Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
micafighter
nagyúr
A legtöbb promó úgy szokott lenni, hogy az adott termék verziójához korlátlan liszensz, de nem jár termék update és support. Magyarul ha felteszed a promót, azt a verziót használhatod akármeddig. Van persze időszakos promo is amit te mondasz de úgy vettem észre az a ritkább
[ Szerkesztve ]
-
WildBoarTeam
senior tag
Igen, ha elég gyakran jár ide az ember találhat igazán jó promókat.
Pl. én nod32-t használok és a FB-on találtam egy csoportot, ahol időnként a nodék közzétesznek 30 napos trial kódokat, csak azt kell cserélgetni, így mondhatni teljes verziót használok. Havi 1x meg betudok lépni FB-ra.blabla
-
micafighter
nagyúr
jah oks akkor valóban félreértés volt a webroot egyébként 6 hónapig rendesen müködik utána lejár a liszensz. szerintem már csak azért is érdemes feltenni, mert legalább 180 napig tudsz használni egy igen jó védelmet. ha közel a lejárat dátuma, akkor meg keresel egy akkor aktuális promót. Vagy felteszel egy ingyenes virusírtót. Olyan is van aki csak simán kipucolja a registryt és ujrateszi. Gondolom utána ugyanugy fut mint ha friss telepítés lenne, ujraindul 180 napról. De ez persze ugyanúgy jogsértő mint a fentebb említett facebookos eset kódos példa
[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
Ezt viszont nehogy feltegye valaki. Defender ehhez képest maga a csúcs.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos ettől tartottam így sajnos igen csak korlátozottan lehet használni. Legalábbis számomra (angol nyelvre persze tökéletesen megfelelő)
Más:
read-only mode on the forum
-
madrac
senior tag
Miért? Ez a telepítő csak ma működik? Igen, írta telepítésnél hogy lecsekkolja a szervert vagy ilyesmi.. Ezt a hülyeséget. Hisz a kulcsot úgyse a telepítő adja.. Gondolom az is jó, ha letöltjük az eredeti telepítőt a gyártótól.. mármint ezt a verziót.
Én azt hiszem úgy használtam a programot, hogy a firefox.exe-nék megnöveltem a memória prioritását, és akkor nem birkózott annyit a lapozó fájllal task váltásnál. Egyébként ha tehetem inkább kilövöm a firefox-ot játék alatt, mert hihetetlen memóriamennyiséget megeszik, csak rendszeresen kell játék közben is..
-
-
Sz_Imre
senior tag
Én is hiába ott likeoltam, nem érzékelte, csak ha külön az oldalára mentem, utána már meg is jelent az oldal a kóddal, és e-mailbe is ott volt a kód.
-
localhost
Közösségépítő
Nem vitázom, véleményt közlök:
A gyakorlatban nálunk az igazolódott be, hogy legyen egy karakterfelismerő (OCR) bármilyen perfekt is, ha a szöveg pontossága fontos, akkor a javítgatásra és átolvasásra ráfordított munkaidő majdnem összemérhető azzal, amennyivel egy profi gépírónő akár be is gépeli, sokszor kevesebb hibával :-)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
törölt tag
A Windows XP éra idején, az XnView-t használtam, de próbálkoztam a (#5429) duvi
által ajánlott irfanview progival is. Vistánál már a beépített képnézegetőt és a Picasa-t használtam. Windows 7-nél pedig a beépített, illetve a Live csomagban lévő, valamint a Piacasa is használva van. Windows 8.x-nél pedig csak a beépített használom(#5429) duvi: igen, mert ahogyan a Nero-t is telepakolták mindenfélével, úgy ezt is a saját fejlesztői gondolom. Meg manapság mi pluszt tud adni egy eredendően képnézegető fizetős progi, egy Picasahoz képest?
[ Szerkesztve ]
-
Ghard
őstag
acdsee free
A hivatalos oldalon nem találtam meg -
DxO Optics Pro 7 promóció szeptember 30-ig.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
daimonion
senior tag
de kb nem ér semmit..Ugyanis egy cég amelyik egy kb 2 éve megszünt terméket tesztel / Vírusbuster Internet security / az elmehet a bűsba a tesztjeivel együtt..Ez kb olyan mint amikor az avc a quihoo 4.2-öt teszteli azt rég kinnt van a 4.9 vagy a TS böl az 5.0
Egyébként meg ha valaki egy teszt után választ terméket meg is érdemli a sorsát. -
zserrbo
aktív tag
Én elismerem, hogy pl a Comodo tűzfalal jó magam is használtam jó ideig az egyik gépen, de szerintem semmit nem ér, ha mindent engedélyeztetünk vele és nem kérdez semmit. Szerintem átlag felhasználásra kicsit sok, de el lehet vele játszani az időt rendesen, ha a Hips-et is bekapcsolja az ember.
A legfontosabb nekem ,hogy
- ne nagyon vegyem észre, hogy fogja a gépet
- több teszt alapján azért ne leghátul kullogjon
- esetleg másnak szempont lehet, hogy tudjon még magyarul is.
- Emellett van a routernek is tűzfala
- A megfelelő böngésző bővítmények is fontosak (pl Ghostery, egy ad blocker), mert sok adatot böngészés közben tudnak meg az emberről. -
Cheesy
őstag
Én anno PC Guru-s kóddal aktivált (magyarán full legális) NOD32 mellett kaptam be a "rendőrségi" vírust valami abszolút nem "veszélyes" oldalon. Nálam itt leírta magát.
Ingyenes vírusírtókban valahogy nem hiszek. SEMMI nincs ingyen manapság (se).Eddig a legjobbnak a Kaspersky IS 2014 bizonyult. Megfelelő böngésző kiegészítőkkel kombinálva a reklámok a múlt, van védett böngésző a bankoláshoz, nincs probléma.
www.vakbelmutet.hu
-
addikt
Pedig jó lenne valahogy kiszedni, mert olyan tűzfal mögött telepíteném ami nem engedi át a gotd ellenőrzőjét
Jahh most látom le is járt közben Namariel Legends: The Iron Lord was available as a giveaway on October 12, 2014, this giveaway is not available any more.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest