-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
bigdigit #51036 üzenetére
Nekem is 100GB-os csomag van, csak hipernet home-ból, mert akkor még nem volt hello data és mivel publikus ip-t ad és adatmegosztó sim is lehet mellé, az nekem jobban bejön.
Jól jön tartalék kapcsolatnak otthon, utazáshoz, meló miatt utazáshoz és ha vacak a szállodai wifi
Szóval meg tudom érteni, hogy van amikor tényleg sok adat kell.Inkább csak maga a szituáció volt kicsit olyan, mintha apuka elkényeztetett kisfiáról volna szó. Bocsi emiatt
Egyébként ez azért meredek. Ha valaki beesik új előfizetőként, akkor azért vicc, hogy a 215 ezres telefonra 89 + 59 pénzt bekérnek előre (67 marad "csak" az egyben fizetéshez képest), s majd a 4edik hónaptól (ha nem szúrják el a nyilvántartást) kezdik beszámítani a havidíjba az előleget.
Egyébként október végétől már a hűség lejáratával ingyen kell függetleníteniük a szolgáltatóknak a telefonjaikat. Viszont, így hűség nélkül nem tudom, hogy ez arra is érvényes-e, ha most vesztek külön egyet. Ha ez szempont, akkor érdemes lehet utánanézni. Esetleg egy hónappal elhalasztani. Ha egyszer eladnátok, akkor lehet nem mindegy, hogy függetlenként vagy telenor függőként lehet.
Az index cikkben azt írják
" A nem csomagban árult mobilokon is marad alapból a korlátozás, de ezeket kérésre bármikor ingyen feloldják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest