Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
válasz Zsírkréta #55938 üzenetére
Miért nem kerül vissza a kompresszor?
Amíg az nincs fent fel ne tegyél semmit, mert nem kis galiba lesz belőle.
Egyébként nem is nagyon tudsz feltenni semmit, mert nincs olyan szíj amit meg tudnál feszíteni.
Úgy, hogy nem ér bele semmibe.
Ami klímásra van tervezve, ahhoz kell az a hajtási pont, tehát vegyél egy bontott kompresszort, vagy rakd vissza a régit.Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz Zsírkréta #55952 üzenetére
Melyik kompresszor való rá?
Azt tudod?
Nekem van itthon egy ami nem működik.
De szíjat feszíteni tökéletes, mert a tengely szimeringje rossz nem a csapágyazása..
Ha gondolod odaadom belerakod és jó a gyári szíj.
Aztán ha találsz hozzá működőképeset akkor kicseréled ezt meg visszaadod, mert ez fel lesz újjtva.
A felfogatásáról kell a kép.
vagy inkább nekem ilyen van.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz Zsírkréta #55953 üzenetére
Amit beraktam az a klímásé.
Hidd el hiába keresel nem klímás rajzot szíjat, mivel a kompresszor az egyik szélső feszítő pont a rövideb szíj nem megoldás, mert beleér vagy a felfogató csonkba, vagy a generátoron a szíjtárcsánál összeér a szíj saját magával.
Ezt csak úgy lehet ha felteszel a kompresszor helyére egy tárcsát ami feszíti a szíjat.
Ellenkező esetben még megfordulhat az egyik tárcsa forgásiránya is amibe inkább bele se gondolok mit fog okozni.Biztos meg lehet barkácsolni valahogy, de én ennek nem vagyok a híve és a hátamon égnek is áll a szőr tőle.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz Zsírkréta #56205 üzenetére
Akkor ez beletört nem bele szakadt
Van különbség.
A beletört részt ki tudtad hajtani?
Ezt egyébként célszerű meleg motornál kiszedni, mert hidegen összeszorul úgy, hogy az isten nem szedi ki vagy csak így ahogy neked sikerült.
Ezta csavart lehet kapni.
Ha privátban küldesz motorszámot évjáratot meg a kódját azaz az alvázszám LUO.-s részét, akkor holnap kikeresem a gyári cikkszámot hozzá.
De bontóban is tudnak adni.Renault power
-
rob210
Topikgazda
válasz Zsírkréta #56579 üzenetére
Ez talán a hőgombára utal.Hát én egy dologra tudok gondolni.
A klíma nyomáskapcsolójára.
De azt hűtőközegnek szokták írni.
A Hűtő rendszerben magában tudtommal nincs nyomáskapcsoló.
Aztán lehet nincs igazam, de én erre az egy dologra tudok gondolni.
Ami jeladó van a hűtőrendszerben az a hőgomba, de annak nyomáshoz nem sok köze van.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest