Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
2 Igen. Valószínűleg legalább 1 évesnek kell lennie a kártyás előfizetésednek. A kártyán lévő esetleges egyenleget a következő számlába, számlákba beszámítják.
1 Nem életkor szerint van meghatározva. Kell két darab fényképes okirat. Személyi, jogosítvány vagy útlevél közül valamelyik. Ezen kívül bankkártya, hitelkártya, adókártya 1 hónapnálé nem régebbi kereseti igazolás közül valamelyik.
(Szükséges eredeti dokumentumok:
Az alábbiak közül két fényképes dokumentum bemutatása szükséges: szerződéskötő érvényes régi típusú személyi igazolványa, vagy régi típusú személyi igazolvány és lakcímigazoló kártya, vagy új típusú személyi igazolvány (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy régi típusú gépjárművezetői engedély, vagy útlevél és lakcímigazoló kártya;
Az előzőekben felsoroltakon kívül a következő dokumentumok közül egy bemutatása is szükséges harmadik okmányként: érvényes bankkártya (hitelkártya), vagy adókártya, vagy 1 hónapnál nem régebbi kereseti igazolás, vagy 3 hónapnál nem régebbi, állandó lakcímre szóló kifizetett közüzemi számla, vagy nyugdíjas igazolvány.
Amennyiben az első bekezdésben felsorolt dokumentumok közül csak egyet mutat fel, akkor lehetősége van egy másik személy készfizető kezességvállalása mellett vásárolni. Ekkor a kezesnek kell az előzőekben felsorolt dokumentumokat bemutatni, továbbá kezességvállalási nyilatkozatot tenni.)Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
bonaparte77
csendes tag
With all due respect, én azt javasoltam, h a Pannonnál vedd meg feltöltős konstrukcióban, de nem erőszak a disznótor, te tudod hogy mi és hogyan jó.
A T-mobot én azóta nem kedvelem személy szerint amikor még Westel volt, de ha vki túlnyomórészt T-s embereket hív akkor még prepaid formában is jó (Dominó aktív)
Vodafonnak szintén van olyan csomagja ami hálón belül elég jó díjakat jelent.
Pannonnál meg ugye 5p után 0 rulzik.
All in all, sztem nincs egyértelműen "olcsó" v "drága" szolgáltató, az alapján kell megnézni h ki milyen szolg ügyfeleit hívja túlnyomórészt. Más kérdés h magam részirül a pannonon kívül max vodához mennék ha kellene (persze készüléket nem vennék tőlük, az fix) -
megyeri
tag
1. Nem kötelező a 70-90 Ft-os csomagot használni. A Domino Nap esetében 34/39.
2. Feltöltésenként külön díj nélkül válthatsz másik díjcsomagra, ha másikat akarsz kipróbálni.
3. Az egyenleginfó lekérdezése a *102# kóddal DÍJMENTES!
4. Ha elérted az arany szintet, 5000 feletti elektronikus töltésnél Bónuszt kapsz, illetve díjmentes a hívásértesítő szolgáltatás.
5. Mivel neked inkább a kisebb feltöltés számít, a T-nél van 2500-as címlet is, aminél nem 90-180, hanem 365 napos a rendelkezésre állási idő.
6. A Domino Aktívnál most megint 1000 SMS-t adnak hálón belülre (ha nem használtad 90 napja).Évekig voltam Dominos, és miután a Pannon áttért valamikor 2003-2004 környékén a perc alapú számlázásra, sok évfolyamtársamat át is térítettem a T-hez...
Szóval szerintem ha már körülnézel, tedd alaposabban!
Elnézést, hogy pont a Pannon topikban reklámozom a T-t...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
MODERÁTOR
-
bonaparte77
csendes tag
Hello,
Nem kell átmenned máshová.
1. bemész pannonhoz, kérsz egy w200-at feltöltőkártyával
2. ha kell, a mostani számodat átállíttatod előfizetésesre, és ezzel használod a prepaid formában megkapott telefont
3. a telefonhoz kapott párszáz ft-os prepaid simkártyát lebeszéled és/vagy kidobodDe ha tuti akarsz 2 évig pannonos lenni, akkor nyilván megéri 20Ft-ért a telefon. Csak én nem rajongok túlzottan a hűségért, és ha lehet igyekszem kerülni, különösen h kb 16 ezret spórolhatok csak vele.
Minden jót!
-
bonaparte77
csendes tag
Hello,
Nekem ilyenem van, én rendkívül pozitívan csalódtam (az amúgy nem túl korrekt) teszthez képest.
Valóban, az anyagminőség nem egy nagy eresztés (műanyag), de amúgy teljesen jó: zenét tökéletesen játszik le (1 és 2 GB M2-t viszi), rádió jó rajta, telefonálni lehet vele, gombok viszonylag normálisak, előtte volt egy ideig W300-am, horror gombjai voltak.
Kameráját nem kell használni, de gondolom ez egyértelmű
Én kifejezetten csakis és kizárólag telefon+MP3 playa+rádió célokra vettem, arra teljesen elég. Annyit érdemes tenni h egyrészt egy normális M2-t venni bele, másrészt a hozzá való fülest úgy ahogy van továbbpaszolni (vagy kukázni) és venni egy minimum HPM-70 szintű fülest hozzá. A napokban próbáltam Sennheiser CX 300-al a HPM-70 felső része helyett, meglepően jól szólt, ahhoz képest h a kütyüt djuice feltöltőssel 11900-ért vettem tavasszalAmit még tanácsolok, h sztem feltöltőssel érdemes venni, ilyen kategóriás teleknél nem hiszem h érdemes 2 év hűséget bevállalni azért h kb 16e helyett (asszem most ennyi feltöltőssel) megkapd 20Ft-ért.
-
Landsmann
addikt
Vagy én nem értem, vagy te kevered a dolgokat. Szóval van egy kártyás előfizetésed és szeretnél venni mellé egy számlást készülékkel, úgy, hogy a régi számod megmaradjon? Mert én így értelmezem. Szóval akkor a követklezőt kell csinálni. A jelenlegi kártyást váltod át számlásra és választasz mellé készüléket. A számod megmarad. Az egyenlegedet azt a következő számlában jóvá írják.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
Feltöltőkártyásként az "Egyenleginformáció és -feltöltés" menüpont alatt a számod melletti "Tovább" gombra kattintva tudhatod meg.
Előfizetésesként az egyenleg lekérdezéséhez szükséges az "Elektronikus hívásrészletezés" szolgáltatás megrendelése (ez elvileg díjmentes), majd a "Számlainformáció és befizetés" részen, a számod melletti "Tovább" gombra kattintva, a "Kiszámlázatlan hívások részletezése" gombbal éred el a lezáratlan tételeket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Digitális Állampolgárság Program
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest