Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistXL
senior tag
-
FistXL
senior tag
válasz darvinya #75970 üzenetére
Amúgy már 100 szál is megterhelő, maradjon max. 10 szálnál, és 10Mbps le/fel.
De még ekkor is fizessen havi 30eFt-ot.Nem értem a logikádat, ha valaki normálisan beállítja a klienst - írtam is, hogy 25 szál bőven elég mobilnethez is - akkor semmivel nem terheli jobban a hálózatot, mintha yt-t nézne az ember.
-
FistXL
senior tag
válasz Viktor0610 #75969 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy rajtam kívül senki, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem a torrent pazarol, hanem a lusta júzer, mert ennek a beállítása nem több fél percnél
[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
válasz darvinya #75967 üzenetére
Aki mobilneten torrentezik, halál fia legyen!
Hogy valami konstruktív is legyen itt...
A torrentezést is lehet viszonylag "mobilnetbarát" módon csinálni. Például, hogy a le/feltöltési szálakat amiket a kliens elképesztően pazarol, limitáljuk. Pl. a qBittorrent alapjáraton 100 szálat ad egy torrentnek, de még olyan helyeken is elég ennek a negyede, ahol viszonylag gyors a net, mondjuk ~80mbps. A feltöltést meg korlátozod 100kb/s-re, aminek 5 szál is elég..
És bumm, a torrent által generált terhelés máris a tizedére csökkent.[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
válasz viktorhu #75352 üzenetére
Otthoni internetként működik a flotta, nem is értem miért hasonlítgatjuk a telefonos szokásokat ehhez. Jó-jó tudom mobilnet nem erre van, telefonon nekem 10gb bőven elég lenne, de szeretném kihasználni a 4k tv-m nyújtotta lehetőségeket, oda meg hurka az 1000gb. Mondom NINCS más értelmes alternatíva sebességben, te sem szeretnél tizenpár megabitekkel szopórollerezni, gondolom. Nem az a célom, hogy szivassam a többi felhasználót - magamat is beleértve. Talán az még egy megoldás lett volna, hogy ugyanezen áron kapják a netet akiknek csak sokkal lassabb net érhető el és van B3 lefedettség ahol igénybe szeretnék venni (akár fix helyen).
[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
válasz vpanangin #75345 üzenetére
F@sza. Jöhet vissza a 15mbps-es mikrós net napközben átlagosan 100(!)-as pinggel, azon akkor sem tudnék 1000gb felett generálni, ha 24/7 torrenteznék. Egyébként még annak sem túl sok a havi 1000gb aki abszolút nem torrentezik, csak sokat néz YT-t, Netflixet 1080p 60fps-el vagy 4k-t. Elég nevetséges lesz szerintem, hogy úgy kell neteznem ha elfogy az 1000gb, hogy USB-n bedugom a telefonom a gépbe hogy megosszam a Digit..
[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
válasz Viktor0610 #73564 üzenetére
Én már tegnap aktiváltam, biztosra mentem. 23:50-kor aktiváltam, 55-kor már jött az sms
-
FistXL
senior tag
-
FistXL
senior tag
válasz bollokcs80 #72963 üzenetére
Csak publikus csomagoknak van, a flotta pedig nem az.
-
FistXL
senior tag
válasz bollokcs80 #72961 üzenetére
Szolgáltatások -> ajánlataim
-
FistXL
senior tag
válasz Viktor0610 #72894 üzenetére
Valóban, én értelmeztem félre, azt hittem szolgáltató nincs jobb ha feltöltőkártya kell
-
FistXL
senior tag
Valami országos gubanc lehet most a Telenornál, mert tetű lassú a netük, Kecskemét külterületén és belterületén is, valamint az ország nyugati és keleti felében lakó ismerőseimnek is lassú. A térerő kb mindenhol a felére esett. Általában 60-70 között szoktam mérni, 20-as pinggel, ami csak nagyon minimálisan változik, mert fix helyen van a router amin most mértem.[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
Sziasztok!
Már csak második SIM-nek használom a Telenoros kártyámat a DIGI miatt, viszont mivel a teló csak 2G/3G-t tud a második slotban, így érdekelne, hogy melyikkel húzza tovább az akksi ill. melyikkel lenne jobb a hangminőség telefonálásnál. 3G is elég erős jellel rendelkezik ott, ahol nagyrészt tartózkodom, a 2G viszont mindenhol max pálcás. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest