Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz bigdigit #108516 üzenetére
Azért, mert vannak cégek, amik nevet adnak meg telefonszám helyett. Tehát az egyes betűhöz tartoz számot kell beütni. Csasjk van amikor egy betűvel hosszabb a név és úgy lesz 6-ból 7 szám. Hasonlóképpen, mint ahogy a Xiaomi telefonoknál az egyes titkos kódokat kell beadni. Például a VoLTE kapcsoló előcsalása:
*#*#86583#*#*
*#*#VOLTE#*#*
Több ilyen kód is van.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
donjohnson
addikt
válasz bigdigit #108443 üzenetére
szép.
valahogy csak eléred őket:
1220 vagy +36 20 200 0000
https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/elerhetosegThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz bigdigit #108428 üzenetére
múltkor egy normálisnak tűnő számről csörgetett valaki, fél óra múlva mikor vissza akartam hívni, akkor a hívószámon előfizető nem kapcsolható. (a52s amúgy)
Letudtam annak, hogy talán valami tömeges hívásokat kezelő rendszer (pl közvéleménykutatók) és lehet minden vonaluk foglalt vagy valami el van rontva náluk. Gondolom a samsungnak sem sima telefon csörög ki, hanem valami voipos rendszer van bekötve sok vonallal és valamit rosszul csinálnak. Szerintem írd meg nekik emailben hogy mi volt.
[ Szerkesztve ]
-
donjohnson
addikt
válasz bigdigit #101074 üzenetére
akkor kapcsold ki az intelligens wifi / átkapcsolás mobilinternetre funkciót.
"intelligens" figyelés nélkül is működik hogy átmegy automatikusan mobilnetre ha kimész a wifi hatósugarából mint a régi 5-10 éves telefonok. itt csak arról van szó hogy megpróbálja kivédeni a pillanatnyi internet-megszakadást de nem megy neki (beakad a kettő állapot közé).
ez meg inkább telefonszoftver-probléma, nem hiszem hogy ehhez a yettel-nek köze lenne.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Landsmann
addikt
válasz bigdigit #101067 üzenetére
Lehet itt is az az ismert hiba van, hogy időnként nincs internet kapcsolat. Mondok egy példát. Wifin van a telefon, aztán mikor kimegyek a wifi hatósugarából, átvált mobilnetre. Csakhogy nincs adatforgalom. Ilyenkor repülőgép üzemmód bekapcs, kikapcs és már van is. Ezt már régebben átrágtuk, nem telefonmárka függő, mindegyiknél előfordul. Volt aki jelezte a Yettel felé és azt mondták neki, ismerik a hibát, tudnak róla. Úgy emlékszek azt mondták, a hálózat modernizáció végeztével ez a hiba várhatóan megszűnik.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
félisten
-
félisten
-
zseko
veterán
válasz bigdigit #96454 üzenetére
Szerintem vett készüléket is, mert a Prime+-nak nem ennyi az ára, hanem 11990, abból 8393 lesz a -30%-al, de ha veszel készüléket, akkor pluszban lehúznak emeltebb árral.
Nálam is ennyit ír, én is vettem új telefont.Ebből a szempontból az S Net+ ami egész jó árban, elvileg megkaptam volna arra is a 30% kedvezményt, így 8490 helyett csak 5950 lett volna, és eleve 50GB net van benne.
HR24.hu
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz bigdigit #77893 üzenetére
Kültéren Budapesten helyenként csak a Budai-hegységben nincs 3G. Beltéren meg persze bárhol előfordul, hiszen nem mindegy, hogy hány fal/szendvicspanel állja a 2100 MHz-es frekvencia útját. Mondjuk én nagyon régóta Budapestet végigautózom úgy, hogy nem szakad meg a netrádió 3G-t használva. A Váci úton sem.
-
4Grider
nagyúr
válasz bigdigit #69747 üzenetére
Mivel ezeket a hívásokat rögzítik, nem mondanak olyat hogy megszűnt és átteszik, maximum olyat, hogy lezárták a csomagot és áttehetik-e jelenlegi csomagba.
Persze ezzel hozzá nem értő embert meg lehet vezetni, ezért lezárt csomagokkal rendelkezőknek fel kell készülniük ilyen jellegű hívásokra.
Szerencsére a távollévő felek közötti szerződéskötéstől el lehet 14 napig állni, tegyétek ti is ezt, amilyen gyorsan csak lehet. -
bedibazsa
senior tag
válasz bigdigit #69747 üzenetére
Vissza lehet a beszélgetést hallgattatni, ha panaszt teszel a Telenor weboldalán. Ha a fiad beleegyezett, akkor nem tudsz neki mit csinálni. Ha tudta a kártya- vagy ügyfélszintű jelszót, akkor helyesen váltották át - mármint szabályosan. De amúgy a HD nem szűnt meg, csak újat nem lehet kötni.
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz bigdigit #51065 üzenetére
Mivel a jogszabály - szokás szerint - nem egyértelműen fogalmaz, konkrétan nincs benne olyan kitétel, hogy a hűség nélkül vásárolt, vagy korábban lejárt hűségű készülékekkel mi legyen, meg kell várni a szolgáltatók ÁSZF változásait. Egyelőre semelyik sem írta le, hogy ingyen függetleníteni akarják majd a korábban lejárt hűségű vagy kártyás telefonokat.
-
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
válasz bigdigit #51036 üzenetére
Nekem is 100GB-os csomag van, csak hipernet home-ból, mert akkor még nem volt hello data és mivel publikus ip-t ad és adatmegosztó sim is lehet mellé, az nekem jobban bejön.
Jól jön tartalék kapcsolatnak otthon, utazáshoz, meló miatt utazáshoz és ha vacak a szállodai wifi
Szóval meg tudom érteni, hogy van amikor tényleg sok adat kell.Inkább csak maga a szituáció volt kicsit olyan, mintha apuka elkényeztetett kisfiáról volna szó. Bocsi emiatt
Egyébként ez azért meredek. Ha valaki beesik új előfizetőként, akkor azért vicc, hogy a 215 ezres telefonra 89 + 59 pénzt bekérnek előre (67 marad "csak" az egyben fizetéshez képest), s majd a 4edik hónaptól (ha nem szúrják el a nyilvántartást) kezdik beszámítani a havidíjba az előleget.
Egyébként október végétől már a hűség lejáratával ingyen kell függetleníteniük a szolgáltatóknak a telefonjaikat. Viszont, így hűség nélkül nem tudom, hogy ez arra is érvényes-e, ha most vesztek külön egyet. Ha ez szempont, akkor érdemes lehet utánanézni. Esetleg egy hónappal elhalasztani. Ha egyszer eladnátok, akkor lehet nem mindegy, hogy függetlenként vagy telenor függőként lehet.
Az index cikkben azt írják
" A nem csomagban árult mobilokon is marad alapból a korlátozás, de ezeket kérésre bármikor ingyen feloldják."[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz bigdigit #51025 üzenetére
elvileg hűségesről is lehet hello datára váltani, azt írják, hogy megmarad a hűséég az eredeti időre és ha készüléket is vett, akkor kicsit magasabb a havidíj [link]
Persze legalább akkora díjú hello data kell, ahogy olvasom. Hm, szóval lehet tényleg nem jobb a matek a végére.
de nem zárnám ki, hogy eleve ne lehetne hűséggel, kedvezményes készülékkel venni hello datát...
Hogy valójában hogy működhet, azt az aszf-ből kell kimazsolázni, vagy ügyintézőből kiszedni.
Mondjuk nekem kicsit piszkálja az oldalamat, hogy mi az amit csak 200-300 ezres telefonnal lehet online elintézni, de mondjuk egy 60 ezressel nem. De ez a hiteltörlesztő magánügye, szal nem kötök bele.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz bigdigit #51012 üzenetére
azért érzek nélmi ellentmondást... miért vált külön előfizetésre, hogy aztán utólag, teljes áron vegyen részletre egy kétszázezres telefont a szolgáltatótól? Miért nem olyan előfizetést váltott, ami hűséges és ezért cserébe kedvezményt kap esetleg a készülék árába, ha már csúcskészülék kell neki mindenképp?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz bigdigit #51012 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolultabb.
A kártya életkora (mikor vettétek) és az átlagforgalom (havi feltöltések átlaga) együtt határozza meg, kell-e előleget fizessen vagy sem, ha számlásra vált és szeretne telefont is venni.
Nincs tiltás fél évig, de előleget kellhet fizessen, ha friss a kártya és/vagy kevés a havi átlagforgalma.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Bferibörs
addikt
válasz bigdigit #49509 üzenetére
Olyat keress,hogy Helo Data Start ( akármi ami csomagod van) Módosítás a sor végén ( visszakapcsolni később itt már nem lehet, kikapcsról kapsz egy sms- amiben benne van a telszám ahol visszakapcsolható ). Érdekes módon webes felületen a Módosítás nem mindíg jelenik meg nálam.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
válasz bigdigit #49503 üzenetére
Amennyire tudom, az összeg magától nem fog csökkenni.
Lehet, hogy azért kértek a várakozásra, mert ők csökkentik majd a jóváírás összegével a számlád?Csak mert nálam volt egy ilyen történet. Volt kb. ezer forint túlfizetésem, amit addig nem vontak le, míg én kifejezetten nem kértem azt. Miután kértem, még aznap megtörtént a számla összegének csökkentése.
Xiaomi 13T
-
8
senior tag
válasz bigdigit #47973 üzenetére
"Magát a szabályt én sehol nem olvastam"
Egy 2 másodperces google keresés kidobja a szabályozásról szóló press release-t, és akkor nem kell félinformációkra hivatkozva felháborodni meg példálozni, mert most is bőven volt helytelen infó a "csak egy pédádban".
"ún. visszaélésszerű használat, amely évenként négy hónapnál hosszabb külföldi mobilhasználatot jelent"
Ez nem így van. Meg sok más sem, amit leírtál."csak a szokásos nem teljeskörű tájékoztatás..."
Hol kellett volna téged teljeskörűen tájékoztatni? a média azt és úgy ír meg amit akar.Egy szó mint száz, szerintem ha panaszkodsz / értetlenkedsz valami miatt, példálozol valamivel, akkor előbb nézz utána, és ne csak a szóbeszédet meg az ilyen-olyan média cikkezést vedd alapul
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
válasz bigdigit #47970 üzenetére
"Mert ugye ugyanannyiért kellene adnia mint a belföldi mint az uniós beszélgetéseket illetve adatforgalmakat."
A korlátlan vagy "nagyon olcsó" (7.7 EUR/GB alatti árú) adatforgalmú csomagok kivételt képeznek, ezekhez minimum ingyenes eu roaming adatmennyiséget határoztak meg a szabályozásban (vagyis a szoláltató ennél többet is adhat), ami az előfizetés nettó, EUR-ra átszámolt összegével egyenesen arányos. A telenor a szabályozásnak megfelelő minimumot adja, egy kicsi (pár száz MB) ráhagyással az EUR/HUF árfolyamingadozás miatt.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz bigdigit #29232 üzenetére
Alaphelyzetben LTE-n van a telefon, akkor is, ha ki van kapcsolva az adatforgalom. Így elvileg kevesebbet fogyaszt a telefon. Ha hívást kapsz / hívsz valakit, akkor vált vissza 3G-re. Hívás végén visszavált LTE-re.
Később, a VoLTE bevezetésével majd a hívások is mehetnek LTE-n.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
- Samsung B2230 Full HD monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest