-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz ElektrikusDE #17199 üzenetére
Kiegészítés: 1 éves a licensz, itt lehet regizni [link]
read-only mode on the forum
-
ElektrikusDE
senior tag
Apeaksoft Android Data Recovery 2.0.60
Egyből nem ment, mert a letöltési link 404-et dob.
De a kommenteknél van leírás.
Telepítve, regisztrálva! (Windows 10)
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
AtHoS
nagyúr
válasz ElektrikusDE #17197 üzenetére
Még jó, hogy valaki olvassa a GOTD hozzászólásokat
-
ElektrikusDE
senior tag
"Dear users,
Those who signed up during the giveaway please contact the developer affiliate@magix.net with the subject line "GOTD license" to get your serial. Thank you!Again we GREATLY apologize for the inconvenience."
"Kedves Felhasználók,
Azok, akik feliratkoztak az ajándékozás során, kérjük, lépjenek kapcsolatba a fejlesztővel affiliate@magix.net a "GOTD licence" tárgysorral, hogy megkapják a sorozatukat. Köszönöm!Ismét NAGYON elnézést kérünk a kellemetlenségért." (Google fordító)
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
AtHoS
nagyúr
válasz ElektrikusDE #17193 üzenetére
Nálam el van mentve a magix regizős oldalának linkje, amin még most is: "Maintenance work is currently being carried out, please try again later. Thank you!"
-
vlevi
nagyúr
Pedig jó lenne elcsípni.
Addig is lehet használni a Hitfilm Express-t, ami csak azért Off Topic, mert annak van teljesen ingyenes, nem trial verziója. És az az ingyenes is bőven jól használható. -
8
senior tag
válasz ElektrikusDE #17193 üzenetére
rendszeresen akciózzák, évente néhányszor ingyenes, szóval csak figyelgetni kell
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #17191 üzenetére
VEGAS Movie Studio 15 Giveaway
$49.99
EXPIRED
VEGAS Movie Studio 15
was available as a giveaway on September 23, 2020!You can download trial version.
Igy jártunk.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Dzsekó #17187 üzenetére
Még nem sikerült letölteni.
"Kedves felhasználók!
A fejlesztő oldalán néhány szerverprobléma van a túlterhelés miatt.
Remélem, hamarosan megoldódik.Elnézését kérjük a kellemetlenségért."
-
KaitouP
nagyúr
válasz Dzsekó #17179 üzenetére
Az én véleményem szerint - felhívom a figyelmet hogy kezdő, hobbi videószerkesztős vagyok - ha meg akarsz tanulni videóvágási/szerkesztési alapokat, ahhoz jó program. Én AMV-ket vagdosok/szerkesztek vele (anime music video, "referenciám" egy 22 részes animeből összevágott videoklip: [link] ), ahhoz alapszinten elég. Rengeteg tutorial van YouTube-on, én szívesen tanulgatok általuk, de olykor magamtól is kísérletezek.
Aztán aki komolyabban űzi az ipart, annak ott vannak a komolyabb, erre a célra fejlesztett Adobe szoftverek, vagy még komolyabb programok.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz sh4d0w #17178 üzenetére
Szuper. Fura volt hirtelen, mert ismerős volt a felület, de kicsit mégis más, aztán az volt az első gondolatom, hogy ez valami fake, copy cucc. Egyetlen egyszer próbáltam meg a MAGIX Software féle egyik verziót, de valahogy nem úgy működött a kezem alatt, mint azok a verziók amik a Sony gondozásában készültek, így visszatértem. Most hogy ez ingyenes, behúzom, de maradok a remekül működő, Sony-s verziómnál.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
-
Golden9
veterán
-
Viktor77
titán
válasz Trailblazer #17181 üzenetére
Meg a Rocket League is (ráadásul egy 3000Ft-os ajándék kuponnal).
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Trailblazer
veterán
A Football Manager 2020 és a Watch Dogs 2 is ingyenes az Epic Store-ban!
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz raccoon24 #17176 üzenetére
Ez az egykori Sony által fejlesztett Vegas, amit átvett egy másik, német cég?
-
raccoon24
csendes tag
A GATD-n [VEGAS Movie Studio 15] videószerkesztőt ajánlanak.Élettartam licenc, frissítési lehetőség nélkül.
-
Golden9
veterán
válasz looser #17165 üzenetére
Csak most látom, hogy mennyi minden van itt.
Winningpc Software Giveaway[ Szeretkezve ]
-
looser
addikt
Na most rohadt kíváncsi lennék arra a három hozzászólásra, ami törlődött...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Golden9
veterán
válasz looser #17165 üzenetére
A kezdőoldalról meg a iMyFone Filme tölthető hétfő estig.
Szerk: Hat hónapos verzió.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
looser
addikt
válasz koko52 #17162 üzenetére
A telepített verzió simán átmásolható máshova és működik, csak érdekességképp említem :-) A "hard disk sentinel giveaway" kifejezésre ez az első találat, ha jól látom, innen az 5.50 standard tölthető.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz zsoltzsolt #17161 üzenetére
Sorry, úgy látom a telepítés is időkorlátos volt.
Törölhető a Hsz."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
Golden9
veterán
válasz koko52 #17158 üzenetére
Ez miben jobb mint amit a fejlesztőitől lehet letölteni? Hard Disk Sentinel
[ Szeretkezve ]
-
koko52
nagyúr
Felraktam mammutra: [link]
HD Sentinel, letölthető teljes verzió, nem frissíthető, NEM WAREZ![ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
Van hivatalos ingyenes, csak nem frissíthető. Ha kell átküldöm.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
ggeleven
őstag
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
Golden9
veterán
Project Highrise - Három napig kipróbálható Steamen.
[ Szeretkezve ]
-
jbl
senior tag
válasz ElektrikusDE #17149 üzenetére
Hát nem sokáig kellett keresgélni. [link]
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
ElektrikusDE
senior tag
Hard Disk Sentinel (standard)
Olyan ingyen is szokott lenni...
Az lenne a jó ha Pro-t, vagy Pro Enterprise-t találnál olcsón...
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Valakit érdekel HD Sentinel családi csomag rendelés?
Ketten vagyunk eddig, még 3 ember kellene."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
őstag
válasz l.skywalker #17121 üzenetére
Packtpub-on minden nap elérhető egy ingyenes könyv, ma pl. "Advanced Python Programming". Én kb. 1,5 éve látogatom az oldalt, 517 könyvet húztam be eddig.
-
Golden9
veterán
-
Vesa
veterán
-
Golden9
veterán
Conan Exiles - Ingyen kipróbálható Steamen.
[ Szeretkezve ]
-
echterion
nagyúr
Nekem lejött mind a három krómmal, csak engedélyezni kellett az oldalnak a több file-letöltését.
-
Cs1csó
félisten
válasz l.skywalker #17130 üzenetére
Ha végigolvasod akkor kb. mindegyik mellett van pro és kontra érv. Személy szerint kb. 8 év Chrome használat után váltottam Firefox-ra kb. 3 éve.
Szerintem a legfontosabb:
- valamelyik mainstream böngésző használata - tehát ne valami huszadrangú fork amit százévente fejlesztenek vagy akkor sem
Amúgy ha valaki a Chrome-tól - a renderelési módszerétől vagy egyéb dolog miatt - és a forkjaitól is szabadulna annak csak egy alternatíva van: Firefox (én a Waterfox-ot sem ajánlom, bár határeset) -
-
Indiant
addikt
válasz l.skywalker #17127 üzenetére
Köszönöm, de itt felmerül egy kérdés. Chromban nem működött. Az új Edge chrome alapú. Az IE-t megszűntetik. Ha nem lesz alternatíva, miben fogunk letölteni?
-
Indiant
addikt
Áruljátok már el, hogy miképp töltöttétek le? Nálam egy zip lejött, de abban nem könyv volt.
A többi gomb csak animál, nem tölt le. -
Golden9
veterán
Dead by Daylight - Hétvégén kipróbálható Steamen.
[ Szeretkezve ]
-
Vesa
veterán
Szuper, fiam pont Pythont és C++ tanul egyetemen! Köszönjük!
A tudomány a valóság költészete!
-
-
rita7107
aktív tag
Köszi, ez pont jól jött a fiamnak!
-
l.skywalker
félisten
Nem program, de programozás:
3 ingyenes programozási ekönyv a fanatical.com-on[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Golden9
veterán
Warhammer Underworlds: Online - Holnap estig ingyen kipróbálható Steamen.
[ Szeretkezve ]
-
DrBubo77
veterán
Ingyen Into The Breach az Epic-en.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Vesa
veterán
válasz koko52 #17111 üzenetére
Hopp, és ugyanott ingyen ShadowRun Collection!!
Thx!
A tudomány a valóság költészete!
-
koko52
nagyúr
Ingyen Hitman 2016: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
Tower Tag - Két napig ingyen játszható Steamen. de csak VR-szettel.
[ Szeretkezve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
Sziasztok!
XFTP keresése közben találtam:
"FREE LICENSING IN RESPONSE TO COVID-19"
I WOULD LIKE A FREE LICENSE OF:
XMANAGER 6
XSHELL 6
XFTP 6
Használata ingyenes jelenleg September 30, 2020. ig, de idáig minden hónapban meghosszabbították!
Ui:
COMPANY-nak csak annyit írtam hogy "Home"
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz echterion #17107 üzenetére
Nem veszekedni akarok én sem, csak jeleztem a helyes nyitó időt.
Játék off-ból
Met pedig 15:43-kor posztolta, hogy már €49.99-et lát."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
echterion
nagyúr
válasz s7evcsenko #17106 üzenetére
Három után nem sokkal még nem tudtam behuzni. De ezen nem veszünk azért össze.
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
AcCEsS
senior tag
Epic Store: A Total War Saga: TROY
Csak 24 órán keresztül ingyenes!!!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Autós topik
- Tesla topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest