Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Még egy kis fagyi nyalás...
Nem tudom, hogy ki emlékszik arra, amikor mondtam múlthéten, hogy a futár barátnőmnek sérült telefont hozott és bementem egyből a T-Pontba ahol kicserélték. Ekkor mondtam, hogy egy full kezdő 50 éves nő "szenvedett" a dolgokkal és a srácok segítettek neki.
Na most, hogy lett anyósnak is T-s száma, felhívtam barátnőm telefonjáról a 1430-at, hogy beállíttatom a számát, hogy ingyen beszéljenek. (Like díjcsomag)
Erre azt mondja a nő, hogy már meg van adva 3 szám
Mondom az lehetetlen. Elkezdi sorolni a számokat. Hát basszus, kiderült, hogy az én számomhoz való 3 ingyenes számot beírta véletlenül barátnőm telefonjába is, és elfelejtette törölni.
Na BUMM, most akkor várni kell 1 hónapot, hogy új számokat adhassak meg? Faszaaa -
Hmura
tag
Olvastam reklámban, hogy 3.990 Ft-ért van feltöltös
internet 1 GB adatforgalommal.
A T-mobile.hu-n nem sikerült megtalálnom.A kérdés:
1.
hány napig érvényes az 1 GB adat.
2.
ha kifut az 1 GB, akkor mennyibe kerül a rátöltés, és
meddig érvényes? -
Mec
aktív tag
Üdv. Etalon M 1mp díjcsomagban vagyunk, rendeltem mellé egy 500MB-os netet. Ennél a csomagnál van olyan mint pl a Telenornál, hogy Facebook, Google navigáció és böngészés nem generál fizetős adatforgalmat?
Van egy olyan oldal vagy alkalmazás, amivel láthatom az aktuális internet-egyenlegemet (mennyi van hátra az 500 megából).Köszi!
mecsystem.uw.hu
-
FіkuszKukіsz
őstag
Na tegnap megjött a laptomom. (aranykártyára, részletre vettem 2 év hűséggel). A kérdésem a következő lenne: 3 hónapot kell várnom, hogy ha telefont szeretnék venni egy másik előfizetés meghosszabbításával vagy erre nem vonatkozik a 3 hónapos tiltás?
Romanes eunt domus
-
addikt
-
Something_
őstag
Lenne egy kérdés:
3 napig indoklás nélkül fel lehet mondani a ma megkötött 2 éves előfizetést?
Tudna valaki egy T-s linket adni erről? Nem találom sehol. -
Something_
őstag
-
Something_
őstag
válasz dedike #11687 üzenetére
Az a baj, hogy ettől már nem lesz telefon Megcsinálhatják ezt pár emberrel, mert nem talpraesett, velem próbálta volna ezt megcsinálni... kicsit kiosztottam volna..
Az a baj az egészben, hogy szinte az egész family (4 előfizetés, 3 kártyás) átjött most 2 hét alatt a T-Mobile-hoz, mert elegünk volt a Telenorból, erre most anyósnak jól indul a T-s karrierje..
-
addikt
válasz Something_ #11686 üzenetére
Részletesen leírva, e-mail az ugyfelszolgalat@t-mobile.hu címre. Azt izzadjon a kedves értékesítő....
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Something_
őstag
Hmm, most hívott anyós. Ma volt megkötni a T-Mobile-nál 2 éves hűséget, ő is átjött a Telenor-tól, szóval full új előfizető. Bement Vácon egy T-s üzletbe, szeretett volna vásárolni a 2 éves hűség mellé egy telefont, ugye kedvezményesen. Bunkó, flegma sítlusban nyomta a csaj a szöveget, de nem is ez a lényeg. A telefon nem volt a boltban, ez tök érthető. Megkérdezte az anyós, hogy mikor várható? Erre a csaj azt mondja, hogy fogalma sincs, nem tudja.. Ilyen létezik? Ha bemegy valaki egy üzletbe, hogy telefont szeretne és nincs, akkor az a bolt nem adhat le rendelést egy másik boltba, hogy ugyan már hozzanak át másnapra egy ilyen telefont, mert a kedves ügyfél ilyet szeretne?
Ez számomra érthetetlen.. Ilyen van??Az lett a vége, hogy megkötötte a két éves előfizetést és eljött, mert megunta, hogy paraszt módon beszélnek vele..
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Most láttam T-nél, hogy régi készülék egyes telefonoknál -10000Ft. Kérdésem annyi lenne, hogy erre készülékváltásnál nincs lehetőség? Bejelentkezve nem látok erre lehetőséget. Vagy akkor régi előfizetőként büntibe vagyok?
-
Morris
veterán
-
Morris
veterán
Sziasztok!
Ha részletre vettem egy telót pár napja a t-nél, és úgy pár nap használat után nem jön be, akkor cserélhetek egy másikra náluk, vagy ezt a kört bebuktam? -
rizso
addikt
válasz norbesz74 #11676 üzenetére
Hát igen. Még az a jó, hogy elég jó áron vettem, és hogyha most el kell adni letiltottként, akkor kb. 10000Ft-ot bukok. De még várok 1-2 napot, hátha aktiválják. Ha pénteken fizette be, akkor lehet, hogy majd a napokban újra használható lesz - már ha valóban befizette. De ezt az ügyfélszolgálatos megmondhatja nekem, igaz?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy vettem egy telefont, amit letiltott a T. Állítólag múlt héten befizette az eladó a tartozását, de jelen pillanatban is használhatatlan, nem tud csatlakozni a hálózatra. Mennyi a visszakapcsolásnak az átfutásai ideje? Csak mert kicsit nehezen hiszem el, hogy befizette...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Something_
őstag
Én be tudok lépni a My T-Mobile-ba, és lenne is egy kérdésem.
Ott van egy ilyen opció, hogy:
Hívószám lezárt egyenlege
Ez ugye 56 Ft, ha ezt kérem, akkor kimutatja a mostani, lezárt egyenleget? Mármint, hogy mennyinél járok a hónapban. Mert Like díjcsomagban vagyok, ugye 100 perc T irányba, plusz van 100 ingyen sms és 50 mms-em(netes rendelés) és 3 számot ingyen hívok, ezért a havi forgalomnál 3300 ft van, amiből lejönnek ezek a kedvezmények.
Szóval ha lekérem a lezárt egyenleget, akkor ez a valós, mai egyenleget megmutatja?Ez a magyarázat van itt:
Szolgáltatásunk segítségével könnyen és gyorsan megtekintheti a hívószámhoz tartozó, utolsó lezárt számlaösszeget. A kapott információ tartalmazza az általános forgalmi adót, valamint az esetleges jóváírásokat és levonásokat, továbbá a mobil vásárlás tételeit, így megegyezik a számlán szereplő összeggel. A lekérdezés a mindenkor érvényes Díjszabás szerint díjazottUtolsó lezárt számlaösszeget. Ez az előző havi lezárt számlát jeleníti meg, vagy a naponta lévő egyenleg zárást?
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
Van előfizetésem nem az én nevemen, november 26.-án lejár. Azt kérdezném, hogy lejárat előtt lehet-e készüléket váltani, meg nem baj, hogy nem az én nevemen van az előfizetés? Hogy lehet ezt megtenni? Csak simán végigmegyek a pontokon a honlapon és kész? Nem kell hozzá semmiféle adat?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
zsoleer
senior tag
Ti betudtok lépni az internetes ügyfélszolgálatra??
-
exguard
csendes tag
válasz Something_ #11667 üzenetére
Szia,
a számlám annyi.
Vettünk egy készüléket kb 1 év és 10 hónapja, részletre. A készülék részletei már lejártak. Elvileg mivel aranykártyás a szám, a 2 év letelte előtt lehet "büntetlenül" váltani díjcsomagot.A baj az, hogy 46.000 lett a számla, és nem tudom jelenleg kifizetni. De emellett persze váltanék is csomagot, mert ez így nem igazán éri már meg. :S
46.000 Ft-os számlára kérnék tehát haladékot, és minél kevesebből szeretném elintézni a váltást is.
Köszi a segítséget előre is!
-
exguard
csendes tag
válasz Nietzsche_ #11509 üzenetére
Sziasztok,
várhatóan szombaton megyek ügyet intézni, és szeretnék felkészülni, valamint pontos forgatókönyvet vinni magammal az ügyfélszolgálatra.
Tehát:Mivel aranykártya szinttel rendelkezel fél évvel a hűségidő lejárata előtt már készüléket is cserélhetsz
Tehát nem lesz probléma, ha az eredetileg 2012 februárjában lejáró hűségidő ellenére váltunk előfizetést? Nem kell újabb hűségidőt kezdeni?
Előzmények:
http://kepfeltoltes.hu/view/111108/tmobile-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/111108/tmobile-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMi lesz ennek a menete? 46.000 HUF-ot ebben a pillanatban nem tudok kifizetni, és 18-án jár le a határidő.
Lehet kérnem az előfizetés váltást és a részletfizetést is? Hogy lehetne ezt úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebbet kelljen helyben kifizetnem, és minél többre kérjek haladékot?Tehát ECO díjcsomagból váltanék Médiamánia XL-re, vagy L-re, de a most fennálló 46.000 Ft-os számlára részletfizetést kérnék, és mindenre, amit lehet.
Köszönettel:
exG -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Mostanában vennék telefont. Az SE Ray az egyik lehetőség és a 2 év hűség az előfizetésre + MMS csomagra megfelelő is lenne, viszont ha nem muszáj nem fizetnék ki egyben 45 ezret. De részletfizetést csak akkor választhatok a webshopban, ha csak az előfizetésre vállalok hűséget (úgy viszont 63 ezer). Kérdésem, hogy a többi konstrukcióhoz tényleg nem lehet részletfizetést kérni vagy csak a webshop nem ajánlja fel? Régi előfizetést újítanék meg (aranykártyám van, ha ez számít). -
Gaborz1
senior tag
sziasztok!
A like díjcsomaghoz elég egy felsőoktatási ideiglenes diákigazolvány?
azért érdekel mert most vennék telót és sietős lenneiPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz grafikus17 #11658 üzenetére
Egy 500MHz -es Broadcom, amúgy már kint is van a teszt róla: [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz dedike #11657 üzenetére
Kiegészítésként:
- az adventi kalendáriumot érdemes lesz figyelni
- több (kifutó) készülék sem rendelhető már annak ellenére, hogy az aktuális árlistában még szerepel
- több telefonnak is csökkent az ára, némelyiknek még a régi ára szerepel a webshopban, aki rendel az figyeljen rá
- a Defy+ november 16 -tól kapható
- a hamarosan érkező készülékek listája gyakorlatilag teljes, még egy a HTC Sensation XE hiányzik róla -
addikt
Jó szerencsét!
-
zsoleer
senior tag
nem tudjátok hogy ha vettem részletre telefont fél éve és nomrálisan fizetem mindig a részletet is meg a havidijat akkor részlet fennmaradó része nem tartozásként tünik fel?? ezt lehet hülyeség, csak azért kérdem mert ha akkarok másik elöfizuval készüléket venni pl voda akkor ne az legyen hogy tartozásom van! közben ténylegesen nincs nem akarok pofára esni! Ki kompetens a témában??
-
troland26
őstag
na ma váltottam dominoról előfizura..minden zökkenő és díj mentesen ment nem volt probléma a lejárt személyim sem , adtam helyette a jogsimat meg az adókártyámat
-
addikt
Ha már a családbarátot pedzegette, akkor T-snek kell lennie mindenkinek.
Bling95:
A linkelt csomag csak Dominóval elérhető, Ikonnal (havidíjas díjcsomaggal) nem!
Én a helyedben megvárnám a következő számlát, akkor talán jobban ki fog ütközni, miből is kellene bővítened, melyik lenne a jobban kifizetődő számodra!Jó szerencsét!
-
AsusBoy
senior tag
Utolsó havi pontszám: 50 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 316 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 44 pont
Kártyaszín: még nem arany
Következő szint elérésének vizsgálata: 2011.12.01.
Tarifakedvezmény: 0.Magyarán December elsején leszek aranykártyás ?
-
Nescafé
őstag
válasz Nietzsche_ #11646 üzenetére
aranykártyás vagyok de most dominós.
Venn iszeretnék valami telót de sokat en mszeretnék fizetni.
Iphone vagy Nokia n8,N9 jöhetne szóba. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Nietzsche_
tag
válasz Nescafé #11643 üzenetére
Ha meglévő aranykártyával akarsz hűségidőt vállalni, akkor igen jól gondolod. Ha nincs aranykártya, akkor jelenleg csak egyösszegű vásárlás van. Eco helyett (1890 HUF+hívószámkijelzés (200 HUF)) viszont szívesebben ajánlom a médiamánia XS-t. Abban van 150 MB ingyenes adatforgalom, 10 ingyen sms, 5 óra mobil tv, a hívószámkijelzésért nem fizetsz külön és hálózaton kívül is 4 HUF-val olcsóbban beszélsz.
-
Nescafé
őstag
üdv
Lenne egy kérdésem.Iphone 3GS 8GB
• 2 év hűség az előfizetésre ?
Kezdőrészlet:
14 970Ft
Törlesztések:
12 hó X 4585 FtEhhez még hozzájön mondjuk egy csomag ára legyen Eco ami 1800Ft havonta.
Vagy hogy van ez,aki tudja irja már le.?
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11641 üzenetére
Nézőpont kérdése. Nekem sok a rossz tapasztalatom az egykapus átvétellel. A számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot csak úgy tudják kiadni, ha minden klappol. Az érintett dolgokat meg ellenőrizzétek azért.
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #11640 üzenetére
De ez így még talán egyszerűbb is nem? Nem kell bemenni a Vodafone-hoz, hanem a T intéz mindent.
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11638 üzenetére
Áú... lehet mégsem ilyen követekezetes a telefonos/webes rendelés...
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/vasarlasi_utmutato/hasznos_tudnivalok/szamhordozas
Nálamnál telefonos/webes ügyintézésben okosabb: ezek szerint csak egykapusat lehet indítani így?
Ha így van akkor arra kell odafigyelni, hogy az adatokban eltérés ne legyen, számlatartozás ne legyen, ill. külön számlán szerepeljen az érintett szám (ha havidíjas).
Lehet egyszerűbb lenne ezt az általam leírt papírral, az általam leírt módon, személyesen...
Nem túl rugalmas ez így. Nálunk - T-pontban - valahogy egyértelműbb a folyamat...
[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Üdv!
Én a T-mobile-nál pártolok már egy ideje .
Megnéztem a pontjaimat és ez jött ki :
Utolsó havi pontszám: 50 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 316 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 44 pont
Kártyaszín: még nem arany
Következő szint elérésének vizsgálata: 2011.12.01.
Tarifakedvezmény: 0.Kapnék kedvezményt egy új készülék megvásárlására ?
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #11637 üzenetére
Aham, értem azt hiszem
Szóval a vodafone ad egy papírt, amit elküldök a rendeléskor a T-nek. A T pedig elintézi egymás kört a Vodafone-nal. Így a vodafone-os szám addig fog élni, amíg a T nem aktiválja a számot. Azaz úgy lesz észrevehető, hogy aktiválták a T-nél, hogy a Vodafone-os megszűnik.Na akkor holnap ha bemegy a vodafone-hoz el is indítom nekik a folyamatot. Lehet, hogy még kérdezek, mert a webshopon nem láttam erre opciót, mármint a számhordozásra, csak az rémlik, hogy van 100 új szám, amiből lehet választani.
Köszi szépen az informálást!
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11636 üzenetére
Senki sem tiltja le, számodra csak a számhordozást jóváhagyó nyilatkozat a lényeg. A kártya továbbra is aktív marad a vodafone-nál. Majd a T-mobile részéről betudnak állítani egy esti időpontot, ún. "számhordozási időablakot", amikor az egyik szolgáltató kártyájáról átállsz a másikra. Ebből te szinte semmit sem veszel észre, max annyit, h. az új kártya már aktív. Az új kártyához, amit kivisznek (a készülékkel) majd értelemszerűen ua. a szám lesz rendelve, annyi csak h. amég nem aktív (meg nem történt a tényleges számhordozás), addig nem is tudsz beszélni, forgalmat bonyolítani az új kártyáról (a vodás kártya is ezzel egyidejűleg szűnik meg). Személyes ügyfélszolgálaton dolgozok, nem telefonoson így csak következtetni tudok, h. elvileg (időablakon felül) így történik majd a folyamat nagyjából, ahogy leírtad.
Lehet, van olyan aki elindítaná az egykapust is, de én (és gyak. mindenki akinek már van egy kevéske tapasztalata) nem szívesen indítanak ilyet. Túl sok a hiba, túl nagy az esély az adatpontatlanságnak (ezen is megbukhat), ill sok a feltétel, amit egy ilyen papír kiadásakor már ellenőriznek (tartozás, logikailag külön 'folyószámla', stb), ha a papír a kezedben van, akkor gyak. már nem igazán csúszhat el semmin - ezért is jobb, ha így csinálod/csináljátok.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #11635 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, akkor ezt valahogy így lehet véghez vinni webshopos rendeléssel?
1. Bemenni a vodafone-hoz, kikérni a számhordozáshoz a papírt és ezzel együtt a vodafone felmondja a számot? Azaz ott le is tiltja vagy hogy van ez?
2. Megrendelni webshopon a készüléket, elküldeni e-mailben az igazolványokat és bescannelve a számhordozásos papírt, amit a vodafone adott?
3. Felhívnak a T-Mobile-tól adategyeztetéssel kapcsolatban és kész is az "ügy"?
4. Jön a futár, hozza a T-Mobile-os simkártyát a régi 70-es számmal, plusz a készüléket? -
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #11634 üzenetére
Üdv!
Nincs külön díja, de célravezetőbb egykapus átvétel helyett kétkapust rögzíteni (sokkal kisebb a problémára futás lehetősége (adategyezés, egyéb számhordozáshoz szükséges 'technikai' feltételek)). Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy be kell mennie egy Voda üzletbe és kikérni egy számhordozást jóváhagyó nyilatkozatot, majd ezt követően elindítani az új előfizetés aktiválását, ha ez már megvan (ált. postán küldik utólag).
Hogy telefonos ügyfélszolgálaton mi ennek a menete azt nem tudom biztosan (személyes ügyfélszolgálatra tudok inkább támaszkodni), de gondolom hasonló lehet mint a sima előfizetésnél, csak itt amikor felhívják adategyeztetés és Hitelképességi vizsgálat miatt, akkor az is hangsúlyossá kell, h. váljon, h. számhordozással szeretné (kétkapus átvétel) és hogy ehhez minden papírja is megvan. Ha megvan a papír célszerű azonnal indítani a folyamatot, hogy dehogy kifusson a lejárati idejéből a számhordozást jóváhagyó nyilatkozat.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv!
Szokás szerint kellene egy kis segítség. Bele is kezdek.
Fater is áttér a T-Mobile-hoz 10 év Vodafone havidíjas előfizetés után.
Kinézetünk neki egy Huawei X7 Slim tabletet, amihez 2 év hűség kell egy szabadon választott tarifacsomaghoz. Ezt mind neten rendelnénk.
Most jön a kérdés:
Szeretné megtartani a Vodafone-os számát, azaz számhordozással szeretne 2 év hűséget vállalni a T-hez egy Huawei tablettel egybekötve webshopon ~ 55.000 Ft-ért.Mi ennek a menete? Ha jól emlékszem, akkor a webshopos rendelésnél nem volt opció a számhordozással kapcsolatban. Mennyi a díja, hogy T-Mobile-osként a régi 70-es száma megmaradjon?
Köszönöm szépen előre is az informálást.
-
kp78
addikt
válasz dedike #11632 üzenetére
Nem tudom, hogy az-e, csak ha nem az, akkor nehogy meglepetés érje.
Lehet, hogy korábban írta is, hogy T-s, én nem követtem eddig ezt a topicot annyira.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz dedike #11629 üzenetére
Mint pont nemrég tudtam meg én is, csak akkor jó ez, ha a bnő is T-s.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Nietzsche_
tag
Mint írtam ez a dolgok rendje. Elvileg egyedül iPhone-nál kötelező a fentebb tárgyalt nagyobb előleg is dominoról átváltásnál (csak ott és csak iPhone-nál mint írtam is, hogy miért azt ne kérdezd). A másik két üzlet T-pont vagy T-partner volt? (csak kíváncsiságból kérdezem
Gondolom barátnőd nem iPhone-t vásárolt. Így értehető, h. nem volt ilyen előleg... Igazából nem értem ezt a nagy hajcihőt (soha nem értettem, de már nem is akarom. van amit nem kell megérteni )... Egy Galaxy S II - szerintem, s hangsúlyozottan szubjektív vélemény - jobban megéri ár/érték arányban és ott biztosan nem került volna elő a 75 ezeres előleg...
-
Nietzsche_
tag
TŁ #11601 hsz-szel kapcs.-ban.
Sokan keverik - tapasztalatom alapján - az új előfizetés az új előfizetés(ez még tiszta), de a domino szám átváltását előfizetésre elég sokan "számhordozásként" emlegetik. Ami nem feltétlen helyes, de ált. kibogozható, hogy mire gondolt a kedves ügyfél... ha más nem egy rövid kérdéssel 'megvilágosodhatunk', hogy másik szolgáltatótól, v. dominóról beszélünk-e?
-
TŁ
tag
Barátnőm dominóról átváltott ilyen diákos kedvezményes előfizetéses csomagra, megtartva a régi dominós számát. Ingyen, nem került neki semmibe. Kapott egy új simet, megtartva régi számát és ment az élet tovább előfizetésesen.
Én ugyan ezt akartam, csak ikon 400 ra váltani 4S -el 1 év hűséggel.
Készülékért leraktam a 120 K (semmi részlet) letettem a 30k új előfizetői kauciót amit az első 3 hónapban beszámítanak a számlámba, mivel még nem voltam soha előfizető.
És itt hogy megtartsam a régi számomat, fizessek még ki 70 k-t.Miért is kell 70 ezret kifizetnem a számomért, holott kb. 2 nappal előtte ugyan ez a művelet lezajlott barátnőmnél 10 perc alatt, teljesen ingyen? Másik 2 t-mobil üzletben sem értették a dolgot és szegény csóka a 1430-on is értetlenül állt a helyzet előtt. Az a baj azóta eltelt 2 hét és mivel reggel 9 - este 9 ig dolgozom elég nehezen tudok reklamálni.
Esküszöm hogy tudom mit csinálok.....
-
Bling95
őstag
válasz ForRedGlory #11623 üzenetére
kéne valami barátnő csomag azabaj hogy inkább szerintem sms-sel mentem túl nagyondurván most
-
sp@rtan
senior tag
1. kértek új azonosítót, gondolom elintézték. elsőre egy hülye nőnél voltunk, cserekészüléknek a micro sd slotjába akarta benyomni a töltőt, én kellett elmagyarázzam neki hogy milyen csomag létezik, és hogy azt milyen feltételekkel lehet megkötni... ezután kiderült, hogy rosszul aktiválta be, és a régi dominos sim hibátlanul működött, a Fun-os új sim egyáltalán nem ment..
2. Fun csomag, ugyanez a hiba. Akkor várok.
Köszi.
-
Bling95
őstag
válasz ForRedGlory #11616 üzenetére
igen lehet hogy picit fura volt.
családbarát még nincs igénybe véve szóval a számlán nincs ilyen, csak mivel úgy nézki hogy az ikon 200-es 5000FT helyett megint sikerült a barátnőmmel 10.5 ezret alkotni , ezért elgondolkodtam rajta
-
1430
senior tag
válasz timea1991 #11618 üzenetére
Már értem. Nem, Domino NET-ből nem lehet át váltani hangalapú Domino díjcsomagra (és fordítva), így Domino Aktívra sem. Megoldásként azt tudom javasolni, vásárolj új Domino SIM-et (új hívószámmal).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
timea1991
tag
Net es ről szeretnék dominó aktív ra
-
1430
senior tag
válasz timea1991 #11615 üzenetére
Feltöltés után? Most akkor Domino Net-es számot akarsz havidíjasra váltani vagy havidíjast Domino-ra?
Amúgy Domino-ból lehet előfizetésre váltani (hang vagy net díjcsomagba is), előfizetésről Domino-ra váltáskor csak hang alapú Domino díjcsomagra.
Ha Domino-ból váltasz előfizetésre, nem kell feltöltéshez igazodni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
ForRedGlory
félisten
válasz Bling95 #11614 üzenetére
Elég furán tetted fel a kérdésed
A második... prioritás van a kedvezmények között, tehát ha van egy ikon200-ad, ami ugye 200 perc lebeszélhetőséget tartalmaz belföldi előfizetői irányban és van családbarátod, és hívod a családbarátba bevont számot, akkor a családbarát írja jóvá. Elég nagy köcsögség lenne, ha a 200 perc fogyna el előszörEgyébként meg ha megnézed/megnézitek a számlát, akkor a kedvezmények és terhelések sornál, ahogy fentről lefele haladva érvényesülnek a kedvezmények... Vagyis ami legfelül van, először az érvényesül, és utána jön ami alatta van, majd ami az alatt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
köszi csak tudnám megint hogy sikerült megint telefonálni ennyit..
más : arra valaki tud e válaszolni hogy pl a családbarát kedvezményt ha megrendelem akkor miután elfogyott a csomagba foglalt 200 percem utána nemszámláz csak az adott számra, vagy már a 200 percből se fogy hogyha azzal az emberrel beszélek?
-
1430
senior tag
válasz timea1991 #11597 üzenetére
Igen, hangalapú Domino díjcsomagba bármely havidíjas szám átváltható, így Mobilinternet díjcsomagos is.
sp@rtan #11600
1. Domino-ból havidíjasra váltáskor töröltetned kell a korábbi "regisztrációdat". Hívd a 1430-at.
2. FUN (vagy MIX) díjcsomagod van? Mert azokkal most van belépési hiba. Jellegzetessége, hogy bár hibaüzenet jelenik meg, a menüsor alatt megjelenik az előfizető neve és a kilépés gomb.TŁ #11601
Domino-ról előfizetésre váltás számhordozással? Ezt nem egészen értem...
Igen, simán elkérhetnek 70-75 ezres előleget, ha iPhone-t vásárolsz.Bling95 #11609
Ha már a befizetésre váró számláknál látod az összeget, az már a végösszeg, nem lesz további levonás.kp78 #11610, #11612
Amúgy sem lehetett volna.
Bár érdemes rákérdezni a kapcsolattartónál (vagy ha már aktív a szám, a 1430-on jelszó ellenében), mert szoktak lenni speckó SMS csomagok ezekhez a díjcsomagokhoz.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
kp78
addikt
válasz tjb007 #11611 üzenetére
Így már nem is kérdés a kérdés, akkor marad a normál áras 18,75. A díjcsomagomban annyiért mehet minden irányba sms.
Nagyon köszönöm a segítséged!„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz tjb007 #11607 üzenetére
Ahogy nézem nekem max. az SMS 200 érné meg, mert már alapból 18,75 a leendő díjcsomagomban egy sms bármely irányba.
Viszont a 200 sms bárhová küldhető, vagy csak T irányba?
Illetve nem publikus díjcsomagok mellé is lehet ilyen sms csomagokat kérni?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Bling95
őstag
my t-mobile-ban a befizetésre váró számláknál amit kíir számlázási összeg, abból már levannak vonva a tarifacsomag kedvezményei igaz?
-
kp78
addikt
Sziasztok!
Decembertől az egyik 70-es számom hordozva lesz T-hez. (talán nem bánom meg )
Azt szeretném megkérdezni, hogy a T-nél is van-e vmi sms opció, ahol előre meg lehet venni pl. 100 sms-t kedvezőbben, mint a díjcsomagom sms díjszabása.
Előre is„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Dave1984
őstag
válasz Something_ #11596 üzenetére
Ilyesmi térképre gondoltam.
vodafone
EDGE lefedettségi térképet pedig végképp nem értem miért szedték le az oldalukrólNekem a tudat nem ad szabad utat
-
TŁ
tag
Hali!
Dominóról, ikon400+I 4s re váltás esetén számhordozásért leránthatnak 70.000 -rel,
ha pedig új előfizető leszek, 1 év hűséggel, akkor meg csak 120 k +30 k új előfizetői "kaukció"?Mi az hogy ez egy spéci dolog? Ilyet szól az eladó. Mitől olyan nagyon spéci? amiért 70 k kell kifizetnem?
Barátnőm most váltott előfizetésesre kb 10 perc alatt megoldották, kapott új simet csókolom.
Semmi 70k ról nem volt szó.[ Szerkesztve ]
Esküszöm hogy tudom mit csinálok.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest