.
"Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.)
15000 Ft/alkalom/készülék"''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
St3ven
addikt
Arra érdemes figyelni az ilyen netbankos feltöltésnél, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ingyen van, ellenben például egy My T-Mobile-os bankkártyás (vagy ami még jobb: utólagos telefonszámlás) feltöltéssel.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Akve
tag
Sziasztok!
mennyiért függetlenítenek dominós, samsung galaxy s3 lte-t? nem találtam róla semmit
Élek és élni hagyok.
-
MODERÁTOR
válasz pepe091 #32380 üzenetére
Igen és szerintem nem az időarányosat, hanem az egészet. Mikor mentem külföldre, előtte bár másért voltam bent, megkérdeztem, hogy nem lehet-e függetleníteni a telefont (hűség van csak rá, részlet nincs). Nem sok van már hátra, 3 hónap a 2 évből, azt mondták hogy de lehet, csak akkor a teljes, több mint 100 e ft-ot kötbért ki kell fizetni. Direkt megkérdeztem, azt mondták hogy ha csak 2 nappal előtte akarom függetleníteni akkor is ennyi, nem időarányos.
-
lupus1337
csendes tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
- Domino csomagban lehet venni részletre telefont?
- Mik a feltételei? Elég, ha betöltöttem a 18-at, vagy kell valami jövedelem igazolás?Köszi előre is!
-
-
válasz sarkanyolo2 #32373 üzenetére
Ez most komoly, hogy egy nepper oldalról idézel?
Azért olvasd el ezt is:Milyen esetekben vállalják egy készülék hálózati függetlenítését?
+Az alap, hogy a készülék ára ki van fizetve. Nem is értem hogyan jut vkinek az eszébe függetlenítetni, hogy nem is az övé(teljesen).
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz Soulfly842 #32361 üzenetére
club1:
Köszönöm, itt elsősorban az eladáson és átíráson gondolkodtam, a kötbér és egyebekkel tisztában vagyok, az nem is járható esetemben, akkor inkább fizetem valahogy.
Üdv, Balázs
-
sarkanyolo2
őstag
Hali én ezt találtam:
A T-mobile esetén a függetlenítés kérésekor célszerű, hogy ne legyen a készüléken élő hűségszerződés, mert ilyenkor a függetlenítés díja mellett a hűségidőből még hátralévő időre arányos díjakat is mind meg kell fizetnünk. Amennyiben ezek rendben vannak, úgy csak a függetlenítés egyszeri díját kell megfizetnünk. Domino csomagban vásárolt iPhone esetén 25.000Ft, míg havidíjas előfizetők számára 15.000Ft a hálózati korlátozás feloldásának a díja.
Vagyis tényleg rosszul írtam , de attól függetlenül a még ki nem fizetett havi részleteket ki kell fizetni.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
válasz sarkanyolo2 #32371 üzenetére
Nem a készülék SL-re válalt hűséget, hanem a tarifacsomagra. Azt nem szüntetni meg, csak az SL-t. Miért kéne ettől bármit visszafizetni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Apple-Care #32367 üzenetére
Hűségidő alatt is függetlenítik, 12k körüli pénzmagért cserébe.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Apple-Care #32367 üzenetére
Üdv,
szeretnék kiflit lopni a boltból, van esetleg egy közértes köztetek, aki elfordul egy kicsit a hentespult felé, amíg kirámolom a pékárut?
Előre is köszönöm.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
csendes tag
Üdv,
Egy 2011 novemberében vásárolt Apple iPhone 4S készüléket szeretnék függetleníteni, még most szeptemberben, sajnos nincsen lehetőségem a hűségidő lejártáig.
Egy T-s kolléga esetleg meg tudna keresni, aki el tudná végezni a függetlenítést nem odapillantva a hűségidő lejárati dátumára?Köszönöm előre is,
Marcell -
D@ve89
tag
válasz sarkanyolo2 #32364 üzenetére
Valamennyi igazság van benne: LTE-n nincs hagyományos hívásindítás és fogadás, helyette az történik, hogy ha hívnak téged, vagy te hívsz valakit, lemegy 3G-re a telefonod, majd ezután épül fel a hívás. (Az más kérdés, hogy az Iphone-ok néha elég érdekesen kezelik ezt a váltást, néha el tudják húzni, vagy nem megy végbe rendesen...)
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
Hali!
Egy iPhone 5 esetében illetve minden LTE képes készülék esetében ha felmegyek LTE hálózatra, akkor valóban nem lehet hívást fogadni, indítani, vagy félreinformálódtam?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
törölt tag
Lenne még egy kérdésem, más témával kapcsolatosan!
Megrendetük a Telekomtól a netet ill. a Tv-t. Namost a UPC direct-nél találtam jobb ajánlatot a Tv kapcsán. Viszont nemtudom, hogy most én a telekommal megkötött szerződést(ami még nincs a kezünkben csak igénybejelentőt kaptunk) áttudom-e variálni, hogy nekem csak a net kell (meg a telefon ami alapból hozzátartozik és kell a nethez, mert rézkábelen jön majd -.-').
A szerződés még nem lett aláírva, csak egy igénybejelentő, a szerződést azt mondták, akkor kapjuk meg amikor megjöttek bekötni.Visszamondhatom-e még én a Tv-t, ha jönnek bekötni, vagy már késő?! :/
Köszi előre is a választ! -
Soulfly842
addikt
válasz gooool #32358 üzenetére
Vagy átírjátok más nevére - ebben az esetben az új elő-, szlafizetővel együtt kell bemenni egy üzletbe - 6500 Ft-ért (ekkor az új előfizető átvállalja a kötbért is), vagy súlyos kötbért fizetel, ami nem biztos, h. megérné (főleg, ha nagy értékű eszközt (táblagép/laptop/hotspot stb) lett rá vásárolva.
A vonatkozó kötbér egyébként a szerződés kiegészítésben megtalálható.
-
club1
veterán
válasz gooool #32358 üzenetére
A hűségszerződésed tartalmazza a kötbér és a készülékkedvezmény mértékét. Ezt a kettőt kell befizetni, ha meg akarsz válni az előfizetéstől (szerintem ha a havidíjat nem tudod állni, ezeket még kevésbé fogod tudni kifizetni).
Ha nincs meg a szerződés -> 1430 vagy személyes üfsz megmondja mennyit írtál alá. -
gooool
őstag
Sziasztok!
Net&Roll M díjcsomagos mobilnetem van, a hűség 2015. márciusa körül jár le. Sajnos anyagilag most nem igen engedhetem meg magamnak, így megválnék tőle...
Lehetséges ez? Ha igen vannak valamilyen költségei?Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
törölt tag
Nem gondoltam h ingyen, épp azt kérdezem, hogy ha már egyszer megrendeltem a Net&Roll-t ami 1GB, hogy tudok újabb 1GB-ot rendelni?! Ez a kérdésem.
-
törölt tag
De hogyan?! Még 1000Ft-ért vagy hogy?!
-
törölt tag
Még annyi lenne a kérdésem, hogyha az 1GB elfogyik, hogyan tudom bővíteni? +1GB-ot már nemtudok kérni igaz?!
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap feltöltöttem a domino karim. T-mobile weboldalon akartam,azt hittem van 3000-es feltöltés. De csak 1500,meg 3500 stb van. Megcsináltam azt,hogy a saját bankom weboldalán töltöttem fel,ott lehetett olyat választani hogy 3000ft. A kérdésem az,hogy ugye 1500 ft feltöltésnél 180 nappal hosszabbodik a kártya elérhetősége,3500 ft-nál 366 nap. De ha úgy töltöttem fel ahogy írtam,olyankor mi van? Mert ugye a K&H bank nem írt semmit erről a feltöltésnél.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
SimS
senior tag
Üdv
Domino Web SIM-ről kérdeznék párat, nem tudom használja-e valaki.
Amit írnak az oldalukon, attól függetlenül a gyakorlatban is igaz az, hogy ha nem nyúlok az kártya adatforgalmához, akkor tényleg 0 HUF az adott 30 napos, vagy nagyobb időszakban?
Nemtetszésüket fejezik ki, ha pl. dual sim-es készülékben használom (nem tablet / stick) - vagy ezen tény felett el lehet siklani?
Hüppögnek, ha microSIM-re vágatom?Egyáltalán ajánlott a bármilyen egyéb szolgáltató mobilnet szolgáltatásával szemben? minőségileg, mert árban egész vállalható
SimS
[ Szerkesztve ]
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
punky10
addikt
A magentások uj honlapja kritikán aluli...Aki ezt csinálta és engedélyzte,az fogadja őszinte gratulációmat.
A "lista ujratöltés" üzenet már szinte dekorációs célként van jelen,annyiszor ugrik elő,a felugró ablakok összecsúsznak,a kereső használhatatlan.Ha sokára kijön a lista,és rámegyek egy telo részletes adatlapjára,akkor a visszagomb alapba teszi,kezdhetem ujra megadni a feltételeket...
Legalább 2 osztályt eset most a szemembe.
A burkolt áremelésekről ne is beszéljünk,pl a Hoppá vezetékes telefon előfizetésében lévő lebeszélhető perceket megfelezték,azonos áron a felét adja...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
Köszi a választ! My T-Mobilban letudom mondani igaz?!
-
MODERÁTOR
válasz #99546112 #32338 üzenetére
Minden további nélkül bármikor lemondhatod. Akár ma is. Részarányos számlázás lesz, tehát az 1000 Ft-ot elosztják 30-cal, és megszorozzák annyival ahány napig használtad. Annyit érdemes még megjegyezni, hogy 1 hónapban egyszer érdemes csak aktiválni, mert a 2. aktiválásnál már felszámítják az aktiválási díjt is, ami szintén 1000 Ft.
-
törölt tag
Hali!
Megrendeltem a Net&Roll 1GB-os netkiegészítő csomagot, mert lement a 200MB-os adatforgalmam. Namost arról nem tudtam tájékozódni, hogy ezt a későbbiekben lemondhatom, vagy ez már így marad? :S
Köszi előre is a választ!
-
1430
senior tag
-
Met
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek.
Még hogy direkt megkérdeztem hogy akkor ezt az 5 számot ingyen hívom? Köszönjük Emese"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Szóval havidíjjas, mert nekem azt nem írja
A tpontba meg direkt rákérdeztem hogy akkor ezt az 5 számot 0 forintért hívom? igen.Nem úgy havidíjjas, hanem hogy nekem kell 1066,8 Ft / hívószám.
Amúgy csak havidíjjas van benn meg egy vezetékes.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
club1
veterán
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Domino5-nél hogy lehet a Családbarát-ot beüzemelni?
Voltam bent tpontban,mondtam a csajnak hogy kellene nekem az a kedvezmény hogy lehet, akkor tett át 5-re, be is írta az 5 számot de mint kiderült nem ingyen hanem csak kedvezményesen hívom őket"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata a T-Mobile-nál köthető telefon biztosítással? Csak frissen vásárolt telefonra köthető, vagy akár most is megköthetem a 9 hónapos telefonomra? Nagyon "kötekednek" amikor cserélni kellene a telefont?
LG G3
-
g0dl
addikt
válasz Varszegig #32318 üzenetére
A korlátozásnak nyilvánvalóan semmi műszaki oka nincs, az kizárólag a drága percdíjak védelmét célozza.
Gondolom azért, mert érzékeltek csökkenést a voip terhére. Az egészre nem lenne szükség, ha az olcsó flottákat nem a túlárazott publikus csomagokból próbálnák fenntartani. -
Varszegig
veterán
Ok, köszi a tisztázást, akkor ha jól értem, ez az ügyfébarátabb megoldás. Tehát akkor járok jól, ha mondjuk később szeretnék LTE-t használni, akkor most mennék át valamelyik mozaikba, beaktiválom a +1GB LTE-t, és aztán élvezem. És ez esetben nem érint a VOIP tiltás. Ugye jól értem?
A másik, hogy az üzenetek is tiltva lesznek?[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Varszegig #32259 üzenetére
Igen, a példa helytálló. Azt kell lásd, hogy a november 1-ig aktivált díjcsomagokhoz és adatcsomagokhoz nem nyúlnak, utána viszont érvényesülni fog a tiltás, ahol kell. Tehát november 1-ig azt csinálsz, amit akarsz, nem lesz hatással a VoIP-ra.
Amelyik díjcsomagban engedélyezett lesz a VoIP, ott lesz egy "feloldó szolgáltatás", így ha később valaki egy ilyen díjcsomaghoz aktivál egy VoIP tiltott adatcsomagot (pl. N&R opciót), akkor is használható marad a VoIP.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem, ismerősnek van egy T-com-os Net&Roll S előfizetése.
Az a probléma, hogy 20-30 percenként folyamatosan megszakad a net…
Olvastam a régi hozzászólásokat és láttam hogy másoknak is volt hasonló baja vele, a héten bevisszük a USB ticket a ügyfélszolgálatra talán a laptopot is, de elég szánalmas a dolog, hogy 2013-ban 4000Ft-ért ezt a szolgáltatást adják jó drágán a jó szart, mert itt mindent meglehet tenni a hülye ügyféllel!
Jelerősség az megfelelő nem gyenge és leárnyékolva sincs lakótelepi lakás egy fal amin ablak is van…Van hasonló negatív tapasztalata valakinek a T-com mobil internettel...?
-
djculture
félisten
válasz polonic #32315 üzenetére
fogyasztókat közvetlenül érintő hátrány a csomagoptimalizálás, illetve a csomagszűrés intézménye, melyet többségében a hálózati forgalmi dugók kiküszöbölése kapcsán indokolnak az infrastruktúra-tulajdonosok ennek akarnak gátat szabni.. Magyarán semmilyen szolgáltatás használatát nem lehet tiltani egy europai hálózaton se ha megszavazzák. Néztem ezt az Eu-s mindig tv csatit ott is volt róla szó hogy a bizottság előtt van ez az ügy.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ne idegesítsétek magatokat az Eu a hírek szerint megfogja tiltani a voip tiltást minden eu-s szolgáltatónak.
Európai Bizottság digitális portfólióért felelős biztosa még juliusban nyilatkozta ezt hogy a tiltogatásoknak vége szabályozási javaslatokat fog benyújtani a Bizottsági tagoknak, melyek a jelenleginél jobban szem előtt tartják a fogyasztók jogait és a szabad hozzáférést minden internetalapú szolgáltatáshoz.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Az egy dolog, hogy nekem igazam van, de ha letiltják az üzenetküldést, de az ÁSZF-ben VOIP tiltás van, akkor az simán megér egy panaszt az NMHH-nál.
Melack: nem kéne ötleteket adni, mert még azt is letiltjákLesz majd nagy meglepi, ha a sok előfizetőnek elmegy a viber/skype, mert hogy mi itt puffogunk az nem sokat jelent, mi csak egy kisebbség vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Nincs más megoldás, venni kell egy végtelenített kábelt, amivel biztosítja magának az ember a vezetékes internetet.
-
Varszegig
veterán
válasz Bailey #32304 üzenetére
Még az is érdekes lesz, hogy ha valaki mondjuk Mozaik L-ben van (azon nem lesz VOIP tiltás) vesz hozzá egy NET&ROLL 1 GB LTE-t, akkor a számlalevél szerint azon meg lesz, szóval jól meghálálják neki, hogy a 12e Ft felett költ havonta még egy ezrest, és letiltják a VOIP-t
-
m0ski
aktív tag
Ha viszont az üzenetekre is érvényesítik, akkor lőttek a WhatsApp-nak és az iMessage-nek is?!
-
313313
addikt
És viber?
Varszegig: 3 napja már nincs hűség az előfizetésemen, de mostanában nem tervezek újra aláírni...
Szerk: Inkább a lefedettséget csinálnák meg, megyeszékhelyen lakok, kertvárosba nem tudnak utolérni, telefon egy helybe pihen, hívni nem tudnak, ellenben viber üzeneteket megkapom...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest