-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz aphra2 #29726 üzenetére
Ez renault, az biztos, de melyik lehet? Én tudom a választ, mert veterán autó kiállításon voltam ma Kassán, az autó magyarországi rendes OT rendszámos, sárga. A képeket ma is ma csináltam, csak kíváncsi vagyok, ennyiből felismerhető-e. Nem mindennapi látvány volt, meg is akadt rajta a szemem, mert nem az a tipikus dacia 1300-renult 12 volt.
-
senior tag
válasz aphra2 #27493 üzenetére
Elsonek keresek egy ablaktorlokar lehuzot, es kiszedem a muanyag elemet az ablak elol. Aztan bedugok valami papirt majd, hogy befer-e, meg locsolom vizzel, hogy megjelenik-e bent a viz.
De lehet lekapom majd az A-oszlopot, azt hiszem csak a napellenozot kell leszedni hozza
(#27491) just es (#27494) gabx76 Koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Füge007
senior tag
-
Füge007
senior tag
válasz aphra2 #27460 üzenetére
Azt én mondtam, ott valami állandóan berohad, akkor én tévedtem , illetve néztem félre, akkor a felfüggesztés része volt az a rúd amit mutattak. Mindenesetre, hogy sok gond van vele, az tuti mert anno a cég ahol dolgoztam használt ilyeneket, és emlékszem, hogy ők voltak legtöbbet szervizben. Mint mondtam én is gondolkoztam ilyenen, akkor beszélt le a szerelőm, remélem így már tiszta a kép .
Füge
-
Ghandi
aktív tag
Amikor megvettem az bocimat rögtön ki is takarítottam.Kiporszívóztam teljesen belül,minden kis zugot.Az üléseket teljesen előre,majd hátra jól megmozgattam hogy mindenhol elérjem,Láttam a kábelt az ülés alatt,de akkor nem is foglalkoztam vele,néha kicsit arrébb nyomtam hogy elférjek a porszívóval.Na azóta világít a légzsák visszajelzője.
Megmozgattam a csatlakozót,utána elaludt a lámpa,de egy idő mulva ismét kigyulladt.Megint megmozgattam,megpróbáltam jól összenyomni a csatit,de max fél nap múlva ismét világít a lámpa.Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro