Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
aktív tag
Tud valaki infót arról, hogy esetleg lesz-e még Defy a T-nél, vagy esetleg behozzák a Defy+ -t? Mikor várható az őszi palettafrissítés, vagy ez folyamatosan megy?
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
Jah, gondolom várható árat még nem tudni ugye? Ha bejön a Defy+ akkor a régebbi gondolom meg is szűnik?
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
válasz tjb007 #10920 üzenetére
Tényleg, most nézem, német T-nél is novemberre írják a webshopban:
T-mobile.de[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
Üdv. Etalon M 1mp díjcsomagban vagyunk, rendeltem mellé egy 500MB-os netet. Ennél a csomagnál van olyan mint pl a Telenornál, hogy Facebook, Google navigáció és böngészés nem generál fizetős adatforgalmat?
Van egy olyan oldal vagy alkalmazás, amivel láthatom az aktuális internet-egyenlegemet (mennyi van hátra az 500 megából).Köszi!
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
Sziasztok. Van pár lejárt hűségidős ex-Vodás (függetlenített) Huawei K3565 stick-em. Van arra lehetőség, hogy T-mobile kártyával használhassam, vagy mindenképp kell vennem T-mobile-os sticket is? Céges előfizetéshez szeretnénk tandem kártyákat és ha már vannak ilyen stick-ek akkor használnánk őket, de a TMCC szoftver nem támogatja ezeket a típusokat.
mecsystem.uw.hu
-
Mec
aktív tag
válasz tjb007 #12507 üzenetére
Elvileg megeszi, az SMS-eket letölti. A stick-hez kapott szoftverben csak Vodafone kapcsolat állítható be, sima modemes kapcsolódásnál meg nem tudtam beállítani, hogy felkapcsolódjon, ezért próbálkoztam a TMCC-vel.
Akkor ezek szerint nem sok esélyem van, inkább kérjek a tandem kártyákhoz akciós 0Ft-os sticket, ez meg jó lesz dísznek?
mecsystem.uw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest